Παγιδευμένοι-Άννα-Δημήτρης-

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού η Άννα γίνεται μία άλλη μετά τον φόνο. 

Θα δούμε συγκλονιστικές ερμηνείες πάλι…

Είναι νύχτα. Η Άννα βρίσκεται λιπόθυμη σε ένα δάσος. Συνέρχεται αλλά ζαλίζεται. Δείχνει να μην ξέρει που είναι και γιατί είναι χτυπημένη και κρατάει ένα όπλο στο χέρι της. Τί έχει συμβεί; Ο Άγγελος δραπετεύει από το νοσοκομείο και η Άννα είναι στο αυτοκίνητο μαζί του εν αγνοία του.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι : Ο Γερασιμός βαριά άρρωστος

Παγιδευμένοι-Άννα-Δημήτρης-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ο Αλέκος κάνει μαύρη τη ζωή της Άννας

Λίγες ώρες αργότερα όλα θα πάρουν μία απρόσμενη τροπή. Ο πραγματικός εφιάλτης τώρα αρχίζει για την νεαρή δικηγόρο αφού θα ξυπνήσει σε ένα ξέφωτο τραυματισμένη και κρατώντας ένα πιστόλι. Τρομαγμένη το πετάει κάτω.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Η Κλειώ σκότωσε τον Άγγελο;

Παγιδευμένοι-Άννα-Δημήτρης-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Αυτή η γυναίκα ήταν στο δάσος με την Άννα και τον Άγγελο

Πάει να φύγει και σκοντάφτει πάνω σε κάτι. Στην αρχή δεν καταλαβαίνει. Κοιτάζει καλύτερα το τοπίο και διαπιστώνει ότι βρίσκεται μπροστά στο πτώμα του Άγγελου. Αρχίζει να τρέχει. Έξι ώρες νωρίτερα από αυτό το συμβάν όλοι στο νοσοκομείο είναι ανάστατοι με την δραπέτευση του Άγγελου.

Οι γονείς του ανακρίνονται απ’ το Σταύρο καθώς θεωρεί ότι μπορεί να έχουν κάποια ανάμειξη. Παράλληλα ο Δημήτρης με τον Ανδρέα και αργότερα με το Σταύρο ψάχνουν την Άννα.

Κοιτούν τις κάμερες του νοσοκομείου και την βλέπουν από την κάμερα να συναντιέται στο διάδρομο με τον Άγγελο τη στιγμή που τον συνοδεύουν οι αστυνομικοί στην τουαλέτα.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 30 , 31 , 32

Παγιδευμένοι-Δημήτρης-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Το έγγραφό βόμβα που αλλάζει την ροή των πραγμάτων

Κάτι έγινε εκεί είμαι σίγουρος. Δεν υπάρχουν άλλες κάμερες από το πάρκινγκ;” ρωτάει τον υπάλληλο ο Δημήτρης. “Όχι πολλές. Δε δουλεύουν, είναι σπασμένες” του απαντάει. Ο Δημήτρης και ο Σταύρος αναζητούν όλες τις πινακίδες και τα ονόματα των κατόχων των οχημάτων που μπήκαν στο νοσοκομείο.

Ο Αντρέας τους ενημερώνει ότι το τελευταίο σήμα από το κινητό της Άννας ήταν κοντά στην κλινική. “Έφυγαν μαζί” λέει ο Δημήτρης. Ο Σταύρος αναρωτιέται. “Ανησυχώ. Γιατί να την πάρει μαζί του; Είναι ένα αχρείαστο βάρος.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Η αθώωση της Άννας εξαρτάται από την Κατερίνα

Παγιδευμένοι-Δημήτρης-Άννα-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Αυτός ήταν στο δάσος την ώρα του φόνου

Είναι πολύ έξυπνος για να κάνει κάτι τέτοιο. Θα έχει πάει ήδη πολύ μακριά.“. “Ίσως έχεις δίκιο. Ο Άγγελος δεν ξέρει ότι η Άννα είναι μαζί του. Θα προσπάθησε να τον σταματήσει” του απαντά ο Δημήτρης.

Ο Δημήτρης θα κάνει τα πάντα για να βρει την Άννα και να την σώσει από τα χέρια του Άγγελου. Κάθε λεπτό είναι πολύτιμο. Το αυτοκίνητο με το οποίο το έσκασε ο δολοφόνος εντοπίζεται και δίνει εντολή να το αναζητήσουν στις κάμερες κυκλοφορίας και να το σταματήσουν.

Το αυτοκίνητο έχει καταγραφεί αλλά η Άννα δε φαίνεται να είναι μαζί του. Η αστυνομία την ψάχνει στο σπίτι της, οι δικοί της ανησυχούν. Την ίδια ώρα η Άννα είναι σε κακή κατάσταση. Είναι σε σοκ. Βγαίνει σε ένα δρομάκι και συναντά ένα ζευγάρι που κάνει τζόκινγκ.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Το μεγάλο κυκλωμα ναρκωτικών και ο αρχηγός του

Παγιδευμένοι-Δημήτρης-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Σταυρός και Ιωάννα το νέο ζευγάρι της σειράς

Τί σας συνέβη; Είχατε ατύχημα;” την ρωτούν. Εκείνη δε μιλάει. “Είστε μόνη; Να καλέσουμε την αστυνομία;“. Η Άννα φεύγει σχεδόν τρέχοντας. Η αστυνομία δέχεται κλήση για μια γυναίκα σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Ο Ανδρέας είναι καθοδόν με το Σταύρο. “Μπορεί να είναι η Άννα” λένε. Ειδοποιούν το Δημήτρη που κοντεύει να τρελαθεί από την αγωνία. “Δεν είπαν όνομα αλλά η περιγραφή ταιριάζει” του εξηγούν.

Είπαν για την κατάσταση της;” ρωτάει εκείνος με ένταση στην φωνή. “Είπαν ότι είναι τραυματισμένη αλλά ότι περπατούσε. Δε νομίζω ότι κινδυνεύει ζωή της, ηρέμησε” του απαντάει ο Σταύρος.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ενας Serial Killer βάζει στόχο την Άννα

Παγιδευμένοι-Αλέκος-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Η εισαγγελέας που θα ταράξει τα νερά

Η Άννα περπατάει μέσα στη νύχτα. Ο Δημήτρης την βρίσκει πρώτος. “Τί έγινε;” την ρωτάει και πάει να την αγκαλιάσει. Εκείνη όμως κάνει πίσω φοβισμένη. Δείχνει να μην επικοινωνεί με το περιβάλλον. Δεν του μιλάει και δεν τον αφήνει να την πλησιάσει. Η Άννα γίνεται μια άλλη μετά το Θάνατο του Άγγελου.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close