Παγιδευμένοι-Γεράσιμος-

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού ο Γεράσιμος κουβαλάει ένα φοβερό παρελθόν. 

Την έχει φάει την ζωή με το κουτάλι ο Γεράσιμος…

Η σπουδαία σειρά του ΑΝΤ1 Παγιδευμένοι, διανύουν ίσως μία από τις καλύτερες φάσεις τους αφού η ιστορία καταφέρνει να εξιτάρει τους τηλεθεατές και σε μία δύσκολη ώρα προβολής και ανταγωνισμού, καταφέρνει να είναι σταθερά στις πρώτες θέσεις τηλεθέασης!

Ένας εκ των βασικών πρωταγωνιστών, ο Στέφανος Κυριακίδης που υποδύεται τον Γεράσιμο, μίλησε στο περιοδικό Τηλεθεατή για τον ρόλο του ενώ φρόντισε να δώσει και ένα καυτό… spoiler!

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Η Άννα γίνεται μία άλλη μετά τον φόνο

Παγιδευμένοι-Γεράσιμος-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ο Αλέκος κάνει μαύρη τη ζωή της Άννας

Όπως εξομολογήθηκε, ο χαρακτήρας που υποδύεται τρελαίνεται για την οικογένειά του, τη λατρεύει. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι τιμωρεί αυτόν που χτύπησε τον Θοδωρή.

Γυρίζει ύστερα από 20 χρόνια γιατί κατάλαβε κάποια πράγματα μέσα από όλη την πορεία του, κατά τη διάρκεια της οποίας όμως δεν έχασε ποτέ την επαφή με την οικογένειά του. Έτσι, κινείται με σχέδιο: πρώτα ήρθε κοντά με τη μικρή του εγγονή, μετά με τον Θοδωρή και σιγά σιγά μπαίνει στην οικογένεια.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι : Πρωταγωνιστής φεύγει απο τη σειρά;

Παγιδευμένοι-Γεράσιμος-Θοδωρής-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Η Κλειώ σκότωσε τον Άγγελο;

Του προκαλεί στεναχώρια η αντίσταση του Σπύρου, αλλά θέλει και να κερδίζει, να κατακτά. Είναι έτοιμος να θυσιάσει τη ζωή του, είναι άνθρωπος που βοηθάει, που προστατεύει, που κουβαλάει ένα φοβερό παρελθόν. Ο Γεράσιμος είναι ένας ήρωας που έχει παρελθόν και με τις παρεμβάσεις του δημιουργεί το μέλλον.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Αυτή η γυναίκα ήταν στο δάσος με την Άννα και τον Άγγελο

Παγιδευμένοι-Γεράσιμος-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 30 , 31 , 32

Μάλιστα, ο αγαπημένος ηθοποιός «έδωσε» και τον διάδοχό του στις επιχειρήσεις που δεν είναι άλλος από τον Θοδωρή! Όπως αναφέρει, είναι τα δύο απολωλότα πρόβατα της οικογένειας. Οσμίζεται ποιος είναι διάδοχός του, γιατί θέλει την “επιχείρηση” να την αφήσει σε καλά χέρια.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Το έγγραφό βόμβα που αλλάζει την ροή των πραγμάτων

Παγιδευμένοι-Γεράσιμος-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Η αθώωση της Άννας εξαρτάται από την Κατερίνα

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close