Παγιδευμένοι-Άννα-Δημήτρης-

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ο δολοφόνος είναι άνδρας με μακριά μαλλιά.

Ροκάς λοιπόν ο δολοφόνος…ΧΑΧΑΧΑΧΑ!

H Άννα πηγαίνει με τον Δημήτρη στον τόπο του εγκλήματος μήπως καταφέρει και θυμηθεί τι έγινε τη μοιραία εκείνη μέρα, ενώ ένα νέο στοιχείο που ανακαλύπτει ο Ανδρέας ανατρέπει τα πάντα. Η Άννα αποφυλακίζεται και πέφτει στην αγκαλιά του Δημήτρη. Οι δυο τους είναι πάλι μαζί για να δώσουν ενωμένοι τη μάχη για την αθώωσή της.

Ο Αλέκος μαθαίνει τα νέα και προσπαθεί με κάθε τρόπο να βρει στοιχεία που θα στείλουν την Άννα πίσω στη φυλακή. Η επιστροφή της νεαρής δικηγόρου στον τόπο του εγκλήματος προκειμένου να θυμηθεί, θα είναι ιδιαίτερα επώδυνη για εκείνη.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Η διπλή ζωή της Υβόννης

Παγιδευμένοι-Άννα-Δημήτρης-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Το κρυφό παιδί του Γεράσιμου

Η μνήμη της επανέρχεται σταδιακά. Βλέπει μπροστά της τη σκηνή που την ανακαλύπτει ο Άγγελος στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου. «Κοίτα ποια είναι εδώ.

Το είχα καταλάβει, γιατί εγώ σε ξέρω καλά. Εσύ δεν με ξέρεις», της είχε πει. Εκείνη θυμάται να του ζητάει να την αφήσει να φύγει, να την απειλεί με το όπλο, να του το παίρνει σε μια συμπλοκή τους και να τον σημαδεύει.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ο Γεράσιμος κουβαλάει ένα φοβερό παρελθόν

Παγιδευμένοι-Άννα-Δημήτρης-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Η Άννα γίνεται μία άλλη μετά τον φόνο

«Δεν υπάρχει διέξοδο. Δεν πάω πίσω στη φυλακή. Σκότωσέ με ή θα σε σκοτώσω», είναι τα λόγια του. Κάποιος όμως τη χτυπάει στο κεφάλι και πυροβολεί τον Άγγελο.

«Ήταν γυναίκα», μονολογεί σχεδόν η Άννα καθώς θυμάται να βλέπει μέσα στη ζάλη της τα μακριά της μαλλιά πάνω από το πτώμα. «Δεν το έκανα», λέει χαρούμενη του Δημήτρη και οι δυο τους ψάχνουν τη λίστα του Άγγελου και ποια θα μπορούσε να είναι η δολοφόνος.

Η Άννα και ο Δημήτρης προσπαθούν να ενώσουν τις σκόρπιες αναμνήσεις της Άννας για να φτάσουν στην αλήθεια σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κωνσταντίνας Γαρνέλης στο περιοδικό Tv24. Πέρα του ότι θα μαθευτεί πως η Υβόννη έχει εραστή όλα οδηγούν στο ότι ο δράστης της δολοφονίας του Άγγελου ήταν γυναίκα.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι : Ο Γερασιμός βαριά άρρωστος

Παγιδευμένοι-Άννα-Δημήτρης-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ο Αλέκος κάνει μαύρη τη ζωή της Άννας

Ο Αλέκος συνεχίζει να χρησιμοποιεί κάθε μέσο για να στείλει την Άννα πίσω στη φυλακή. Στο μεταξύ η Άννα μαθαίνει ότι ο Δημήτρης παραιτήθηκε από τη θέση του εισαγγελέα και η αντίδρασή της είναι απρόβλεπτη… Δεν αντέχει το βάρος μιας τέτοιας θυσίας.

«Μου έδωσες τον λόγο σου ότι δεν θα καταστρέψεις την καριέρα σου. Γιατί το έκανες; Εξαιτίας μου;», του φωνάζει. «Όχι εξαιτίας σου. Εξαιτίας μου. Επειδή το ήθελα. Επειδή βαρέθηκα να είμαι σε ένα μέρος κλειδωμένος. Είμαι άνθρωπος, έχω αισθήματα.

Μπορώ να βρεθώ σε άλλη θέση. Εσύ δεν έλεγες ότι δεν έχω κάνει κάτι τρελό στη ζωή μου; Έκανα. Είμαι στην πλευρά που δεν ξέρω τίποτα, αλλά θέλω να δοκιμάσω», της απαντάει. Όμως εκείνη είναι πολύ θυμωμένη για να τον ακούσει.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Η Κλειώ σκότωσε τον Άγγελο;

Παγιδευμένοι-Άννα-Δημήτρης-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Αυτή η γυναίκα ήταν στο δάσος με την Άννα και τον Άγγελο

Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, ο Ανδρέας βρίσκει νέα στοιχεία που ανατρέπουν τους μέχρι τώρα ισχυρισμούς της Άννας και του Δημήτρη. Ένα γάντι λίγο πιο πέρα από την περιοχή του εγκλήματος που κανένας δεν είχε προσέξει. Το πάει στο εργαστήριο της αστυνομίας.

Στο γάντι βρίσκουν αίμα του Άγγελου και μια τρίχα. Ο Ανδρέας ανακαλύπτει ότι ο δολοφόνος δεν είναι γυναίκα αλλά άντρας με μακριά μαλλιά. Η Άννα θυμάται σιγά-σιγά. Όλοι περιμένουν με αγωνία τα αποτελέσματα προκειμένου να ταυτοποιηθεί το DNA.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 30 , 31 , 32

Παγιδευμένοι-Άννα-Δημήτρης-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Το έγγραφό βόμβα που αλλάζει την ροή των πραγμάτων

Όμως δεν ταυτοποιείται από το σύστημα. Η τραγική ειρωνεία είναι ότι την ανάλυση των στοιχείων στο εγκληματολογικό εργαστήριο την κάνει… ο ίδιος ο δολοφόνος. Το μεγάλο ερώτημα είναι γιατί σκότωσε τον Άγγελο και ποιος τον έχει βάλει να το κάνει…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close