Παγιδευμένοι: Καρέ καρέ η σκηνή του φόνου με τον πραγματικό δολοφόνο

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού θα δούμε καρέ καρέ την σκηνή του φόνου με τον πραγματικό δολοφόνο. 

Αυτό δε θα μας περνούσε ΠΟΤΕ από το μυαλό!

Σας έχουμε αποκλειστικά στο daddy-cool.gr καρέ καρέ τη σκηνή του φόνου του Άγγελου. Ο Άγγελος αφήνει ένα βίντεο που τα εξηγεί όλα με σαρδόνιο ύφος. Τα ομολογεί όλα σε ένα στικάκι που θα στείλει στην Άννα και η Άννα θα το παραλάβει αρκετό καιρό μετά.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Άννα και Δημήτρης έρχονται αντιμέτωποι με τον δολοφόνο

Παγιδευμένοι-Άννα-Δημήτρης-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ο Πραγματικός δολοφόνος αποκαλύπτεται

Μεταφερόμαστε στο δάσος όταν η Άννα έρχεται στα χέρια με τον Άγγελο, ο οποίος έχει το όπλο του μπαμπά του στο αυτοκίνητο. Η Άννα καταφέρνει να πάρει το όπλο και να τον απειλήσει.  και ενώ τον σημαδεύει, ξαφνικά δέχεται από πίσω χτύπημα στο κεφάλι από κάποιον και και πέφτει λιπόθυμη.

Ο άγνωστος σκοτώνει τον Άγγελο και βάζει το όπλο στο δεξί της χέρι για αποτυπώματα, με σκοπό να την ενοχοποιήσει. Μετά από λίγο συνέρχεται για λίγο η Άννα και βλέπει θολά, κάποιον ή κάποια με μαλλιά μακριά από πάνω της.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Αυτός έβαλε τον αστυνομικό να σκοτώσει τον Άγγελο

Παγιδευμένοι-Άγγελος-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ο Αλέκος εκβιάζει τον Σταύρο

Αργότερα δε, βρίσκουν ένα γάντι και το εξετάζουν για αποτυπώματα, εσωτερικά.. Την εξέταση όμως την κάνει ο άγνωστος που πυροβόλησε τον Άγγελο και είναι μακρυμάλλης. Και ο οποίος εργάζεται στη σήμανση και είναι αυτός που συνεργάζεται ο Χατζής.

Ο διεφθαρμένος αστυνομικός που  είχε αλλάξει, το δείγμα που είχαν πάρει από το πλακόστρωτο έξω από το σπίτι του Άγγελου και σε αντάλλαγμα ο Χαντζής του έδωσε να ξεπληρώσει τα λεφτά που χρωστούσε από τον τζόγο.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ο Γεράσιμος πίσω από όλα

Παγιδευμένοι-Άννα-Δημήτρης-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 33 , 34 , 35

Τη στιγμή που πάει να πιάσει το γάντι, τον καλούν να μεταβεί σε κάποιο άλλο σημείο και την εξέταση, τελικά, την κάνει μια κοπέλα συνάδελφος και τα αποτελέσματα τα δίνει αμέσως στον Αντρέα…. όταν τον ανακαλύπτουν αυτοκτονεί.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Άννα και Δημήτρης κάνουν έρωτα στο γραφείο της

Παγιδευμένοι-Άννα-Ανδρέας-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Άνδρας με μακριά μαλλιά ο δολοφόνος

Ο  Άγγελος σκηνοθετεί τη δολοφονία-αυτοκτονία του για να ενοχοποιήσει την Άννα και να τους δείξει ότι είναι ανώτερος όλων επειδή πάντα ήταν κομπλεξάρα και ασήμαντος…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

 

Close