Παγιδευμένοι-Δημήτρης-Άννα-

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι συγκλονιστικές αφού Δημήτρης και Άννα έρχονται ξανά αντιμέτωποι. 

Αυτός ο έρωτας από χίλια κύματα έχει περάσει πια…

Ο Δημήτρης με την Άννα αναλαμβάνουν την επόμενη τους υπόθεση. Μία καταγγελία για εργατικό ατύχημα . Ένα ατύχημα που προκάλεσε τύφλωση στον υπάλληλο, οποίος προσφεύγει στην δικαιοσύνη απαιτώντας αποζημίωση.

Τα στοιχεία όμως είναι ελλιπή  και ο Δημήτρης θυμώνει με την Άννα που πήρε την πρωτοβουλία να την αναλάβει. Και κάπως έτσι, οι δυο τους, έρχονται ξανά σε σύγκρουση, η οποία θα γίνει εντονότερη όταν ερευνώντας, συνειδητοποιούν ότι η καταγγελία αυτή κρύβει πολλά περισσότερα….

Ο άνθρωπος αυτός χρειάζεται τα χρήματα για την οικογένειά του και συγκεκριμένα, για την μικρή κόρη που έχει υιοθετήσει μαζί με τη γυναίκα του.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Εξιχνιάζεται η δολοφονία του Κοσμά

Παγιδευμένοι-Δημήτρης-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ο δολοφόνος του Άγγελου αυτοκτονεί

Το κοριτσάκι τους παρακαλεί να την βοηθήσουν να μείνει κοντά στους δύο αυτούς ανθρώπους που την μεγάλωσαν, τώρα που η αληθινή της μητέρα διεκδικεί την κηδεμονία της.

Μια γυναίκα πλούσια, που χρόνια πριν έμεινε έγκυος αλλά δεν ήθελε το παιδί και τώρα το ζητάει πίσω. Το ζευγάρι κλονίζεται και ειδικά ο Δημήτρης που θεωρεί την  συμπεριφορά της Άννας τελείως αδικαιολόγητη.

Όταν όμως η Άννα επίσης επηρεασμένη του λέει να αφήσουν τον μπαμπά της μικρής, ο  όποιος τραυματίστηκε επίτηδες να κερδίσει την υπόθεση και να πάρει την αποζημίωση που διεκδικεί εκείνος σκέφτεται και πάλι με το γράμμα του νόμου.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Γεράσιμος και Άννα συμμαχούν κρυφά από τον Δημήτρη

Παγιδευμένοι-Δημήτρης-Άννα-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ακόμη ένας τραγικός θάνατος μπροστά στην Άννα

“Δεν είναι σωστό αυτό! Έχει ανάγκη τα χρήματα αλλά οι άνθρωποι αυτοί δεν έκαναν τίποτα λάθος! Γιατί να πληρώσουν;”. H Άννα του λέει ότι κάνει λάθος και δεν είναι διατεθειμένη να κάνει πίσω και εκείνος μετά από πολλή σκέψη θα αποφασίσει αυτή τη φορά να την ακούσει και να κάνει τα στραβά μάτια πράγμα που φουντώνει κι άλλο τον έρωτά τους.

Eναν έρωτα που όμως θα δοκιμάστεi ξανά όταν ο Αλέκος μαζί με την Κλειώ θα βάλουν σκοπό να ξανά κλείσουν την Άννα στη φυλακή και το γάντι που θα βρεθεί στον τόπο του εγκλήματος, θα αποτελέσει πολύ καλή αφορμή.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 36 , 37 , 38

Παγιδευμένοι-Δημήτρης-Άννα-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Καρέ καρέ η σκηνή του φόνου με τον πραγματικό δολοφόνο

Ο Αλέκος πηγαίνει για άλλη μια φορά στο γραφείο του Σταύρου απαιτώντας να εξεταστούν οι τρίχες, που βρέθηκαν επάνω στο γάντι αυτό σε αντιπαράθεση με το DNA του Δημήτρη, ο  όποιος πήγε παράτυπα στη σκηνή του εγκλήματος, και δηλώνει σίγουρος ότι ο σύζυγος της κατηγορουμένης παραποίησε τα στοιχεία για να την αθωώσει.

Και είναι αποφασισμένος να τους στείλει και τους δύο στο κελί. Ο Σταύρος δεν έχει άλλη επιλογή και μαζί με τον Αντρέα παγαίνουν να ενημερώσουν το Δημήτρη και την Άννα, ότι την επόμενη μέρα πρέπει να δώσει δείγμα στην σήμανση. Κανείς από τους δυο τους δεν ανησυχεί καθώς είναι βέβαιο ότι όλο αυτό δεν θα καταλήξει πουθενά.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Άννα και Δημήτρης έρχονται αντιμέτωποι με τον δολοφόνο

Παγιδευμένοι-Δημήτρης-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ο Πραγματικός δολοφόνος αποκαλύπτεται

Όμως το ίδιο βράδυ, ο αληθινός δολοφόνος του Άγγελου ο  όποιος δουλεύει στα εργαστήρια της αστυνομίας, μπαίνει στο παλιό γραφείο του Δημήτρη βρίσκει κάποιες τρίχες πάνω στην καρέκλα του και αντικαθιστά τα δείγματα στο γάντι.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Αυτός έβαλε τον αστυνομικό να σκοτώσει τον Άγγελο

Παγιδευμένοι: Δημήτρης και Αννα ξανά αντιμέτωποι

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ο Αλέκος εκβιάζει τον Σταύρο

Έτσι τα αποτελέσματα του DNA είναι ταυτόσημα με του Δημήτρη. Ο  Δημήτρης κατηγορείται για παραποίηση στοιχείων στον τόπο του εγκλήματος και θα βρεθεί ο ίδιος σκαμνί του κατηγορουμένου.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close