Παγιδευμένοι-Θοδωρής-

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού ο Θοδωρής εντοπίζεται δεμένος. 

Σωστό θρίλερ…

Ο Δημήτρης μαζί με τον Σταύρο και τον Ανδρέα στη σειρά Παγιδευμένοι βλέπουν το υλικό από τις κάμερες και συνειδητοποιούν ότι ένα αυτοκίνητο σταμάτησε μπροστά στο κοντέινερ και πιθανότατα πήρε τον Θοδωρή…

Όμως, οι πινακίδες του είναι κρυμμένες και δεν έχουν άλλα στοιχεία για να προχωρήσουν. Ο Δημήτρης αναγκάζεται να επιστρέψει στο σπίτι και αυτήν τη φορά η Άννα έχει φτιάξει ένα πολύ όμορφο σκηνικό με κεριά και τον περιμένει για να φάνε μαζί το πρώτο τους δείπνο.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Σε αποκάλεσα πατέρα πως μπόρεσες να μου το κάνεις αυτό

Παγιδευμένοι-Σπύρος-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ο Σταύρος ανακαλύπτει πως δεν είναι ο Θοδωρής ο δολοφόνος

Για άλλη μια φορά τον ρωτά τι του συμβαίνει, όμως εκείνος και πάλι αδυνατεί να της μιλήσει. Θέλει να βρει τον Θοδωρή και επιστρέφει στην Ασφάλεια για να ψάξει ξανά τα βίντεο με τις τελευταίες κινήσεις του αδελφού του.

Περνά όλο το βράδυ εκεί μαζί με τον Ανδρέα και κατορθώνουν να εντοπίσουν τον άντρα που τον παρακολουθούσε – είναι ο Μίλτος, ο συνεργός του Άκη, που υπακούοντας τις εντολές του Χατζή δεν τον άφηνε στιγμή από τα μάτια του. Ο Σπύρος δεν μπορεί να τον αναγνωρίσει, όμως ο Γεράσιμος θυμάται καλά πού τον έχει ξαναδεί.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 61, 62

Παγιδευμένοι-Θοδωρής-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ο Αλέκος οδηγεί την Άννα στο Θοδωρή

Έτσι, Δημήτρης και Ανδρέας φτάνουν στο μίνι μάρκετ του Μίλτου και καταφέρνουν να μάθουν τι έχει συμβεί στον Θοδωρή και πού βρίσκεται κρυμμένος. Όμως, η Άννα τηλεφωνεί ξανά και τότε ο Δημήτρης, προσπαθώντας να δικαιολογηθεί, της λέει ότι τον πιέζει…

Εκείνη αποφασίζει να πάει να τον βρει στην Εισαγγελία για να μιλήσουν από κοντά και έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τον Δαμιανό, ο οποίος πλέον αποφυλακίζεται!

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Το τραγικό φινάλε της σεζόν

Παγιδευμένοι-Θοδωρής-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Η Άννα διαλύεται και πληγώνεται ανεπανόρθωτα

Σοκαρισμένη, ζητά το λόγο από τον Σταύρο και εκείνος της λέει απλώς ότι δεν είναι αυτός ο δολοφόνος του πατέρα της. Βγαίνοντας, την περιμένει ο Χατζής, ο οποίος της λέει ότι μπορεί να την οδηγήσει στον άνθρωπο που τα έκανε όλα.

Την ίδια στιγμή, ο Δημήτρης με τον Ανδρέα πηγαίνουν στο σημείο που τους υπέδειξε ο Μίλτος για να βρουν τον Θοδωρή. Το αυτοκίνητο του Χατζή σταματά έξω από την εγκαταλειμμένη αποθήκη και η Άννα κατεβαίνει με τα λόγια του να βουίζουν ακόμη στα αφτιά της:

«Όλοι όσοι νόμιζες ότι είναι φίλοι σου σε κορόιδεψαν. Ο Θοδωρής σκότωσε τον πατέρα σου και ο Δημήτρης, ο Σπύρος, ο Ανδρέας και ο Σταύρος κουκούλωσαν το έγκλημά του για να τον σώσουν. Μπες μέσα στην αποθήκη και Θα το δεις με τα μάτια σου».

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Αυτό είναι το τέλος του Β’ Κύκλου στο Yargi στην Τουρκία

Παγιδευμένοι-Θοδωρής-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Αυτός ο πρωταγωνιστής αποχωρεί στον Β’ κύκλο

Με βήματα που τρέμουν, η Άννα μπαίνει στην αποθήκη και βλέπει τον Δημήτρη, τον Ανδρέα και τον Σπύρο να απελευθερώνουν τον Θοδωρή, που βρίσκεται δεμένος σε μια καρέκλα. Ο Δημήτρης συνειδητοποιεί ότι κάποιος πλησιάζει και αντικρίζει τη γυναίκα που αγαπά να τον κοιτάζει τσακισμένη…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close