Παγιδευμένοι-Δημήτρης-Άννα-

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού στην κηδεία γίνεται το σώσε.

Να πούμε ότι δεν το περιμέναμε;…Ψέματα θα πούμε!

Η Άννα και η οικογένειά της στη σειρά Παγιδευμένοι, σε κλίμα οδύνης ετοιμάζονται να πουν το τελευταίο αντίο στον Κοσμά. Το ίδιο και η οικογένεια του Δημήτρη.

Ο Σπύρος λέει στον Θοδωρή να ετοιμαστεί, αλλά εκείνος δεν θέλει να πάει και φέρνει αντίρρηση. «Καταλαβαίνεις τι μου ζητάς; Σκότωσα τον άντρα στου οποίου θα πάμε στην κηδεία. Κι εσύ τον έκρυψες. Είναι τρελό», λέει του πατέρα του.

«Είσαι γιος αστυνομικού με αδελφό εισαγγελέα που πήρες μια ζωή. Κι εγώ κάλυψα το έγκλημα σου. Θα πας όπως κι εγώ. Είναι ώρα να πληρώσεις για ό,τι έκανες», του απαντάει.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 53 , 54

Παγιδευμένοι-Δημήτρης-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Η Άννα μεταφέρεται στο νοσοκομείο

Η κηδεία γίνεται και η Ειρήνη υποβαστάζεται από τις κόρες της, μη μπορώντας να πιστέψει το κακό που του συνέβη. Εκεί όμως εμφανίζεται και ο Αλέκος με τον Μάρκο.

Πάει να συλλυπηθεί «Τι θέλεις εσύ εδώ;», τον ρωτάει αγριεμένη η Αννα. «Δεν έχεις καμιά δουλειά εδώ», ουρλιάζει και κάνει να του χιμήξει. Ο Δημήτρης τη συγκρατεί. «Σταμάτα, δεν είναι η ώρα και η στιγμή», της τονίζει.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ο Σταύρος ψάχνει το παρελθόν της Αγγελικής

Παγιδευμένοι-Δημήτρης-Άννα-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Η Άννα παθαίνει υστερία

Εκείνη είναι σαν ταύρος μαινόμενος στα χέρια του. Ο Αλέκος αρχίζει τότε να φωνάζει δυνατά για να τον ακούσουν όλοι: «Ήρθα να συλλυπηθώ. Η Αννα θα καταλάβει με τον καιρό ότι είμαι ο καλύτερός της φίλος και ας μην το ξέρει».

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: O Μάρκος στρέφεται ενάντια στον Αλέκο

Παγιδευμένοι-Δημήτρης-Άννα-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Το σοκ του Δημήτρη από την αποκάλυψη της αλήθειας

«Τι εννοεί;», ρωτάει ο Ανδρέας τον Δημήτρη, αλλά κανείς από τουs δύο δεν υποψιάζεται ότι ο Αλέκος γνωρίζει τον δολοφόνο του Κοσμά. Η Υβόννη, που είναι κι εκείνη στην κηδεία, τραβάει τον άντρα της από το μπράτσο για να απομακρυνθούν. Ο Αλέκος νιώθει ότι φεύγει θριαμβευτής!

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close