Παράδεισος των Κυριών: Η Αιμιλία αποβάλλει

Παράδεισος των Κυριών: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι δραματικές καθώς η Αιμιλία αποβάλλει

Κρίμαααα

Όπως έχετε ήδη διαβάσει, ο Άγης πρόκειται να εξαφανιστεί όταν μάθει πως η Βικτώρια και ο Χριστόφορος είναι οι πραγματικοί του γονείς. Η εξαφάνισή του θα προκαλέσει μεγάλο σοκ σε όσους τον αγαπάνε με τους φόβους για την ίδια του τη ζωή να είναι πολλοί.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης σκοτώνει τον Κεφάλα στο παιδικό πάρτι της κόρης του

Παράδεισος των Κυριών: Η Αιμιλία αποβάλλει

Δείτε ακόμη Ο Δημήτρης Λάλος μετά το Σασμό σεναριογράφος σε νέα καθημερινή σειρά

Η Αμαλία θα φτάσει πανικόβλητη στο πατρικό της μόλις μάθει τα νέα με την αστυνομία να μην μπορεί να εντοπίσει τον νεαρό και όλους να θεωρούν ότι κάτι κακό έχει συμβεί σε αυτόν.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Πολυξένη λέει στο Θέμη για το παιδί του την Όλγα!

Παράδεισος των Κυριών: Η Αιμιλία αποβάλλει

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η διπλή ζωή της Υβόννης

Η κατάσταση αυτή θα επιβαρύνει έντονα όμως την εγκυμονούσα Αμαλία. Η στεναχώρια της κοπέλας και η αγωνία της είναι μεγάλη και κάποια στιγμή νιώθει πόνο και αρχίζει να αιμορραγεί. Ο πατέρας της θα βρεθεί δίπλα της αλλά η Αμαλία είναι σίγουρη ότι έχει χάσει το μωρό.

Οι φόβοι της θα επιβεβαιωθούν στο νοσοκομείο με την ίδια να ξεσπά σε λυγμούς. Όταν ηρεμήσει λίγο θα επιστρέψει στο σπίτι της οικογένειας Βασιλείου και θα τους ανακοινώσει τα δυσάρεστα νέα. Η είδηση θα καταρρακώσει τον Πάρη ο οποίος γνωρίζει ότι αυτό το παιδί είναι το μόνο που τους ένωνε και πιστεύει ότι η Αμαλία τώρα θα βάλει τέλος στη σχέση τους.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Σχέδιο δολοφονίας για Λυκούργο – Ισμήνη

Παράδεισος των Κυριών: Η Αιμιλία αποβάλλει

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Αργυρώ φωνάζει στον Παύλο πως το παιδί είναι του Αστέρη

Την ίδια ώρα ο Άγης είναι καλά στην υγεία του και κρύβεται στο σπίτι της Δάφνης αγνοώντας και αδιαφορώντας όλα όσα γίνονται στην οικογένειά του.

Στο μεταξύ η Όλγα δε μπορεί άλλο τη συμπεριφορά του Αποστόλη ιδιαίτερα απέναντι στον γιο τους Πάρη. Αν και θέλει να παραμείνει στο πλευρό του ένα ακόμη ξέσπασμα του προς τον Πάρη θα τη φέρει στα όριά της και ζητάει από τον Αποστόλη να φύγει από το σπίτι.

Δείτε ακόμη Ο Παράδεισος των Κυριών επόμενα επεισόδια: 61 , 62 , 63 , 64 , 65 , 66 , 67 , 68 , 69 , 70

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παράδεισος των Κυριών με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close