Η Γη της Ελιάς-Ισμήνη-Λυκούργος-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού θα υπάρξει σχέδιο δολοφονίας για Λυκούργο – Ισμήνη.

Αυτή η Βάνα θα μας κάνει καρδιακούς φέτος!

Δολοφόνος απειλεί να σκοτώσει το Λυκούργο και μια καινούργια ιστορία πρόκειται να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού όπως σας ενημερώσαμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ του περιοδικού myTv. Είναι ένα φονικό στο οποίο εμπλέκεται ο Χρήστος ο οποίος οδηγείται στην φυλακή σύμφωνα με τις νεότερες εξελίξεις που σας εξασφαλίσαμε.

Όπως θα δούμε προσεχώς στη σειρά ο Λυκούργος προσπαθεί να ξεδιαλύνει την υπόθεση, να ξεσκεπάσει αυτούς που κρύβονται πίσω από το κύκλωμα προστασίας στα μαγαζιά και κατ’ επέκταση να αποφυλακίσει τον ανιψιό του.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππός μένει καθηλωμένος σε καροτσάκι;

Η Γη της Ελιάς-Λυκούργος-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ραγίζουν καρδιές οι εξελίξεις

Κάποια στιγμή λοιπόν η Άννα μιλάει στο δικηγόρο για το κύκλωμα προστασίας στο καφενείο του Πότη και αναγνωρίζει από φωτογραφίες τους δύο δράστες που εισέβαλαν στην ταβέρνα του Χρήστου. Ο Λυκούργος είναι αποφασισμένος να πετύχει το σκοπό του και γι’ αυτό ξεκινάει προσωπική έρευνα.

Ωστόσο τα μέλη του κυκλώματος αντιλαμβάνονται τις κινήσεις του και αρχίζουν να τον απειλούν. Βέβαια ο δικηγόρος δεν πτοείται. Πιέζει τον Πότη να του μιλήσει ανοιχτά για τους μπράβους της νύχτας αλλά εκείνος φοβάται μην μπλέξει και το αποφεύγει με όποιο τρόπο μπορεί.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Αγγελική είναι παιδί μου – Η Αντιγόνη λυγίζει

Η Γη της Ελιάς-Λυκούργος-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά Απασφαλίζει-Είσαι αγνώμων και αχάριστη

Όταν ο Λυκούργος επιστρέφει στο σπίτι του τον περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη. Συγκεκριμένα ένα απειλητικό σημείωμα για τη ζωή τόσο του ίδιου όσο και της Ισμήνης, της κόρης του. Μάλιστα για να γίνουν πιο πειστικοί βάζουν και μια φωτογραφία τους.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική προσεύχεται για το Φίλιππο

Η Γη της Ελιάς-Ισμήνη-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Λυκούργος προσπαθεί να τον σώσει μα μάταια

Οι τακτικές  εκφοβισμού δεν πιάνουν στον Λυκούργο ο οποίος είναι αποφασισμένος να εξαρθρώσει το κύκλωμα των μπράβων που πήγαν να πουλήσουν προστασία στον Χρήστο. Την επόμενη μέρα ο ίδιος στριμώχνει τον Πότη και του ζητάει για τελευταία φορά να αποκαλύψει τα ονόματα εκείνων που του πουλούν προστασία.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η νέα ζωή της Δήμητρας

Η Γη της Ελιάς-Λυκούργος-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ενα μυστικό πέφτει σα βόμβα

Οπότε και ο Πότης, υπό την πίεση του Λυκούργου ομολογεί τις επαφές που είχε με τους αδίστακτους άντρες και πως εξακολουθεί να τους πληρώνει για την ασφάλεια του μαγαζιού του. Μάλιστα σε συνέχεια των αποκαλύψεων ο Μιχάλης εκδίδει ένταλμα σύλληψης για το Βλάση. Εκείνος όμως έχει αντιληφθεί το κίνδυνο και παίρνει τα απαραίτητα μέτρα.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Αρετή και Φίλιππος τα βρίσκουν;

Η Γη της Ελιάς-Ισμήνη-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Ανδρέας ξεκλειδώνει το μυστήριο του φόνου

Εντωμεταξύ ο Λυκούργος ενημερώνει τον Χρήστο πως σύντομα τα βάσανα του θα τελειώσουν ενώ λίγο αργότερα προειδοποιεί τον Κωσταντίνο για τις απειλές που δέχεται από το κύκλωμα. Μάλιστα του ζητάει να προσέχει την Ισμήνη και την εγγονή του καθώς νιώθει πως ετοιμάζουν αντίποινα.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close