Μαύρο Ρόδο-Θέμης-Πολυξένη-

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού η Πολυξένη λέει στο Θέμη για το παιδί του με την Όλγα. 

Θα κλάψουνε μανούλες όπως καταλάβατε!

Σε τεντωμένο σκοινί βρίσκονται πλέον οι σχέσεις της Όλγας με την Πολυξένη, καθώς η νεαρή κοπέλα απαιτεί πλέον από τη μητέρα της να μάθει ποιος είναι ο πραγματικός της πατέρας! Μετά από αυτό και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Γιάννας Παπανικολάου στο περιοδικό TiViSirial, ο Θέμης νιώθει πιο εγκλωβισμένος από ποτέ.

Η Πολυξένη μετά τον οριστικό (;) χωρισμό της με τον Λευτέρη, πάει στην Πάτρα. Τηλεφωνεί στον Θέμη και του ζητάει να συναντηθούν: «Εφυγα από το χωριό, δεν άντεξα άλλο! Ο Λευτέρης έμαθε τα πάντα και τον παράτησα, αλλά έννοια σου και θα τον κάνω να γυρίσει», του λέει και εκείνος της απαντάει:

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Φιλαρέτη παραιτείται και εκδικείται την Κασσιανή

Μαύρο Ρόδο-Όλγα-

Δείτε ακόμα Μαυρo Ρόδο: Τον Γεράσιμο θα τον μισήσουν όλοι

«Δεν είσαι εσύ για το χωριό! Είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρεις, έχεις τον τρόπο». Στη συνέχεια εκείνη τον ρωτάει να μάθει πώς είναι η ζωή του μετά τον χαμό της Αγγελικής και εκείνος παλεύει να δείξει δυνατός:

«Δύσκολα! Τα παιδιά με κατηγορούν ότι φταίω και με κοιτάζουν σαν δολοφόνο», της απαντάει. «Είναι νωρίς ακόμα, δώσε τους χρόνο και θα δεις ότι όλα θα πάνε καλά!

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Θέμης και Βίκος βάζουν στο στόχαστρο τον Παράσχο

Μαύρο Ρόδο-Πολυξένη-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Μήπως τελικά δεν είναι ο Βίκος ο γιος της Ηγουμένης;

Είμαι εγώ πλέον εδώ για ό,τι χρειαστείς. Θα έχεις πάντα έναν άνθρωπο να μιλάς», υποστηρίζει και καθημερινά παλεύει με τον τρόπο της να τον φέρει στα νερά της και να καταφέρει μετά από χρόνια να τον κατακτήσει και να ζήσει επιτέλους… τη μεγάλη ζωή. Μάλιστα ξεκαθαρίζει στην Όλγα πως δεν έχει σκοπό να επιστρέψει στη Γερακιανή.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Και δεύτερος νεκρός σύντομα

Μαύρο Ρόδο-Όλγα-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Γιατί φεύγει η Ελισάβετ από το μοναστήρι;

Στο μεταξύ, η Όλγα νιώθει θυμό μετά την απόρριψη του Λουκά, που δείχνει το ενδιαφέρον του για την αστυνόμο. Η Θάλεια και ξεσπάει στη μητέρα της. Οι σχέσεις τους βρίσκονται πια σε τεντωμένο σκοινί καθώς η Όλγα απαιτεί από τη μητέρα της να μάθει επιτέλους ποιος είναι ο βιολογικός της πατέρας.

«Θέλω να μάθω ποιος είναι ο πατέρας μου κι έχω δικαίωμα να το μάθω, απαιτώ λοιπόν να μου πεις, αλλιώς ξέχνα με, δεν θα με δεις ποτέ ξανά! Φτάνει πια! Μήπως είναι ο Καστρινός ο πατέρας μου και δεν μου το λες;

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο : Τα μυστικά που ξεσκεπάζονται

Μαύρο Ρόδο-Θέμης-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Γεράσιμος συμμαχεί με την Όλγα

Γι’ αυτό συνέχεια τον έχεις από κοντά;», τη ρωτάει και η Πολυξένη δεν της απαντάει τίποτα. Ο Θέμης βλέπει την Πολυξένη προβληματισμένη και εκείνη του λέει: «Η Όλγα θέλει να μάθει ποιος είναι ο πατέρας της.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 55 , 56

Μαύρο Ρόδο-Όλγα-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η φωτογραφία που καίει την Ελισάβετ

Με απείλησε πως δεν θα μου μιλήσει ποτέ ξανά αν δεν της το πω», και εκείνος απορεί: «Για ποιο λόγο δεν της το λες; Ποιος είναι;». Τότε εκείνη του σκάει τη βόμβα: «Δεν είμαι σίγουρη… Ίσως να είσαι κι εσύ», και εκείνος σοκάρεται:

«Τι θέλεις να πεις ότι μπορεί να είμαι εγώ; Τι τρελά πράγματα είναι αυτά;», τη ρωτάει κι εκείνη ισχυρίζεται: «Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα…». Ο Θέμης τρελαίνεται στη σκέψη αυτή και ειδικά λόγω της σχέσης που είχαν ο Πέτρος με την Όλγα:

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Μητροπολίτης διώχνει την Κασσιανή

Μαύρο Ρόδο-Θέμης-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Το γράμμα της Αγγελικής για τον Βίκο που κρατά η Αλεξία

«Μα καλά, τι μυαλό κουβαλάς; Μπορεί να είναι αδέλφια με τον Πέτρο κι εσύ τους άφηνες να τα έχουν;», αλλά η Πολυξένη του ξεκαθαρίζει: «Όταν έμαθα ότι είναι γιος σου έκανα τα πάντα για να τους χωρίσω». Ο Θέμης δεν μπορεί να ηρεμήσει από αυτό που έμαθε και ζητάει από την Πολυξένη να κάνουν τεστ DNA.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ αντιμετωπίζει τα συναισθήματά της στα ίσα

Μαύρο Ρόδο-Όλγα-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 51 , 52 , 53 , 54

Τέλος η ηγουμένη από το μοναστήρι

Ο Γιώργος ανακαλύπτει την κράτηση της Κασσιανής στο κελί της και η ηγουμένη προσπαθεί να τον φέρει με το μέρος της με αντάλλαγμα την εκμετάλλευση κτημάτων της μονής.

Ο μητροπολίτης ζητάει από την Κασσιανή να σταματήσει τις επαφές της με τον Μπόγρη, ενώ η ηγουμένη αρχίζει να φοβάται για την καθαίρεσή της μετά τις αποκαλύψεις για το παρελθόν της. Στο ηγουμενοσυμβούλιο η Φιλαρέτη αναλαμβάνει την ευθύνη της ανακοίνωσης των αλλαγών που χρειάζονται για να διασωθεί το μοναστήρι:

«Είμαι η πρώτη που επιθυμώ τη σωστή λειτουργία του μοναστηριού μας και δεν μου αρέσει να επικρατεί η ασάφεια, γι’ αυτό και αποφάσισα μετά από όσα έγιναν να παραιτηθώ της ηγουμενίας».

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ φεύγει από το μοναστήρι και μένει με τον Πέτρο στου Λευτέρη

Μαύρο Ρόδο-Ηγουμένη-

Δείτε ακόμα Μαυρό Ρόδο: Αυτός σκότωσε τον Διακοσάββα

Η Κασσιανή δεν μπορεί πλέον να κρύψει τη χαρά της και είναι σίγουρη πως θα πάρει τη θέση της. Όμως υποψηφιότητα για τη θέση της ηγουμένης βάζει και η Αυξεντία, αλλά η Κασσιανή κάνει τα πάντα για να την αποτρέψει. Και το καταφέρνει! Έτσι η Κασσιανή είναι η μοναδική υποψήφια!

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close