Παράδεισος-των-Κυριών-Αμαλία-

Παράδεισος των Κυριών: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως η Αμαλία εγκαταλείπει την οικογένεια της.

Αυτό δεν θα έχει καλή εξέλιξη μου φαίνεται…

Η Αμαλία ανησυχεί για τον Ντίνο, μετά από ένα απρόσμενο νέο που της μεταφέρει ο Αγης: «Ο δικός σου κατηγορείται για τον φόνο του Αριστείδη, δεν τα έμαθες;», είναι τα λόγια του. Η κοπέλα χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της και προσπαθεί να τον βρει να μιλήσουν.

Δείτε ακόμη Ο Παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: 17 , 18 , 19 , 20

Ο Παράδεισος των Κυριών : Η Αμαλία ανακαλύπτει πως ο Ντίνος είναι παντρεμένος

Δείτε ακόμη Ο Παράδεισος των Κυριών: Με ποια είναι παντρεμένος ο Ντίνος

Παράλληλα ο Ντίνος έρχεται σε σύγκρουση με τον Μάρκο γι’ αυτά που φτάνουν στα αυτιά του Μπουραντά, εξαιτίας του: «Σου το είχα ξαναπεί ότι δίπλα μου θέλω ανθρώπους που να εμπιστεύομαι και όχι σπιούνους», του τονίζει.

Δείτε ακόμη Παράδεισος των Κυριών: Ο Ντίνος και ο Αποστόλης θα συγκρουστούν

Παράδεισος-των-Κυριών-Ντίνος

Δείτε ακόμη Παράδεισος των Κυριών: Η Βικτόρια πετάει την Πολυξένη στο δρόμο

Την ίδια στιγμή στον «Παράδεισο» καταφθάνουν οι δύο αστυνόμοι, ο Θανάσης και ο Σωτήρης, προκειμένου να πάρουν συμπληρωματικές καταθέσεις απ’ όλους τους υπαλλήλους.

Η Όλγα είναι έτοιμη να αποδεχτεί ότι η Αμαλία δεν πρόκειται να ρίξει νερό στο κρασί της σε σχέση με τον Πάρη και προσπαθεί με κάθε τρόπο να συνετίσει τον γιο της και να του αλλάξει τα μυαλά.

Δείτε ακόμη Ο Παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: 13, 14, 15, 16

Ο Παράδεισος των Κυριών: Η Βικτώρια σχεδιάζει να καταστρέψει τον Ντίνο

Δείτε ακόμη Παράδεισος των Κυριών: Ο Χρηστίδης απειλεί την Μιράντα και ο εφιάλτης επιστρέφει

Ωστόσο οι καταστάσεις και πάλι την προλαβαίνουν, καθώς καινούρια δεδομένα την τρομάζουν και την οδηγούν σε σημαντικές αποφάσεις. Η Αμαλία αφού μιλάει με τον Ντίνο, αποφασίζει να φύγει από το σπίτι και του δίνει ραντεβού να την περιμένει με το αυτοκίνητο.

Δείτε ακόμη Παράδεισος των Κυριών: Η ζωή του Ντίνου βρίσκεται σε κίνδυνο

Δείτε ακόμη Ο Παράδεισος των Κυριών: Αυτό είναι το σχέδιο της Βικτώριας για να καταστρέψει τον Ντίνο

Ωστόσο την ώρα που είναι έτοιμη να εγκαταλείψει την οικογένειά της, ο πατέρα της τη βλέπει και τη σταματάει: «Για πού το έβαλες Αμαλία;», τη ρωτάει και η κοπέλα προσπαθεί να δικαιολογηθεί στον πατέρα της, όσο ο Ντίνος την περιμένει με ανυπομονησία απέξω για το ραντεβού τους.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παράδεισος των Κυριών με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close