Ο-Παράδεισος-των-Κυριών-Ντίνος

Παράδεισος των Κυριών: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε με ποια είναι  παντρεμένος ο Ντίνος.

ωχ ωχ ωχ  τώρα αρχίζουν τα όργανα…

Κι ενώ η συνωμοσία εναντίον του Ντίνου στον Παράδεισο των Κυριών συνεχίζεται για να τον κλείσουν μέσα για τη δολοφονία του Αριστείδη, ένα ακόμα «όπλο» για να σκοτώσουν τον έρωτα της Αμαλίας γι’ αυτόν, μπαίνει σε εφαρμογή…

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο Πάρης βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και αναγκάζεται, μετά από πίεση της μητέρας του, να της αποκαλύψει ότι επιτέθηκε στην Αμαλία: «Δεν φταίω εγώ, με προκάλεσε. Μου μίλησε άσχημα και θόλωσε το μυαλό μου», της ομολογεί.

Δείτε ακόμη Παράδεισος των Κυριών: Ο Ντίνος και ο Αποστόλης θα συγκρουστούν

Ο Παράδεισος των Κυριών : Η Αμαλία ανακαλύπτει πως ο Ντίνος είναι παντρεμένος

Δείτε ακόμη Παράδεισος των Κυριών: Η Βικτόρια πετάει την Πολυξένη στο δρόμο

Η Όλγα  μόλις το ακούει τρελαίνεται: «Τι λες παιδί μου; Τι πήγες κι έκανες;», του λέει και αμέσως σκέφτεται ότι θα πρέπει να βρεθεί μια λύση για τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα του γιου της. Ωστόσο ένα τραγικό γεγονός θα την προλάβει.

Ο Πάρης, κάτω από το βάρος των πράξεών του και μετά από την ντροπή που αισθάνθηκε όταν αποκάλυψε στη μητέρα του τι έγινε εκείνη την νύχτα με την Αμαλία, θέλει να βάλει τέλος στη ζωή του και κάνει απόπειρα αυτοκτονίας. Ευτυχώς οι γονείς του τον προλαβαίνουν λίγο πριν πεθάνει και τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο.

Ο Αποστόλης όμως σκέφτεται να χρησιμοποιήσει αυτό το τραγικό γεγονός του γιου του εναντίον του Ντίνου και προτείνει στον Πάρη να κατηγορήσει τον Ντίνο για απόπειρα ανθρωποκτονίας: «Θα πεις ότι αυτός, θολωμένος από τη ζήλια, πήγε να σε σκοτώσει. Το κατάλαβες;», του επισημαίνει. Την ίδια στιγμή η Όλγα πείθει την Αμαλία να πάει στο νοσοκομείο να δει τον Πάρη, αλλά εκεί μαθαίνει κάτι που την ταράζει πολύ.

Δείτε ακόμη Ο Παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: 13, 14, 15, 16

Ο Παράδεισος των Κυριών : Η Αμαλία ανακαλύπτει πως ο Ντίνος είναι παντρεμένος

Δείτε ακόμη Παράδεισος των Κυριών: Ο Χρηστίδης απειλεί την Μιράντα και ο εφιάλτης επιστρέφει

Η αποκάλυψη για τον γάμο του Ντίνου στον Παράδεισο των Κυριών
Την ίδια στιγμή η Όλγα, που μισεί την Αμαλία, δίνει μια νέα πληροφορία στον Χριστόφορο και τη Βικτώρια: «Ξέρετε φαντάζομαι ότι ο Παπακώστας είναι παντρεμένος! Δεν μπορεί να μην το γνωρίζετε, όλη η Αθήνα το ξέρει», τους λέει και φυσικά παθαίνουν σοκ.

Μετά τα εγκαίνια ο Ντίνος με την Αμαλία συναντιούνται και εκεί έρχεται η μεγάλη ανατροπή, από την οποία ωφελείται η οικογένεια του Πάρη και ο Μπουραντάς. Λίγο αργότερα η Αμαλία ζητά από τον Χριστόφορο και τη Βικτώρια να της μιλήσουν για τον Ντίνο: «Έμαθα κάποια πράγματα και θέλω να μου πείτε την αλήθεια. Τι ξέρετε για τον Ντίνο;», τους ρωτάει βουρκωμένη.

Δείτε ακόμη Ο Παράδεισος των Κυριών: Ο εμμονικός Αποστόλης και το δολοφονημένο νόθο παιδί του

Ο Παράδεισος των Κυριών : Η Αμαλία ανακαλύπτει πως ο Ντίνος είναι παντρεμένος

Δείτε ακόμη Ο Παράδεισος των Κυριών: Η Αμαλία έρχεται αντιμέτωπη με τον χειρότερο εφιάλτη της

Η Βικτώρια φυσικά δεν χάνει καιρό και, δήθεν προβληματισμένη, της λέει: «Κοριτσάκι μου, δεν θέλαμε να σε στενοχωρήσουμε, γι’ αυτό δεν σου είπαμε τίποτα. Με τον τρόπο μας θέλαμε να σε απομακρύνουμε από αυτόν, αλλά εσύ μας παρεξήγησες.

Είναι αλήθεια ό,τι άκουσες. Ο Παπακώστας είναι παντρεμένος. Παντρεύτηκε και στο εξωτερικό και η γυναίκα του είναι εκεί», είναι τα λόγια της.

Δείτε ακόμη Ο Παράδεισος των κυριών: Ο Μπάμπης από τις Άγριες Μέλισσες σε ρόλο έκπληξη

Παράδεισος των Κυριών: Η Βικτόρια πετάει την Πολυξένη στο δρόμο

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος κάνει έρωτα με την Ιουλία και σκέφτεται την Ευτυχία

Την ίδια ώρα ο αστυνόμος Χρηστίδης, μετά από προτροπή της Βικτώριας, επισκέπτεται το νοσοκομείο όπου βρίσκεται ο Πάρης για να του πάρει κατάθεση, ότι ο Ντίνος πήγε να τον δολοφονήσει, όμως τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως τα σχεδίαζε, καθώς στο δωμάτιο βλέπει τον Ντίνο και την Αμαλία.

Η κοπέλα με όσα έχει μάθει είναι σοκαρισμένη και αποφασίζει να εξαφανιστεί από τη ζωή του Ντίνου. Εκείνος, από την άλλη, δεν μπορεί να διανοηθεί τι έχει συμβεί και χώρισε έτσι ξαφνικά με την Αμαλία και όχι μόνο αυτό αλλά δεν θέλει ούτε καν να τον ακούσει.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Έτσι θα αθωωθεί η Αθηνά

Ο Παράδεισος των Κυριών : Η Αμαλία ανακαλύπτει πως ο Ντίνος είναι παντρεμένος

Δείτε ακόμη Σασμός: Η βεντέτα δεν θα σβήσει ποτέ

Στο μεταξύ η οικογένεια της Αμαλίας βρίσκει την κατάλληλη ευκαιρία και αρχίζει πάλι να την πιέζει να παντρευτεί τον Πάρη, ο οποίος αναγκάζεται μετά από όλα αυτά να επισκεφθεί έναν ειδικό ψυχίατρο για να τον βοηθήσει. Η Αμαλία συνεχίζει να πιέζεται περισσότερο από τη Βικτώρια σύμφωνα με το tv-24.gr , ενώ αρνείται την οποιαδήποτε επικοινωνία με τον Ντίνο, ο οποίος αποφασίζει να ξεπεράσει την Αμαλία στους εφήμερους έρωτες της μιας βραδιάς…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παράδεισος των Κυριών με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close