Σασμός: Μην σκεφτείς να πεις την αλήθεια

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς ξεσπάει καυγάς ανάμεσα σε Μαθιό και Βασιλική .

Έχεις λυσσάξει βρε Μαθιό μου τώρα που τα λέμε να το πεις και να το πεις…Σε συμπαθώ αλλά η αλήθεια είναι πως πρέπει να κάνεις υπομονή βρε αδερφέ. Μπα σε καλό σου…

Ένας πολύ μεγάλος και επεισοδιακός καυγάς έρχεται στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του ALPHA Σασμός ανάμεσα στον Μαθιό και την Βασιλική.

Φυσικά ο λόγος είναι ο Νικηφόρος, ο οποίος δεν γνωρίζει ακόμα την αλήθεια για την σχέση που διατηρεί ο θείος του, που πια τον βλέπει σαν πατέρα, με την μητέρα του.

Σασμός-Μαθιός

Δείτε ακόμη Σασμος: Ο Μαθιός πάει στα Γιάννενα για βρει την Αργυρώ

Ο Μαθιός θέλει διακαώς να του πει όλη την αλήθεια αλλά η Βασιλική μόνο στο άκουσμα αυτό τρελαίνεται και ένας έντονος καυγάς αναμεσά τους ξεσπά.

Μαθιός και Βασιλική στα μαχαίρια λόγω του Νικηφόρου

Ο Μαθιός από πλευράς του επιμένει πως δεν πρέπει άλλο να του κρύβουν την αλήθεια που αφορά την σχέση τους καθώς έχει περάσει πολύς καιρός και ισχυρίζεται πως ο Νικηφόρος είναι πλέον στην θέση να καταλάβει και να κατανοήσει τι συμβαίνει με τον θείο του και την μητέρα του.

Η Βασιλική από πλευράς της ακούγοντας τον ξεσπά άσχημα καθώς δεν θέλει να μαθευτεί η αλήθεια γιατί τρέμει την αντίδραση του γιού της που τον λατρεύει. Δεν μπορεί να διανοηθεί πως ο Μαθιός θα του τα αποκαλύψει όλα και προσπαθεί με κάθε τρόπο να το αποτρέψει αυτό.

Σασμός-Μαθιός-Βασιλική

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Καλλιόπη σκοτώνει τον Άγγελο

Ο Μαθιός όμως επιμένει πως ο Νικηφόρος πρέπει να μάθει την αλήθεια και ένας έντονος καυγάς ξεσπά ανάμεσα σε αυτόν και την Βασιλική στην σειρά Σασμός.

Σύμφωνα με το Youfly.com, για πρώτη φορά θα δούμε το αγαπημένο ζευγάρι έτσι καθώς θα ειπωθούν κουβέντες που μπορεί και να πονέσουν. Θα καταφέρει άραγε η Βασιλική να του αλλάξει γνώμη ή ο Μαθιός θα τα τινάξει όλα στον αέρα λέγοντας όλη την αλήθεια στον ανιψιό του;

Close