Σασμός: Η Κλαίρη βάζει φυλακή τον Μαθιό

Σασμός: Οι εξελίξεις της σειράς στα επόμενα επεισόδια θα είναι συγκλονιστικές – Η Κλαίρη βάζει φυλακή τον Μαθιό; 

Κι όμως, ο σκοπός της νεαρής ηρωίδας είναι πολύ σημαντικός. Η Κλαίρη έρχεται στη σειρά Σασμός δυναμικά, με αποτέλεσμα ο Μαθιός να θορυβείται.

Πεπεισμένος πως ο Μανώλης τον είχε δει την ημέρα του φονικού, προσπαθεί να αποσπάσει πληροφορίες από την κοπέλα, για να δει εάν γνωρίζει κάτι.

Τι άλλο θα δούμε ακόμη βρε παιδιά;;; Γιατί Κλαίρη μου ανακατεύεσαι κοπέλα μου…

Δείτε ακόμη Σασμος: Ο Μαθιός πάει στα Γιάννενα για βρει την Αργυρώ

Σασμός-Κλαίρη-Μανώλης

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο φριχτός φόνος του Τόλη

Παρόλο που ο Μανώλης θέλησε να κρατήσει κρυφό το φρικτό αυτό περιστατικό, ο Νικηφόρος της εκμυστηρεύτηκε τον θάνατο του πατέρα του, αφήνοντας την Κλαίρη με το στόμα ανοιχτό.

Σταδιακά, η νεαρή θα συνειδητοποιήσει πως ο Μανώλης κρύβει πολλά που τον βασανίζουν. Θα σταθεί στο πλευρό του και θα προσπαθήσει να τον κάνει να ανοιχτεί, να ξεπεράσει τους φόβους του, να μιλήσει για όσα τον ταλαιπωρούν!

Σασμός: Η Κλαίρη βάζει φυλακή τον Μαθιό

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο σπιούνος αστυνόμος πιάνεται στα πράσα

Ο Μανώλης δίπλα στην Κλαίρη θα βρει το φως και τη δύναμη που αναζητά, με αποτέλεσμα ο Μαθιός να κινδυνεύει, στη σειρά Σασμός.

Πράγματι, στα επόμενα επεισόδια, η Κλαίρη θα μάθει την αλήθεια για το πως ακριβώς πέθανε ο πατέρας του Νικηφόρου και θα συμβουλεύσει τον αγαπημένο της να μιλήσει.

Η Αλίνα Κωτσοβούλου μίλησε στην Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου και στο TV24, σχετικά με τη νέα σχέση του τηλεοπτικού της γιου, σύμφωνα με το    Youfly.com, δηλώνοντας:

Σασμός-Κλαίρη-Μανώλης

Δείτε ακόμη Σασμός : Μη σε ξαναδώ ποτέ-O Αστέρης ξεγράφει την Καλλιόπη

«Ο Μανώλης έχει ένα μερίδιο ευθύνης, γιατί αν είχε πει για τον Μαθιό εξ αρχής, τίποτα από όλα αυτά δε θα είχε συμβεί {…}. Ίσως να γίνει η Κλαίρη η αφορμή που θα ανοίξει τελικά το στόμα του. Έχετε πάντως να δείτε διάφορα ευτράπελα με αυτή τη σχέση που μόλις ξεκίνησε».

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close