Σασμός: Spoilers για το τέλος της σειράς

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς τα Spoilers για το τέλος της σειράς φέρνουν  μεγάλες ανατροπές

Η αλήθεια είναι  ότι ανυπομονούμε για τον φινάλε, αλλά πόσες ανατροπές ακόμη θα δούμε καλέ μου σεναριογράφε…. Περιμένουμε με αγωνία…

Γεμάτο ανατροπές είναι το μέλλον και το τέλος των ζευγαριών!!!

Δείτε επίσης : Σασμός: Αυτός είναι ο Αμερικάνος

Οι ανατροπές στη σειρά συνεχίζονται και θα συνεχίζονται για πολύ καιρό! Το μέλλον αβέβαιο για όλους και κυρίως για τα ζευγάρια του Σασμού, που πάνω τους, στις σχέσεις τους, στους έρωτες τους, και τα πάθη τους στηρίζεται όλη η πλοκή.
Το TV24 αποκλειστικά σας έχει ποιο θα είναι το μέλλον αυτών των ζευγαριών και τι τους επιφυλάσσει η μοίρα μέχρι το τέλος!

Αντώνης – Μαρίνα: Αγάπη για πάντα

 

 

Σασμός: Spoilers για το τέλος της σειράς

Δείτε ακόμη Σασμός: Αυτός είναι ο Αμερικάνος

Ο Αντώνης έχει αφιερώσει τη ζωή του ολόκληρη στην προσμονή της Μαρίνας. Την αγαπάει, τη νοιάζεται, την πονάει και την… περιμένει.
Ο Αντώνης θα είναι πάντα εκεί για εκείνη. Στις λύπες και στις χαρές που έρχονται επιτέλους, γι αυτή την πονεμένη γυναίκα. Η Μαρίνα επίσης τον θεωρεί τον πιο δικό της άνθρωπο. Έχει αισθήματα γι αυτόν, όμως ποτέ δεν πρόκειται να τα δημοσιοποιήσει. Ότι συμβαίνει ανάμεσα τους, θα μείνει πάντα ανάμεσά τους. Θα είναι για πάντα μαζί, θα αγαπιούνται για πάντα. Κρυφά, μυστικά, αλλά παντοτινά!

Αργυρός – Σταυρός: Παντρεύονται από αληθινή αγάπη..

 

Σασμός: Spoilers για το τέλος της σειράς

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Σεμίνα αθωώνει τον Αστέρη στο δικαστήριο

Η Αργυρώ στην αγκαλιά του Σταύρου θα βρει αυτό που λέμε απάνεμο λιμάνι. Ο έρωτας για την Αργυρώ μετά από όσα έχουν συμβεί, είχε γίνει συνώνυμο της καταστροφής και του πόνου. Με τον Σταύρο όμως να καταλαβαίνει τι σημαίνει αγάπη. Αγάπη αληθινή και άδολη. Στον Σταύρο θα βρει και πάλι τη χαρά, θα τον παντρευτεί και θα ζήσουν μαζί, με κάποιες δυσκολίες που η μοίρα θα τις φέρει, που όμως θα ξεπεράσει και μαζί με τον Σταύρο θα ζήσει μία ευτυχισμένη ζωή.

Ο Αστέρης δεν πρόκειται να την ξεχάσει ποτέ. Θα ζει με τη θύμηση της και τον πόνο στην καρδιά. Όμως, αμίλητος θα δεχτεί τη νέα της ζωή. Θα την καταλάβει και μάλιστα θα είναι αυτός που θα της δώσει ένα μεγάλο δώρο ζωής. Με κάποιο τρόπο θα της χαρίσει αυτό που της στέρησε..

Βασιλική – Μαθιός: Η αλήθεια τους χωρίζει..

Σασμός: Spoilers για το τέλος της σειράς

Δείτε επίσης : Σασμός επόμενα επεισόδια : 115 , 116 , 117 , 118

Τώρα η Βασιλική με τον Μαθιό ζουν την απόλυτη ευτυχία. Μετά μάλιστα και από τη συγκατάθεσή του Νικηφόρου, για πρώτη φορά ζουν φανερά πλέον την ευτυχία τους. Μάλιστα δεν θα αργήσει να το μάθει όλο το χωριό, καθώς ο Μαθιός θα ζητήσει τη Βασιλική σε γάμο μπροστά σε όλους.
Η ζωή τους θα κυλήσει όμορφα, από την πλευρά του ο Μαθιός σχεδόν θα έχει ξεχάσει ότι αυτός ήταν που σκότωσε τον άντρα της.

Έχει σβήσει από το μυαλό του το παρελθόν και ζει το τώρα με τη γυναίκα που για χάρη της θα μπορούσε να κάνει τα πάντα. Η αλήθεια όμως κάποτε θα βγει στο φως και αυτό θα είναι οδυνηρό για τη Βασιλική. Απογοητευμένη που στήριξε όλη της τη ζωή σε ένα ψέμα, θα αναγκαστεί να αποχωριστεί από τον άντρα που αγάπησε. Να αποχωριστεί ή να τον κλάψει;

Θοδώρα – Γιώργης: Τραγικός χωρισμός

Σασμός: Spoilers για το τέλος της σειράς

Δείτε ακόμη Σασμός: Αντώνης και Μαρίνα μαζί στα Γιάννενα

Ο άδικος θάνατος του Πετρή είναι το βάρος που θα κουβαλάει για πάντα η Θοδώρα. Όπως ήδη έχουμε δει, η κοπέλα βασανίζεται από τις τύψεις. Έχει παραισθήσεις, κλαίει και ζητάει γονατιστή συγχώρεση. Μάλιστα της έχει μπει η ιδέα ότι το κακό που έκανε θα γυρίσει πάνω στο παιδί που περιμένει.

Ένα παιδί που εξαιτίας του έσωσε τον γάμο της την τελευταία στιγμή. Τα πράγματα όμως δεν θα πάνε καλά τελικά για τη Θοδώρα. Βασανιζόμενη από τις τύψεις για τον Πέτρο, η Θοδώρα θα έχει ένα ατύχημα. Θα παραπατήσει, θα πέσει και θα χάσει το μωρό που περιμένει. Ο Γιώργης θα αντιδράσει πολύ άσχημα. Θα την κατηγορήσει ότι είναι άχρηστη και φυσικά θα τη χωρίσει. Η Θοδώρα θα πληρώσει με αυτόν τον τρόπο και θα μείνει με τον πόνο και την ανάμνηση του Πέτρου.

Στέλλα – Άγγελος:Ποτέ ξανά μαζί

Σασμός: Spoilers για το τέλος της σειράς

Δείτε ακόμη Σασμός: Ομολογεί τον φόνο του Στεφανή

Όπως βλέπουμε, ο Άγγελος έχει μετανιώσει για τη συμπεριφορά του απέναντι στη Στέλλα και προσπαθεί να βρει τρόπο να είναι και πάλι μαζί. Από την άλλη, η Στέλλα εκτός των προβλημάτων που έχει με τη μητέρα της και γενικά την οικογένεια της, φαίνεται να έχει ακόμα δυνατά αισθήματα για τον Αστέρη.

Αλλά αυτό είναι μόνο από τη δική της πλευρά. Όπως και να χει, αυτό το ζευγάρι δεν θα είναι ξανά μαζί. Ίσως αν είχαν χρόνο… Τα γεγονότα όμως θα τους προλάβουν και θα είναι τραγικά, καθώς ο Άγγελος θα φύγει από τη ζωή. Θα πληρώσει με τη ζωή του την επιθυμία του να πάρει πίσω ότι του ανήκει από τους Σταματάκηδες. Η Καλλιόπη εξάλλου πληρώνει με αίμα τις διαφορές της…

Και άλλες ιστορίες

Σασμός: Spoilers για το τέλος της σειράς

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Καλλιόπη σκοτώνει τον Άγγελο

Η Άσπα τυπικά έχει ξεμπλέξει με τον Κώστα , αν και πολλά λέγονται ότι ακόμα και μέσα από τη φυλακή ή αργότερα δεν θα την αφήσει ήσυχη. Ωστόσο η κοπέλα αρχίζει και έρχεται κοντά με τον Μύρωνα. Η φιλική σχέση τους σύντομα θα εξελιχθεί και ανάμεσα τους θα αναπτυχθεί ένα νέο ειδύλλιο. Όσο για τον Μανώλη, η σχέση του με την Κλαίρη είναι μια σχέση ζωής και αυτό φαίνεται από το πόσο θετικά τον επηρεάζει, στο να εξελιχθεί και να αφήσει πίσω τη δειλία του και τους φόβους του.

Ο Μανώλης έτσι θα αντιμετωπίσει όλα τα εμπόδια που θα βρει σε σχέση με την κοπέλα και θα μείνουν μαζί αγαπημένοι και ερωτευμένοι. Τέλος, ο Νικηφόρος θα έρθει αντιμέτωπος με πολλά θέματα σχετικά με όσα έχουν γίνει στην οικογένεια του και που στο τέλος θα βγουν στην επιφάνεια. Ο Νικηφόρος θα έχει ακόμα την απορία αν είναι παιδί του Στεφανή ή του Μαθιού και θα διχαστεί ανάμεσα στο καθήκον του και στα αισθήματα του. Δίπλα του όμως θα έχει την Τζένη που θα τον Στηρίξει στα δύσκολα χρόνια που θα έρθουν

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close