Σασμός-Μαθιός-

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού θα δούμε πως αυτά που λέει ο Μαθιός στην Βασιλική θα σας γονατίσουν

Αχ αυτός ο άντρας…Πώς μας κάνει και λιώνουμε έτσιιιιιι;

Ο Μαθιός ορκίζεται στην Βασιλική, πως δεν σκότωσε εκείνος τον Άγγελο. “Μπορώ να σου ορκιστώ σε ό,τι πιστεύω. Στην αγάπη μας που ιερότερο πράγμα δεν έχω. Δε σκότωσα τον Άγγελο” της λέει κι εκείνη προσπαθεί να βάλει τις σκέψεις της σε μια σειρά γιατί ξέρει πως υπήρχε τεταμένο κλίμα μεταξύ τους λόγω της εμμονής του Άγγελου  να πάρει στην κατοχή του, την περιουσία της μητέρας του.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Άννα καταθέτει εναντίον της Καλλιόπης και καίει την Καπετάνισσά

Σασμός-Μαθιός-

Δείτε ακόμη Σασμός: Η υγεία του Αστέρη κλονίζεται από την μεταμόσχευση και χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου

Την ίδια στιγμή ο Μανώλης που βασανίζεται από τύψεις για το φόνο μπαίνει ξανά στο κάδρο των ερευνών ως πιθανός μάρτυρας. Μετανιώνει την ώρα και τη στιγμή που εξομολογήθηκε στον Άγγελο ποιος είναι ο φονιάς του Στεφανή αλλά τώρα πλέον είναι αργά.

Η γιαγιά Ειρήνη ζητά μια χάρη από τον παπά- Μιχάλη. Η παρουσία της όμως γίνεται αντιληπτή από έναν άντρα απ’ τα παλιά ο όποιος επιστρέφει από τον κόσμο των νεκρών διψασμένος για εκδίκηση. Αυτός είναι ο Παύλος Βρουλάκης. Ο μεγάλος φόβος του παπά Μιχάλη ξύπνα.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Αστέρης λιώνει απο τον καημό του

Σασμός-Βασιλική-

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Στεφανής θα φέρει την μεγάλη ανατροπή

Ξέρει πως η άφιξη αυτού του άντρα δεν προμηνύει τίποτα καλό για το μέλλον και παρότι προσπαθεί να τον πείσει να φύγει ξανά απ’ την Κρήτη αυτός φαίνεται αποφασισμένος. Η Καλλιόπη δίνει άλλοθι στο Μαθιό για να τον σώσει αφού γνωρίζει πως δεν είναι ο γιος της ο ένοχος.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Σταύρος θα κερδίσει ξανά την Αργυρώ;

Σασμός-Βασιλική-Μαθιός-

Δείτε ακόμη Σασμός: Ένας ακόμη νεκρός ζητά δικαίωση απο τον Μανώλη

Όμως αστυνόμος δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του κουβέντα. Την ίδια στιγμή η Άσπα με τη Μαρίνα και την Αργυρώ είναι στα πρόθυρα της κατάρρευσης μπροστά στην τραγική θέα του πτώματος του Άγγελου στο νεκροτομείο. Ο Αστέρης εισπράττει ένα ερωτικό ενδιαφέρον από τη Στέλλα κι αυτό τον φέρνει σε αμηχανία.

Δείτε ακόμη Σασμός: Το νέο παιχνίδι θανάτου

Σασμός-Βασιλική-

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Νικηφόρος θα έρθει κοντά σε δολοφονία

Τι κάνεις;” την ρωτάει κι εκείνη του φανερώνει πως δεν έχει σταματήσει να τον σκέφτεται όλο αυτό το διάστημα. Από τα λόγια της καταλαβαίνει ακόμα πως θα ήταν θετική στο να κάνει μία νέα προσπάθεια.

Εκείνος όμως της απαντά: “θέλω να ‘μαι ξεκάθαρος απέναντί σου Στέλλα. Οι δυο μας έχουμε τελειώσει εδώ και δύο χρόνια. Θα έπρεπε να το έχεις καταλάβει.

Δεν θα ήθελα να σου περνάνε λανθασμένες σκέψεις από το μυαλό. Ξέρεις επίσης που έχω δώσει την καρδιά μου όλο αυτό τον καιρό.

Η αστυνομία ψάχνει το Μανόλη για να κατάθεση αλλά πριν εκείνος πάει στο τμήμα εμφανίζεται μπροστά του η Καλλιόπη που έχει μάθει από τον Μαθιό ότι ο Μανώλης είναι έτοιμος να μιλήσει για το φονιά του Στεφανή.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Ευθύμης βάζει τον Μανώλη στην νύχτα

Σασμός-Μαθιός-

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερνά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close