Σασμός-Καλλιόπη-

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού θα μάθουμε για τον Μάνθο Σταματάκη και την Δέσπω Βρουλάκη, τους ανθρώπους που ξεκίνησε η βεντέτα.

Η αρχή του κακού λοιπόν…

Γιατί η Καλλιόπη δεν θέλει για νύφη της την Αργυρώ Βρουλάκη

Δεν είναι τα χωράφια ούτε ο έρωτας του Παύλου με την Καλλιόπη που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Ούτε ο θάνατος της Ανθούλας Σταματάκη φταίει που οι δύο αυτές οικογένειες της Κρήτης αποφεύγουν να ανταλλάξουν καλημέρα.

O λόγος, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς μέσα από φλας μπακ, είναι μεγαλύτερος και ξεκινάει πολλά χρόνια πριν. Τότε που ο Μάνθος Σταματάκης είχε σχέση με τη Δέσπω Βρουλάκη.

Ο πρώτος έπεσε από το άλογο μια μέρα και σκοτώθηκε και η μητέρα του κατηγόρησε τη Δέσπω για τον θάνατό του. Θεώρησε πως αν δεν είχε σχέση μαζί της και δεν πήγαινε να τη βρει, ο γιος της θα ζούσε.

Δείτε ακόμα Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 108 , 109 , 110 , 111 , 112

Σασμός-Αργυρώ-Αστέρης-

Δείτε ακόμα Σασμός : Ο Οδυσσέας ξεσκεπάζει την κρυφή ταυτότητα του Λευτέρη

«Την κακορίζικη… σκότωσε τον γιο μου, το παλικάρι μου. Όλα από εκείνη ξεκίνησαν και δεν θα ησυχάσω αν δεν τη δω και εκείνη στο χώμα», είχε πει τότε μεταξύ άλλων και φαίνεται πως η κατάρα της έπιασε αφού λίγο καιρό αργότερα η Δέσπω εμφάνισε καρκίνο.

Η αρρώστια άρχισε να την κατατρώει με αποτέλεσμα να κλείσει και εκείνη τα μάτια της, βυθίζοντας σε θλίψη την οικογένειά της. Η κατάρα όμως δεν έμεινε εκεί.

Συνεχίστηκε όταν η Ανθούλα Σταματάκη, η αδελφή του Βασίλη, ερωτεύτηκε τον Μάρκο Βρουλάκη. Όσοι και αν της είπαν να τον ξεχάσει, εκείνη δεν μπόρεσε να τον βγάλει από το μυαλό της και γι’ αυτόν τον λόγο η Καλλιόπη την έστειλε στην Αθήνα, χωρίζοντας έτσι το αγαπημένο ζευγάρι.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Σταύρος κάνει την μεγάλη αποκάλυψη για το παιδί στον Αστέρη

Σασμός-Καλλιόπη-Μαθιός-

Δείτε ακόμα Σασμός: Νέα άγρια δολοφονία

Η Ανθούλα γέννησε εκεί τον καρπό του έρωτά τους, ο Μάρκος δεν το έμαθε ποτέ καθώς η μητέρα του, Ειρήνη, έκρυψε το γράμμα που του είχε γράψει μετά τη γέννα της, αφού δεν ήθελε οι δυο τους να έχουν συνέχεια και δόθηκε ψυχή τε και σώματι στη Μαρίνα.

Το παιδί του Μάρκου και της Ανθούλας, ο Άγγελος, βρέθηκε στην Κρήτη αρκετά χρόνια αργότερα για να βρει τις ρίζες του αλλά πέθανε, επιβεβαιώνοντας σε όλους πως η κατάρα υπάρχει.

Δείτε ακόμα Σασμός: Βασιλική και Μαθιός θα έχουν αιματηρό τέλος

Σασμός-Καλλιόπη-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Θεοδώρα μαθαίνει το μεγάλο μυστικό του Λευτέρη

Η κατάρα στη νέα γενιά

Η Καλλιόπη Σταματάκη, η Ειρήνη Βρουλάκη και ο ανιψιός της Παύλος γνωρίζουν πολύ καλά από τους προγόνους τους για την παραπάνω ιστορία που στοιχειώνει αιώνες τώρα το χωριό και αυτός είναι ο λόγος που Καλλιόπη και Παύλος θέλουν η ιστορία της Αργυρώς και του Αστέρη να λήξει.

Γιατί φοβούνται πως θα υπάρξει πάλι απώλεια και για να μη συνεχιστεί η κατάρα. Μάλιστα, η «καπετάνισσα» δεν θα χάσει καιρό και θα μιλήσει στον Παύλο για τους φόβους της.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Φραγκιαδάκης σκοτώνει τον Φαρμάκη;

Σασμός-Αργυρώ-Αστέρης-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ένας νέος ήρωας σκορπά τον τρόμο

«Τι θα γίνει αν το κοπέλι μου και η ανιψιά σου κάνουν παιδί; Δεν θέλω εγγόνι καταραμένο και πρέπει να κάνεις κι εσύ από τη μεριά σου ό,τι μπορείς για να αποτρέψεις τα σχέδιά τους.

Αυτούς τους δύο δεν θα τους στεφανώσουμε. Πρέπει να μου το υποσχεθείς! Το ακούς;», είναι τα λόγια της και το μυαλό του πηγαίνει στον Πετρή, το μικρό αυτό αγόρι που με τη γέννησή του έχει φέρει το χαμόγελο στα χείλη όλης της οικογένειας. Δεν αντέχει φυσικά να της πει την αλήθεια γιατί ξέρει ότι θα την καταρρακώσει.

«Ετσά θα γίνει, Καλλιόπη. Όπως το είπες! Κανείς δεν θέλει να θρηνήσει άλλον νεκρό. Δεν το βαστάει πλέον ο τόπος», της απαντά κοιτώντας κάτω.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η γιαγιά Ειρήνη αυτοκτονεί – Θα κρεμαστεί μια σκηνή που θα καθηλώσει

Σασμός-Καλλιόπη-

Δείτε ακόμα Σασμός: Το τέλος του Παύλου Βρουλάκη και της Καλλιόπης Σταματάκη

Ο Παύλος από εκείνη τη συνάντησή τους και μετά το βάζει σκοπό στη ζωή του να χωρίσει το ερωτευμένο ζευγάρι της Ανω Ποριάς με κάθε κόστος, θεωρώντας πως το παιδί βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close