Σασμός: Αυτό θα είναι το τελευταίο επεισόδιο

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές Ολική ανατροπή στο τέλος, Η Αργυρώ χωρίζει-Ο Σταύρος ξέρει

Τι ανάποδη γυριστή ήταν αυτή ρε παιδιααααααααααα

Δείτε ακόμα Σασμός: Η επιστροφή του Μύρωνα και η νέα ανατροπή!

Ο Σασμός ολοκληρώνει σιγά σιγά τα γυρίσματα για την πρώτη σεζόν και σε λίγες εβδομάδες η Αργυρώ, ο Αστέρης, ο Μαθιός, η Βασιλική, η Μαρίνα και όλοι οι αγαπημένοι ή και οι μη αγαπημένοι χαρακτήρες της σειράς, θα φύγουν για διακοπές.

Δείτε ακόμα Σασμός επόμενα επεισόδια : 166 , 167 , 168 , 169, 170

Σασμός-Αστέρης-

Οι τηλεθεατές ανυπομονούν να δουν το τελευταίο επεισόδιο που θα τους προϊδεάσει σε έναν δεύτερο κύκλο γεμάτο αγωνία, αίμα, έρωτα και ίντριγκες. Φαίνεται λοιπόν πως στα τελευταία επεισόδια της σειράς θα έρθουν τα πάνω κάτω στον Σασμό.

Δείτε ακόμα Σασμός: Αυτός είναι ο πατέρας του Γεράσιμου

Σασμός-Αργυρώ-

Αρχικά, ο Αστέρης θα πάρει τα αποτελέσματα των εξετάσεων στα χέρια του όπου και θα διαπιστώσει με χαρά ότι είναι συμβατός δότης. Παίρνει αμέσως την απόφαση να δώσει το νεφρό του στην Αργυρώ και η μόνη που το εκμυστηρεύεται για αρχή είναι η Μαρίνα και αυτό, επειδή είναι μάνα και θέλει να της αφαιρέσει το βάρος.

Δείτε ακόμα Σασμός: “Θα τον κλείσω φυλακή τον γιο σου, Καλλιόπη”

Σασμός-Αστέρης-

Η Μαρίνα νιώθει συγκινημένη που ο άνθρωπος που στέρησε την ζωή από το πρώτο της παιδί, τώρα χαρίζει ζωή στο δεύτερο. Όμως ο Αστέρης της ζητάει να μην αποκαλύψει τίποτα στην Αργυρώ και γενικότερα σε κανέναν και η Μαρίνα με βαριά καρδιά ακούει τους όρους του.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Μαρίνα φέρνει τον Σασμό για Αργυρώ – Αστέρη

Στο μεταξύ οι γιατροί επιμένουν ότι ο Αστέρης δεν πρέπει να κάνει την επέμβαση χωρίς κανέναν στο πλάι του. Έτσι αποφασίζει να εμπιστευτεί το μυστικό του στον Μαθιό και φεύγουν μαζί για την Αθήνα. Η επέμβαση έχει πλήρης επιτυχία και η Αργυρώ είναι σε θέση και πάλι να απολαύσει την ζωή.

Σασμός-Αστέρης-

Δείτε ακόμα Σασμός: Νέος Mυστηριώδης άντρας εμφανίζεται πριν τον γάμο Μαθιού-Βασιλικής

Όταν όμως λίγο καιρό μετά, η Αργυρώ μαθαίνει ότι ο Αστέρης της έσωσε την ζωή οι δυο τους έρχονται πιο κοντά. Κάτι μαλάκωσε μέσα στην ψυχή της και φαίνεται πως πλέον δεν μπορεί να κρύψει ότι ποτέ δεν σταμάτησε να αγαπάει τον Αστέρη.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Μανώλης θα μιλήσει στον Άγγελο πριν το φόνο

Ο γάμος της με τον Σταύρο όσο περνάει ο καιρός αντιμετωπίζει και πιο μεγάλη κρίση. Είναι ερωτευμένη με τον Αστέρη και αυτό δεν μπορεί να κρυφτεί πλέον. Στο τελευταίο επεισόδιο μάλιστα, θα δούμε τον Σταύρο να παραδέχεται ότι τόσο καιρό γνώριζε ότι ο Χρήστος, ήταν στην πραγματικότητα ο Αστέρης. Θα τους βρει μαζί το φινάλε;

Σασμός-Αργυρώ-

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close