Σασμός-Στέλλα

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως αυτόν θα ερωτευτεί η Στέλλα και δεν θα είναι ο Αστέρης.

Μας το πήραν το κορίτσι…

Ένα δίδυμο που δε περιμέναμε να δούμε μαζί. Δύο κόσμοι τελείως διαφορετικοί που ενώνονται, για να σκορπίσουν τον τρόμο. Ο Ευθύμης και η Στέλλα ενώνουν τις δυνάμεις τους, με το αποτέλεσμα να κόβει την ανάσα, στη σειρά Σασμός.

Δείτε ακόμη Σασμός: Κοντά στο να χάσει την ζωή της

Σασμός-Στέλλα

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Σταύρος χτίζει ξανά τη ζωή του

Φαίνεται πως οι περιπέτειες δε σταματούν για τη Στέλλα. Αποφασισμένη να ξεπεράσει τον Αστέρη και να κάνει ένα βήμα μπροστά, αφοσιώνεται στη δουλειά της, με αποτέλεσμα να κάνει λανθασμένες επιλογές.

Δείτε ακόμη Σασμός: Καλλιόπη και Αργυρώ ξαναέρχονται αντιμέτωπες

Σασμός-Στέλλα

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Παύλος έρχεται σε σύγκρουση με την Θοδώρα

Ο Ευθύμης θέλει ως σύμμαχό του μία καλή δικηγόρο που γνωρίζει τη συμβαίνει στον χώρο της νύχτας. Η συνεργασία τους αυτή θα βάλει σε κίνδυνο την πρωταγωνίστρια, με την οικογένεια της Στέλλας να αγωνιά. Όπως δήλωσε και η ίδια η Ευγενία Σαμαρά σε συνέντευξή της:

«Θα μπλέξει με τον υπόκοσμο, θα κινδυνεύσει η ζωή της, δε θα έχει να κάνει με καλούς ανθρώπους. Οι περιπέτειές της θα έχουν να κάνουν με τον Δημήτρη Αλεξανδρή (τον Ευθύμη)».

Δείτε ακόμη Σασμός: Μαζί ο Μύρωνας με την Άσπα;

Σασμός: Αυτός είναι ο νέος άντρας που έρχεται στη ζωή της Στέλλας

Δείτε ακόμη Σασμός: Ανατροπή με την κληρονομία του Άγγελου

Μήπως αυτό σημαίνει πως η Στέλλα και ο Ευθύμης θα έρθουν κοντά κι ερωτικά, στη σειρά Σασμός; Μήπως η συνεργασία τους οδηγήσει τα συναισθήματά τους αλλού; Όπως και να ‘χει, οι δυο αυτοί χαρακτήρες θα μας απασχολήσουν αρκετά, στα επόμενα επεισόδια.

Δείτε ακόμη Σασμός: Μαθιός και Βασιλική σε καυτές αποκαλύψεις

Σασμός: Δύσκολες ώρες για την Στέλλα στην δεύτερη σεζόν

Δείτε ακόμη Σασμός: Καλλιόπη και Παύλος θα συνεργαστούν

Ο Λευτέρης καραδοκεί και -μαζί με την Αιμιλία- σχεδιάζουν την εξόντωση του Ευθύμη. Το θέμα είναι να μην κινδυνεύσει και η Στέλλα, σύμφωνα με το youfly, την οποία θα βλέπουμε διαρκώς στο πλευρό του μήπως θα τον δούμε και ερωτικά στο πλευρό του; Η συνέχεια επι τις οθόνης σας.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close