Σασμός-Παύλος-Θοδώρα

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο έρχεται σε σύγκρουση με την Θοδώρα.

Ρε Παύλε ακόμα και με το ίδιο σου το σόι;;

Μεγάλη αναστάτωση έρχεται στη δραματική σειρά του ALPHA, Σασμός ειδικά τώρα που όχι μόνο ετοιμάζεται να ανοίξει η διαθήκη του Άγγελου αλλά και ο Σταύρος με τον Αστέρη εγκαταλείπουν την Αργυρώ. Τι ακριβώς όμως πρόκειται να συμβεί στα επόμενα επεισόδια.

Δείτε ακόμη Σασμός: Μαζί ο Μύρωνας με την Άσπα;

Σασμός-Αργυρώ

Δείτε ακόμη Σασμός: Ανατροπή με την κληρονομία του Άγγελου

Όπως θα δούμε, η Αργυρώ θα τρέξει γρήγορα στο αεροδρόμιο, όπου Σταύρος και Αστέρης ετοιμάζονται να αναχωρήσουν. Στο μεταξύ φτάνει η ώρα του ανοίγματος της διαθήκης του Άγγελου κι αυτό είναι από μόνο του ένα γεγονός που φορτίζει την Άσπα.

Δείτε ακόμη Σασμός: Μαθιός και Βασιλική σε καυτές αποκαλύψεις

Σασμός: Το μυστικό που διαλύει την ζωή της Μαρίνας

Δείτε ακόμη Σασμός: Καλλιόπη και Παύλος θα συνεργαστούν

Από την άλλη υπάρχει η γιαγιά Ειρήνη η οποία και πιέζεται να αποκαλύψει την αλήθεια για το προξενιό της Μαρίνας στον Μάρκο. Η γιαγιά πιέζεται να αποκαλύψει την αλήθεια πίσω από το προξενιό της Μαρίνας με τον Μάρκο, γιατί μέσα της ξέρει πως ο χρόνος της στη ζωή λιγοστεύει και πρέπει να βγάλει από μέσα της τα πάντα για το παρελθόν και το χρέος που τη βαραίνει…

Δείτε ακόμη Σασμός: Το ζευγάρι που θα χωρίσει και θα ταρακουνήσει όλη την Άνω Ποριά

Σασμός: Το μυστικό που διαλύει την ζωή της Μαρίνας

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Παύλος εξαναγκάζει την Καλλιόπη να κάνει πίσω

Υπάρχει όμως και ένα ευχάριστο γεγονός αφού ο παπα- Μιχάλης επιστρέφει από το μοναστήρι. Επιπλέον θα δούμε την Θοδώρα να έρχεται σε σύγκρουση με τον Παύλο για τον Λευτέρη.

Οι προσπάθειες του Λευτέρη να τα βρει με τον Παντελή αποβαίνουν άκαρπες, κάτι που δυσκολεύει τη σχέση του με τη Θοδώρα. Αργότερα η κοπέλα έρχεται σε σύγκρουση με τον Παύλο.

Δείτε ακόμη Σασμός: Μαθιός και Βασιλική τσακώνονται μετά τον γάμο

Σασμός-Λευτέρης

Δείτε ακόμη Σασμός: Τα νέα μυστικά του παπα Μιχάλη που θα έρθουν στο φως

Τον κατηγορεί ότι μπλέκει σε άσχημες καταστάσεις τον άντρα που αγαπά. Ο Λευτέρης τής ζητά να μην ανακατεύεται στις υποθέσεις του και έτσι η Θοδώρα καταλαβαίνει πως δεν μπορεί να συνεχίσει να είναι μαζί του.

Δείτε ακόμη Σασμός: Αργυρώ και Αστέρης τα ξαναβρίσκουν και η Καλλιόπη το λέει στον Παύλο

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μαθιός προδίδει την Βασιλική

Ο Παύλος συναντιέται με την Καλλιόπη και εκτοξεύουν εκατέρωθεν απειλές. Ο Νικηφόρος κάνει προπόνηση στο σημάδι, υπό την επίβλεψη του Μαθιού, χωρίς να το γνωρίζει η Βασιλική.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close