Σασμός-Καλλιόπη-Αργυρώ

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως η Καλλιόπη και η Αργυρώ ξαναέρχονται αντιμέτωπες.

Βρε κορίτσια θα ηρεμήσετε καθόλου επιτέλους;;

Η σχέση του Αστέρη και της Καλλιόπης κρέμεται από μία κλωστή στο «Σασμό». Μάνα και γιος έρχονται ξανά σε σύγκρουση κι αφορμή φυσικά δεν είναι άλλη από την Αργυρώ.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Παύλος έρχεται σε σύγκρουση με την Θοδώρα

Σασμός-Αργυρώ

Δείτε ακόμη Σασμός: Μαζί ο Μύρωνας με την Άσπα;

Πιο συγκεκριμένα, ο Αστέρης σκόπευσε να ταξιδέψει στο Μόναχο για να γεμίσει μπαταρίες και να ηρεμήσει. Ωστόσο, αποφασίζει να ακυρώσει το ταξίδι του και να παραμείνει στην Κρήτη.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ανατροπή με την κληρονομία του Άγγελου

Σασμός-Αστέρης-

Δείτε ακόμη Σασμός: Μαθιός και Βασιλική σε καυτές αποκαλύψεις

Η Καλλιόπη δεν ήθελε να χάσει τον γιο της, έτσι δεν την ενοχλεί ιδιαίτερα που θα μείνει στην Κρήτη, αλλά ο λόγος που θα το κάνει. Η καπετάνισσα είναι πεπεισμένη ότι ο γιος της ακύρωσε το ταξίδι του στο Μόναχο για να διεκδικήσει ξανά την Αργυρώ.

Δείτε ακόμη Σασμός: Καλλιόπη και Παύλος θα συνεργαστούν

Σασμος-Καλλιόπη

Δείτε ακόμη Σασμός: Το ζευγάρι που θα χωρίσει και θα ταρακουνήσει όλη την Άνω Ποριά

Ο Αστέρης είναι αποφασισμένος να διεκδικήσει την Αργυρώ μέχρι τέλους ακόμη κι αν προκαλέσει την αντίδραση της Καλλιόπης, στο «Σασμό». Η κατάσταση δε θα αργήσει να ξεφύγει και σύντομα η καπετάνισσα θα αναλάβει δράση.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Παύλος εξαναγκάζει την Καλλιόπη να κάνει πίσω

Δείτε ακόμη Σασμός: Μαθιός και Βασιλική τσακώνονται μετά τον γάμο

Δε θέλει σε καμία περίπτωση ο γιος της να έχει πάρε δώσε με την Βρουλάκη. Ήδη Καλλιόπη και Αργυρώ είχαν έρθει σε σύγκρουση με την πρώτη να κατηγορεί τη δεύτερη για την απόφαση του Αστέρη να φύγει από την Κρήτη.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close