Σασμός-Αστέρης-Αργυρώ-

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού η Αργυρώ μαθαίνει ότι ο Αστέρης είναι ο δότης και καταρρέει. 

ΑΡΓΕΙ ΠΟΛΥ Η ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ ΡΕ ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΟΙ; Ψύχραιμα ρωτάω…

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Μανώλης θα μιλήσει στον Άγγελο πριν το φόνο

Δείτε ακόμα Σασμός: Αυτές είναι οι 2 ηθοποιοί που άφησαν τα γυρίσματα και πήγαν για μπάνιο (εικόνες)

Στα τελευταία επεισόδια της σειράς το τηλεοπτικό κοινό έχει καθηλωθεί με αγωνία στους δέκτες του, αφού η νεφροπάθεια της Αργυρώς και η αδυναμία να βρεθεί συμβατός δότης, θέτουν την ζωή της σε σοβαρό κίνδυνο με την ίδια να είναι όλο και χειρότερα κάθε μέρα.

Σασμός-Αργυρώ-Βασιλική-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η απόλυτη ανατροπή ο Μαθιός φονιάς του Άγγελου;

Μετά τα άσχημα νέα ότι η Μαρίνα και ο Άγγελος δεν είναι συμβατοί δότες, η Αργυρώ βυθίζεται όλο και περισσότερο στην απελπισία. Όταν ο Αστέρης μαθαίνει από τον Σταύρο το πρόβλημα υγείας της Αργυρώς τρέχει αμέσως να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις για να δει αν είναι συμβατός δότης.

Τα ευχάριστα νέα είναι, ότι ο Αστέρης είναι συμβατός δότης και κλείνει αμέσως το ραντεβού του, για να γίνει η μεταμόσχευση. Ο Αστέρης αποφασίζει να ενημερώσει την Μαρίνα, διότι δεν θέλει να την βλέπει άλλο μέσα στην αγωνία.

Δείτε ακόμα Σασμός: Το φινάλε του Μαθιού στον πρώτο κύκλο της σειράς

Σασμός-Αστέρης-

Της ζητάει όμως να μην πει τίποτα σε κανέναν. Η Μαρίνα από την μία νιώθει τύψεις που κάτι τόσο σημαντικό για την κ@ρη της, δεν θα το μάθει η ίδια η κ@ρη της και από την άλλη νιώθει τεράστια ευγνωμοσύνη για έναν άνθρωπο που λίγο καιρό πριν αφαίρεσε την ζωή του γιου της.

Δείτε ακόμα Σασμός: Οι 5 σκηνές φρίκης στο φινάλε της σειράς

Ο Αστέρης αποφασίζει να αποκαλύψει όλη την αλήθεια στον Μαθιό έτσι ώστε να έχει έναν άνθρωπο στο πλευρό του την ημέρα της επέμβασης και η διαδικασία δεν αργεί να έρθει. Όλα πάνε καλά και η Αργυρώ συνέρχεται από το πρόβλημα υγείας της.

Δείτε ακόμα Σασμός: Θα μετανιώσεις την ώρα και τη στιγμή που μπήκες στο διάβα μας

Η Μαρίνα όσο περνάει ο καιρός νιώθει ακόμη περισσότερες τύψεις που κάτι τόσο σημαντικό για εκείνη, δεν το ξέρει η ίδια η Αργυρώ. Έτσι δεν αργεί να της αποκαλύψει την αλήθεια. Η Αργυρώ στο άκουσμα αυτών των νέων καταρρέει.

Σασμός-Αστέρης-Αργυρώ-

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Μαρίνα φέρνει τον Σασμό για Αργυρώ  Αστέρη

Νιώθει πως θέλει να πάρει τον Αστέρη μία μεγάλη αγκαλιά και να είναι ξανά μαζί. Όμως ο Σταύρος και η Καλλιόπη θα αποτελέσουν σημαντικά προβλήματα στην επανασύνδεση αυτών των δύο. Θα τα ξεπεράσουν γρήγορα γιατί ο έρωτας όλα τα μπορεί ή η επανασύνδεση αργεί ακόμη; Θα το ανακαλύψουμε στην συνέχεια.

Σασμός: Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια σε αυτήν την εβδομάδα

Σασμός επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 162 στις 20/6/22

Επεισόδιο 162

Δευτέρα 

Η εκρηκτική συνάντηση της Καλλιόπης με τον Άγγελο είναι γεγονός. Εν τω μεταξύ ο Αστέρης αποκαλύπτει στη Βασιλική ότι μιλάει ακόμα με τον Σταύρο και γνωρίζει τα πάντα για το πρόβλημα της Αργυρώς.

Σασμός: Η Αργυρώ μαθαίνει ότι ο Αστέρης είναι ο δότης και καταρρέει

Δείτε ακόμη Σασμός: Νέος Mυστηριώδης άντρας εμφανίζεται πριν τον γάμο Μαθιού-Βασιλικής

Από την άλλη πλευρά η αποκάλυψη της αλήθειας από τη Στέλλα φέρνει τον Καραπάνο σε απόλυτο αδιέξοδο. Αυτός που πίστευε τόσον καιρό για εχθρό είναι ο γιος του. Γεμάτος μίσος για τον πατέρα που του κατάστρεψε την ζωή.

Σασμός επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 163 στις 21/6/22

Επεισόδιο 163

Τρίτη 

Οι εφιάλτες του Μαθιού ξυπνάνε για άλλη μια φορά. Ο γιατρός ενημερώνει την Άσπα και τον Σταύρο για τα αποτελέσματα των εξετάσεων συμβατότητάς τους.

Σασμός: Μαθιός και Στέλλα προχωρούν σε μία επικίνδυνη συμφωνία

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μαθιός στο πλάι του Αστέρη στο χειρουργείο

Ο Μανόλης, η Κλαίρη κι ο Νικηφόρος πηγαίνουν στο χωριό. Κι ενώ ο Αστέρης ακούει συντετριμμένος τον Σταύρο να του λέει τα νέα για την Αργυρώ, έχει μια συνάντηση που θα τον στριμώξει ακόμα
περισσότερο.

Σασμός επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 164 στις 22/6/22

Επεισόδιο 164

Τέταρτη 

Η Μαρίνα ξεσπά με οργή στον Αστέρη όταν μαθαίνει ότι προσέγγισε τον Σταύρο με ψεύτικη ταυτότητα, και του ζητά ξανά να μείνει μακριά από την Αργυρώ.

Σασμός-Μαρίνα-

Δείτε ακόμη Σασμός: Μαθιός και Αστέρης φεύγουν για Ιταλία

Η Καλλιόπη πείθεται να υπογράψει για το κτήμα, ενώ ο Αστέρης κάνει εξετάσεις, αποφασισμένος να βοηθήσει την Αργυρώ. Ο
Γεράσιμος δίνει τελεσίγραφο στη Στέλλα, όσον αφορά στη σχέση τους

Σασμός επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 165 στις 23/6/22

Επεισόδιο 165

Πέμπτη 

Οι μέρες κυλούν βασανιστικά για όλους καθώς η Αργυρώ περιμένει μια αχτίδα ελπίδας στην υπόθεση της υγείας της. Ο Αστέρης που κρατά τον λόγο του στη Μαρίνα μένει μακριά της, αλλά η σκέψη του είναι σ’ αυτήν.

Σασμός: Η Αργυρώ χρωστάει την ζωή της στον Αστέρη

Δείτε ακόμη Σασμός: Η επανασύνδεση Αστέρη Αργυρώ έρχεται πριν το β Κύκλο

Όπως κι η ανάγκη του να είναι αυτός που θα τη βοηθήσει… Η απάντηση
της Στέλλας στο τελεσίγραφο του Γεράσιμου, αργεί να ‘ρθει..

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close