Σασμός-Βασιλική-

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι δραματικές. Αυτές θα είναι οι 5 σκηνές φρίκης στο φινάλε της σειράς. 

Σιγά που δεν θα μας άφηνε με μία φρίκη ο Σασμός. Πώς θα μετράμε μέχρι και τα δευτερόλεπτα μέχρι τον δεύτερο κύκλο; Μαύρο Καλοκαίρι θα περάσουμε παιδιά…

Αυτές είναι οι πέντε σκηνές του Σασμού στο τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου της σειράς  και τα όσα θα συμβούν θα είναι καθηλωτικά. Μετά από μία άκρως επιτυχημένη σεζόν ο Σασμός ρίχνει οριστικά αυλαία με το τελευταίο επεισόδιο να είναι καθηλωτικό.

Δείτε ακόμα Σασμός: Θα μετανιώσεις την ώρα και τη στιγμή που μπήκες στο διάβα μας

Εμείς συγκεντρώσαμε τις 5 συγκλονιστικές σκηνές που αναμένεται να καθηλώσουν τους τηλεθεατές κάνοντας τα μηχανάκια της nielsen να χτυπούν κόκκινο.

Σκηνή 1η

Ο Μαθιός περιμένει με αγωνία την απόφαση του Μανώλη και το αν θα τον καταδώσει ή όχι. Την ίδια στιγμή η Μαρίνα δέχεται ένα τηλέφωνο από τον γιατρό και μαθαίνει τα ευχάριστα νέα. Βρέθηκε μόσχευμα για την Αργυρώ υπάρχει όμως ένας όρος που η Μαρίνα πρέπει να δεχτεί.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η αγάπη σου για την Αργυρώ σε έχει κάνει εμμονικό

Σασμός-Μαρίνα-Αργυρώ-

Όταν πληροφορείται πως ο δότης είναι ο Αστέρης αλλά δεν πρέπει αυτό να το μάθει η Αργυρώ τηρεί σιγήν ιχθύος καθώς το μόνο που θέλει είναι η κ@ρη της να ζήσει. Ενώ η Αργυρώ γιορτάζει χαρούμενη με τον Σταύρο τα καλά νέα αγνοώντας το ποιος στην πραγματικότητα θα τη σώσει η αγορά του κτήματος του Αστέρη από τον Άγγελο ολοκληρώνεται.

Σασμός-Μαρίνα-Άγγελος-

Σκηνή 2η

Ο Γεράσιμος ετοιμάζεται να φύγει οριστικά από την Κρήτη. “Αν θέλεις να είμαστε μαζί μπορείς να με ακολουθήσεις”  λέει στη Στέλλα η οποία τον κοιτάει εμβρόντητη. Παρότι αισθάνεται πράγματα για αυτόν δεν είναι διατεθειμένη να αφήσει το νησί της.

Δείτε ακόμα Σασμός: Βασιλική μην τα πεις στον Μαθιό

Σασμός-Γεράσιμος-

Οι δυο τους, τελικά χωρίζουν και ο Γεράσιμος φεύγει για το εξωτερικό. Την ίδια στιγμή η μέρα που πλησιάζει γεμίζει με φόβο την Αργυρώ. Ο Αστέρης θέλοντας να δικαιολογήσει στην Καλλιόπη και στον Μαθιό την απουσία του λέει σε όλους που θα φύγει στην Ιταλία.

Σασμός-Στέλλα-

Σκηνή 3η

Η ημέρα επέμβασης φτάνει και δύο χωριστές ομάδες ανθρώπων ενωμένοι για έναν κοινό σκοπό αναχωρούν για την Αθήνα. Η αγωνία κορυφώνεται καθώς τα φώτα των χειρουργείων ανάβουν και η ζωή της Αργυρώς και του Αστέρη ετοιμάζονται να αλλάξουν για πάντα.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Μαθιός στο πλάι του Αστέρη στο χειρουργείο

Σασμός-Σταύρος-Αστέρης-

Σύμφωνα με το περιοδικό Τηλεόραση, ο Αντώνης συζητάει με τη μαρίνα για το καινούργιο μεγάλο τους μυστικό και αυτό είναι η ταυτότητα του ανθρώπου που έσωσε την Αργυρώ.

Σασμός-Μαρίνα-Αντώνης-

Σκηνή 4η

Τρείς μέρες πριν από το γάμο τους. Βασιλική και  Μαθιός ζουν επιτέλους το όνειρό τους. Όμως ο Μανώλης και οι αμφιβολίες του για την απόφασή του να μην καταδώσει τον Μαθιό απειλούν να τα τινάξουν όλα στον αέρα. Από την άλλη ο Άγγελος πέφτει θύμα ξυλοδαρμού από τον Μαθιό που δεν μπορεί να πιστέψει πως έχει χάσει τη μισή του περιουσία.

Ο Άγγελος μετά από αυτό το περιστατικό πηγαίνει στην Καλλιόπη και της λέει πως θα καταγγείλει τον Μαθιό στην αστυνομία. Στο άκουσμα αυτό η καπετάνισσα τρελαίνεται και η ψυχή της πλημμυρίζει ακόμα περισσότερο με μίσος.

Δείτε ακόμα Σασμός: Μαθιός και Αστέρης φεύγουν για Ιταλία

Σασμός-Μαθιός-Βασιλική-

Έτσι την επόμενη μέρα πήγαινε στο ιατρείο του Άγγελου και ,με ένα νυστέρι τον μαχαιρώνει στα πλευρά. Ο νεαρός τραυματίζεται όμως δεν πεθαίνει.

Τη χαριστική βολή του τη δίνει ο Κώστας ο οποίος λίγη ώρα αργότερα τυφλωμένος από το μίσος και χωρίς κανένα ηθικό φραγμό τον σφάζει. Ο Άγγελος αφήνει την τελευταία του πνοή με τους Βρουλάκηδες να φορούν ξανά τα μαύρα.

Σκηνή 5η

Η Άσπα το επόμενο πρωί βρίσκει τον Άγγελο πνιγμένο μέσα στο ίδιο του το αίμα και χωρίς να χάνει χρόνο ειδοποιεί τον Μανώλη. Ο τελευταίος θεωρεί πως υπεύθυνος για αυτή την άγρια δολοφονία είναι ο Μαθιός και πηγαίνει τρέχοντας στην αστυνομία.

Ο Μαθιός σκότωσε τον Στεφανή και τώρα και τον Άγγελο.“, λέει ο νεαρός με τις αρχές να μην μένουν με σταυρωμένα τα χέρια. Και ενώ η Βασιλική είναι ντυμένη νύφη φτάνοντας στην εκκλησία για να ξεκινήσει ο γάμος εμφανίζονται οι αστυνομικοί και παίρνουν με χειροπέδες τον Μαθιό.

Δείτε ακόμα Σασμός : Δείτε την Βασιλική νύφη – Φωτογραφίες

Σασμός-Βασιλική-

Ο τελευταίος σαστίζει με την Καλλιόπη να ουρλιάζει όταν οι αστυνομικοί αναφέρουν πως τον συλλαμβάνουν για το φόνο του Στεφανή και του Άγγελου. Η Βασιλική καταρρέει. Οι σκηνές που θα διαδραματιστούν έξω από την εκκλησία θα μοιάζουν βγαλμένες από αρχαία τραγωδία. Το σίγουρο είναι πως το φινάλε της σειράς Σασμός, θα είναι καθηλωτικό.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close