Σασμός-Μανώλης-Παντελής

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που έφυγε ο Μανώλης.

Μανωλάκη τι γίνεται;; Σαν να έχουμε ξεφύγει ξαφνικά;;;

Ένας άγριος καυγάς ανατρέπει τα δεδομένα. Ο Μανώλης και ο πατέρας του πιάνονται στα χέρια, με την κατάσταση να βγαίνει εκτός ελέγχου, στη σειρά Σασμός.

Την ίδια στιγμή, ο νεαρός αρπάζεται με τον καλύτερό του φίλου, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά πως είναι αρκετά ευαίσθητος με τη συγκεκριμένη υπόθεση του Στεφανή.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Νικηφόρος έρχεται αντιμέτωπος με τον φονιά του πατέρα του

Σασμός-Μανώλης

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Άσπα τρελαίνεται και είναι έτοιμη να κάνει κακό

Μετά τον θάνατο του Άγγελου, όλα έχουν αλλάξει στη ζωή του. Ο Μανώλης φεύγει στην Αθήνα, αποφασισμένος να κόψει κάθε επαφή με τους γύρω του. Δε θέλει να ξέρει τι συμβαίνει στο χωριό, δε θέλει να υπερασπίζεται άλλο τους Σταματάκηδες.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Λευτέρης θα έρθει αντιμέτωπος με δυο αδίστακτους άντρες

Σασμός-Μανώλης

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Αργυρώ πέφτει στα γόνατα του Σταύρου και τον παρακαλεί

Ο πατέρας του Μανώλη εξοργίζεται από τη συμπεριφορά του γιου του, με αποτέλεσμα οι δυο τους να πιάνονται στα χέρια, στη σειρά Σασμός. Στη μέση βρίσκεται η Άννα, η οποία είναι σίγουρη πως το παιδί της κάτι κρύβει..

Δείτε ακόμη Σασμός: Αγεφύρωτο χάσμα

Σασμός: Ο Μανώλης εξομολογείται το μυστικό του στον καθηγητή

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Άσπα αμετανόητη για τον φόνο του Κώστα

Οι μέρες περνούν και ο Νικηφόρος κάνει τα πάντα, για να μιλήσει με τον φίλο του. Πηγαίνει στην Αθήνα και ζητά την πολύτιμη βοήθειά του, για να εντοπίσουν τον φονιά του Στεφανή. Είναι πεπεισμένος πως υπεύθυνος είναι ο Παύλος Βρουλάκης!

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια: 16, 17, 18, 19, 20

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Στέλλα σκάει από την ζήλεια της για Αστέρη – Αργυρώ

Ο Μανώλης, όσο κι αν θέλει να φωνάξει πως ο Μαθιός είναι ο φονιάς, σιωπά. Απομακρύνει με έμμεσο τρόπο τον Νικηφόρο από τη ζωή του, σύμφωνα με το youfly, γεγονός που δε θα περάσει απαρατήρητο. Οι δύο φίλοι σύντομα θα μαλώσουν άσχημα.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close