Σασμός-Νικηφόρος

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενά επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως ο Νικηφόρος έρχεται αντιμέτωπος με τον φονιά του πατέρα του.

Τώρα τρεχάτε ποδαράκια μου…

Στην Άνω Πορια το χωριό, στο οποίο διαδραματίζεται όλη η ιστορία του Σασμού βλέπουμε τους θανάτους να έρχονται ο ένας μετά τον άλλον και τα κενά για τους δολοφόνους να μεγαλώνουν.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Άσπα τρελαίνεται και είναι έτοιμη να κάνει κακό

Σασμός-Νικηφόρος

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Λευτέρης θα έρθει αντιμέτωπος με δυο αδίστακτους άντρες

Μυστικό παραμένει ακόμα και τώρα για πολλούς ο δολοφόνος του Στεφανή, με τον Νικηφόρο να ψάχνει διαρκώς τον δράστη. Με το άκουσμα λοιπόν, πως επέστρεψε στην Κρήτη ο Παύλος, ο μικρός Σταματάκης φτιάχνει ένα σενάριο στο μυαλό του.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Αργυρώ πέφτει στα γόνατα του Σταύρου και τον παρακαλεί

Σασμός-Νικηφόρος-Τζένη

Δείτε ακόμη Σασμός: Αγεφύρωτο χάσμα

Συνδέει τη δολοφονία του πατέρα του με τον Βρουλάκη, θεωρώντας πως εκείνος έκανε το έγκλημα και για αυτό δεν πάταγε το πόδι του στο χωριό, επειδή φοβόταν.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Άσπα αμετανόητη για τον φόνο του Κώστα

Σασμός: Οι δύο νέοι χωρισμοί της σειράς

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια: 16, 17, 18, 19, 20

Η Βασιλική βλέποντας την αντίπαλη όχθη και τους Σταματάκηδες νιώθει για άλλη μια φορά να απειλείται το σπίτι της. Το τραγικό χτύπημα στον Αστέρη την κάνει να φοβάται για το παιδί της και έτσι του ζητάει να απομακρυνθεί.

Σασμός: Δείτε τα επόμενα επεισόδια της σειράς αυτής της εβδομάδας απο 10/10/2022 εώς 13/10/2022

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 13 στις 10/10/2022

Επεισόδιο 13

Δευτέρα

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου – Επεισόδιο 13
Ο Παύλος μαθαίνει πως όσο έλειπε έγιναν γεγονότα που δεν τα περίμενε και ταράζεται. Η Βασιλική αγωνίζεται να πείσει τον Νικηφόρο να φύγει για το Ηράκλειο, μακριά από τον κίνδυνο της βεντέτας, αλλά το μυαλό του γιου της τρέχει ξανά στον θάνατο του πατέρα του και τον φονιά του.

Η Καλλιόπη ζητά τη βοήθεια της Στέλλας για να τα ξαναβρεί με τον Αστέρη, την ώρα που ο Μαθιός είναι έτοιμος για χάρη της να πάρει μια απόφαση που μπορεί να αλλάξει τα πάντα. Ένας παλιός αγαπημένος γνώριμος επισκέπτεται τον Αστέρη και τον βοηθά να σκεφτεί πιο ψύχραιμα τα πράγματα, αλλά μια συνάντηση με την Αργυρώ, ίσως αφήνει να φανεί το φως μιας ελπίδας.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Στέλλα σκάει από την ζήλεια της για Αστέρη – Αργυρώ

Σασμός-Στέλλα

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Σταύρος απαγάγει το παιδί του Αστέρη και της Αργυρώς

 

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 14 στις 11/10/2022

Επεισόδιο 14

Τρίτη

Ο Μαθιός και η Στέλλα προσπαθούν μάταια να πείσουν τον Αστέρη πως η Καλλιόπη είναι αθώα για τον φόνο του Άγγελου. Όμως ο Αντώνης έχει πολλούς λόγους για να το πιστεύει και να στρέψει τις υποψίες του στον Κώστα. Την ίδια στιγμή η Θοδώρα καταλήγει να περνά τη βραδιά της στο σπίτι του Λευτέρη*, ο οποίος την επομένη έχει προβλήματα με την αστυνομία.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ίσως να έγιναν όλα για κάποιο λόγο και δεν τον παντρεύτηκα- Η Βασιλική σε δίλημμα

Σασμός-Αστέρης

Δείτε ακόμη Σασμός: Αστέρης και Αργυρώ ακροβατούν ανάμεσα στο μίσος και την αγάπη

Εν τω μεταξύ ο Παύλος μιλάει στον παπά και στη Μαρίνα για την σχέση της Αιμιλίας και του Δημήτρη, που ανακάλυψε και τον πονάει. Ο Μανώλης έχει μια έντονη συνάντηση με τον Μαθιό, που τον φτάνει στα όρια του, ενώ η Καλλιόπη αρχίζει να έχει ελπίδες ότι θα αφεθεί ελεύθερη, καθώς ο Αντώνης στήνει μια παγίδα στον Κώστα με δόλωμα την Άσπα, που δέχεται να διακινδυνεύσει παρά τις αντιρρήσεις της Αργυρώς.

Συγκεκριμένα ο Κώστας, ομολογεί στην Ασπα πως εκείνος σκότωσε τον Αγγελο με την ίδια να τον ηχογραφεί. Οταν η Ασπά πηγαίνει το ηχητικό ντοκουμέντο στις αρχές, συλλαμβάνουν τον Κώστα.

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 15 στις 12/10/2022

Επεισόδιο 15

Τετάρτη

Η σύλληψη του πραγματικού δολοφόνου του Άγγελου, πέφτει σαν βόμβα στο χωριό. Η αποφυλάκιση της Καλλιόπης προκαλεί την έκρηξη της Αργυρώς, που επιτίθεται στον Αστέρη. Η εμμονή του Νικηφόρου να φέρει επάνω του όπλο ανησυχεί την Τζένη, που αποφασίζει να ζητήσει βοήθεια από τη Βασιλική.

 

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Βασιλική φεύγει απο την Άνω Ποριά

Σασμός-Άσπα-Παύλος

Δείτε ακόμη Σασμός: Μαθιός Bασιλική στα πρόθυρα χωρισμού

Ο Μανόλης εξαφανίζεται από το χωριό, την ίδια στιγμή που η Θοδώρα αρχίζει να νιώθει έλξη για τον Λευτέρη. Η άφιξη του Ευθύμη** στο νησί προβληματίζει τον Αντώνη, ο οποίος προσπαθεί να βρει τρόπο για να ανακοινώσει τη σχέση του με τη Μαρίνα στον Παύλο, χωρίς να δημιουργηθούν προβλήματα.

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 16 στις 13/10/2022

Επεισόδιο 16

Πέμπτη

Η Καλλιόπη και ο Παύλος έρχονται σε σφοδρή αντιπαράθεση, την ώρα που ο Μαθιός, βλέποντας πως η Βασιλική χάνει την εμπιστοσύνη της σ’ αυτόν, φεύγει για το Ηράκλειο, για να συνετίσει τον Νικηφόρο. Η Άσπα προσπαθεί να ξεπεράσει το σοκ της παγίδευσης του Κώστα, ενώ οι Αγγελάκηδες είναι συγκλονισμένοι με την φυγή του Μανώλη. Ο Αστέρης φεύγει από το σπίτι του, μην αντέχοντας πια να βλέπει την Καλλιόπη.

Η Αργυρώ το μαθαίνει, σε μια απρόσμενη συνάντηση με τον Αστέρη, την οποία όμως παρακολουθεί ο Παύλος. Η Θοδώρα συναντιέται ξανά με τον Λευτέρη και αυτή τη φορά γνωρίζει και τον Ευθύμη. Ο Σταύρος φτάνει στα όριά του και αποφασίζει να φύγει μόνος του για τα Γιάννενα

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια: 16, 17, 18, 19, 20

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close