Σασμός-Αργυρώ-Σταύρου

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως η Αργυρώ πέφτει στα γόνατα του Σταύρου και τον παρακαλεί.

Αμάν ρε Αργυρώ το έχεσες το πράγμα…

Τα πάνω κάτω έρχονται στη συνέχεια του «Σασμού» με την Αργυρώ να προσπαθεί να σώσει τον γάμο της με τον Σταύρο. Η κατάσταση δε θα αργήσει να ξεφύγει, όμως, και όλα θα αλλάξουν στην αγαπημένη σειρά του ALPHA.

Ο γάμος της Αργυρώς και του Σταύρου κλονίζεται κι ήδη έχουμε δει τα μαύρα σύννεφα που έχουν σκεπάσει τη σχέση τους. Το ζευγάρι έρχεται συχνά σε συγκρούσεις με τους τσακωμούς να επιδεινώνονται.

Δείτε ακόμη Σασμός: Αγεφύρωτο χάσμα

Σασμός-Σταύρος-Αργυρώ

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Άσπα αμετανόητη για τον φόνο του Κώστα

Το γεγονός ότι ο Αστέρης εξακολουθεί να πολιορκεί την Αργυρώ δεν βοηθάει την κατάσταση κι ο Σταύρος έρχεται συχνά σε ένταση με τη γυναίκα του, αφού η ζήλεια θολώνει την κρίση του.

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια: 16, 17, 18, 19, 20

Σασμός: Αργυρώ και Αστέρης φτάνουν στα άκρα

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Στέλλα σκάει από την ζήλεια της για Αστέρη  Αργυρώ

Ο Σταύρος είναι έτοιμος να σηκωθεί να φύγει από την Κρήτη, αλλά η Αργυρώ τον παρακαλάει να μείνει, στο «Σασμό». Σύμφωνα με το «Τηλεόραση», η Βρουλάκη προσπαθεί να σώσει τον γάμο της. «Σε χρειάζομαι», λέει στον Σταύρο. «Με στήριξες όταν ένιωθα αβοήθητη».

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Σταύρος απαγάγει το παιδί του Αστέρη και της Αργυρώς

Σασμός-Σταύρος-Αργυρώ

Δείτε ακόμη Σασμός: Ίσως να έγιναν όλα για κάποιο λόγο και δεν τον παντρεύτηκα- Η Βασιλική σε δίλημμα

Παρά τις προσπάθειες, όμως, η κατάσταση γρήγορα θα ξεφύγει όταν ο Σταύρος δει ξανά την Αργυρώ σε ένα τρυφερό τετ α τετ με τον Αστέρη. Το μίσος κι η οργή μέσα του θα τον θολώσει και θα μαζέψει τα πράγματά του για να φύγει.

Δείτε ακόμη Σασμός: Αστέρης και Αργυρώ ακροβατούν ανάμεσα στο μίσος και την αγάπη

Σασμός-Σταύρος-Πετρής

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Βασιλική φεύγει απο την Άνω Ποριά

Ωστόσο, θέλει να πάρει εκδίκηση κι έτσι θα πληγώσει την Αργυρώ εκεί που πονάει περισσότερο. Στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα δούμε τον Σταύρο να παίρνει τον μικρό Πετρή και να εξαφανίζεται. Τότε, η Βρουλάκη θα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της. Πώς θα αντιδράσει;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close