Σασμός-Στέλλα-Αστέρη-Αργυρώ

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού η Στέλλα σκάει από την ζήλεια της για Αστέρη Αργυρώ. 

Εμ τι θα έκανε αφού είναι κολλημένη μαζί του;;

Εντελώς τυχαία η Αργυρώ πέφτει πάνω στον Αστέρη και έτσι μαθαίνει ότι ο άλλοτε αγαπημένος της δε μένει πια με την καπετάνισσα αφού δεν μπορεί να συγχωρέσει τα ψέματα της. Το πρώην ζευγάρι μοιράζεται μία τρυφερή στιγμή δίχως όμως να γνωρίζει ότι τους παρακολουθεί ο Παύλος ο οποίος φυσικά δε χαίρεται καθόλου με αυτό που βλέπει.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Σταύρος απαγάγει το παιδί του Αστέρη και της Αργυρώς

Σασμός-Αστέρης-Αργυρώ

Δείτε ακόμη Σασμός: Ίσως να έγιναν όλα για κάποιο λόγο και δεν τον παντρεύτηκα- Η Βασιλική σε δίλημμα

Στο μεταξύ ο Σταύρος είναι στα όρια του και αποφασίζει πως ήρθε η στιγμή να επιστρέψει στα Γιάννενα. Η Αργυρώ προσπαθεί να τον κρατήσει την Κρήτη και να σώσει το γάμο της. Ξέρει πως αν φύγει ίδια θα λυγίσει πιο εύκολα και θα πέσει στην αγκαλιά του Αστέρη και αυτό δεν το θέλει γιατί θεωρεί ότι οι δυο τους δεν έχουν μέλλον.

Δείτε ακόμη Σασμός: Αστέρης και Αργυρώ ακροβατούν ανάμεσα στο μίσος και την αγάπη

Σασμός: Η Αργυρώ τρελαίνεται και χάνει τα λογικά της

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Βασιλική φεύγει απο την Άνω Ποριά

Στο μνημόσυνο του Άγγελου ο Σταύρος γίνεται μάρτυρας ενός ξεσπάσματος της Αργυρός προς στον Αστέρη και αποφασίζει να μιλήσει κατ’ ιδίαν στον πρώην της γυναίκας του. Η Στέλλα με τον Αστέρη ετοιμάζονται για μια ήρεμη βραδιά για φαγητό έξω.

Δείτε ακόμη Σασμός: Μαθιός Bασιλική στα πρόθυρα χωρισμού

 

Σασμός-Σταύρος-

Δείτε ακόμη Σασμός: Μέγα Ανατροπή- Η Στέλλα έρχεται κοντά με τον Αστέρη

Στο ίδιο εστιατόριο βρίσκονται η Αργυρώ με το Σταύρο. Η απρόσμενη συνάντηση των τεσσάρων βάζει φωτιά στα σχέδια όλων. Από όλο αυτό καταλαβαίνουν ξεκάθαρα ότι δεν μπορούν να συνυπάρχουν στο ίδιο χώρο.

Δείτε ακόμη Σασμός: Άσπα και Παύλος σκοτώνουν τον Κώστα

Σασμός-Σταύρος-Αργυρώ

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μανώλης παίρνει το θάρρος και βάζει ένα τέλος

Η ένταση ανάμεσα στα δύο ζευγάρια απειλεί να οδηγήσει σε… επεισόδιο. Η Στέλλα βλέπει τις ματιές του Αστέρη στην Αργυρώ και ζηλεύει γιατί ξέρει πως εκείνη δεν την έχει κοιτάξει ποτέ με τον ίδιο τρόπο.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close