Σασμός-Αργυρώ-Αστέρης-

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού θα δούμε αν τελικά Αστέρης και Αργυρώ αποχωρούν από τον τρίτο κύκλο.

ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙ!!! Ελπίζουμε.

Σύμφωνα με τα spoilers η τηλεοπτική σειρά Σασμός θα πάει και  για τρίτη τηλεοπτική σεζόν. Μυστήριο όμως υπάρχει με το ποιους ηθοποιούς θα δούμε στη συνέχεια της σειράς. Ήδη γνωρίζουμε πως αρκετοί έχουν πει το όχι και θα δούμε στα επόμενα επεισόδια το θάνατο τους.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Βασιλική το χαμένο παιδί της Γιαγιάς Ειρήνης;

Σασμός-Αργυρώ-

Δείτε ακόμα Σασμός: Καλλιόπη και Παύλος προσπαθούν να τους χωρίσουν

Ανάμεσα στα πρόσωπα αυτά είναι ο Αντώνης ο οποίος θα ξεψυχήσει στα χέρια της Μαρίνας αλλά και ο Σταύρος τον οποίο έχουν πεθάνει με πολλούς τρόπους, άγνωστο όμως είναι ποιος είναι ο σωστός.

Το σίγουρο βέβαια είναι πως θα μας αποχαιρετήσει. Μάλιστα, και η Στέλλα λέγεται πως δεν θα βρίσκεται στην επόμενη σεζόν, αφού και εκείνη θα πεθάνει προς το τέλος της σειράς.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Οδυσσέας έρχεται να τα φέρει όλα τούμπα

Σασμός-Αργυρώ-Αστέρης-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Ευθύμης δίνει τον Παύλο για να γλιτώσει

Τι συμβαίνει όμως στον Σασμό με Αυγουστίδη και Φαμέλη;

Σύμφωνα με την εκπομπή Γειά σου, τόσο ο Ορφέας Αυγουστίδης όσο και η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, οι κεντρικοί δηλαδή πρωταγωνιστές του Σασμού, δεν είναι σίγουρο αν θα συνεχίσουν στη νέα σεζόν. Το σίγουρο όμως είναι πως οι ιθύνοντες θα κάνουν τα πάντα για να παραμείνουν.

Δείτε ακόμα Σασμός: Βρίσκουν την Ευτυχία και συγκατοικούν

Σασμός-Αργυρώ-Αστέρης-

Δείτε ακόμα Σασμός: Άγαπημενος ηθοποιός από τις Άγριες Μέλισσες μπαίνει στη σειρά

Βέβαια, άγνωστο επίσης παραμένει το αν ο τρίτος κύκλος θα είναι συνέχεια του δεύτερου ή θα είναι πρίκουελ, δηλαδή θα μας δείχνει τι συνέβη στο παρελθόν. Πως ξεκίνησε η βεντέτα ανάμεσα στις δυο οικογένειες, με νέα πρόσωπα να βρίσκονται στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Close