Σασμός: Ο Οδυσσέας έρχεται να τα φέρει όλα τούμπα

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ο Οδυσσέας έρχεται να τα φέρει όλα τούμπα.

Καλώς να μας έρθει!! Χαχαχαχαχα!

Ένας καινούργιος «ήρωας» μπαίνει στη σειρά Σασμός και φέρνει ανατροπές. Ο βοηθός του Ευθύμη Φαρμάκη κάνει την εμφάνιση του στο μαγαζί και μπλέκει τους πρωταγωνιστές σε νέες περιπέτειες. Ποιος είναι ο Οδυσσέας και τι θα δούμε στην συνέχεια της σειράς Σασμός;

Δείτε ακόμα Σασμός: Βρίσκουν την Ευτυχία και συγκατοικούν

Σασμός-Οδυσσέας-

Δείτε ακόμα Σασμός: Άγαπημενος ηθοποιός από τις Άγριες Μέλισσες μπαίνει στη σειρά

Ο Οδυσσέας είναι στενός συνεργάτης και βοηθός του Ευθύμη Φαρμάκη. Είναι ο επικεφαλής του κυκλώματος εμπορίου όπλων. Έχει στο… βιογραφικό του πάρα πολλές εγκληματικές ενέργειες και κάνει τα πάντα, για να είναι ευχαριστημένο το μεγάλο αφεντικό.

Δείτε ακόμα Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 87 , 88 , 89 , 90 , 91

Σασμός-Οδυσσέας-

Δείτε ακόμα Σασμός: H κρυφή συμφωνία που σοκάρει

Δίπλα του έχει την Έλενα (Ελπίδα Νικολάου), την πρώην του Λευτέρη. Οι δυο τους είναι ζευγάρι, με την Έλενα να τον βοηθά και να τον στηρίζει στα βήματά του. Δυστυχώς, μόλις η Έλενα αντικρίσει τον Λευτέρη, θα κάνει τα πάντα για να τον διεκδικήσει ξανά.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Νικηφόρος μαθαίνει την πλεκτάνη της Τζένης

Σασμός-Ευθύμης-

Δείτε ακόμα Δείτε τον Τόλη από τον Σασμό 11 χρόνια πριν σε γνώστη σειρά -Αγνώριστος

Ποια στάση θα κρατήσει ο Οδυσσέας απέναντί του σύμφωνα με το youfly.com  και σε τι περιπέτειες θα μπλέξει, στη σειρά Σασμός; Όλα ανατρέπονται και κανείς δε νιώθει πια ασφαλής. Τον Οδυσσέα θα υποδυθεί ο ηθοποιός Δημήτρης Καραβιώτης.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close