Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος-Αργυρώ-Αστέρης-

Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος : Περιλήψεις των επεισοδίων 87 , 88 , 89 , 90 , 91.  Tι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός του ALPHA στο Β κύκλο. Διαβάστε τα πρώτοι στο daddy-cool.gr.

Ήρθε η ώρα του Ευθύμη να μπει στην θέση του νομίζω…

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 87 στις 27/2/2023

Επεισόδιο 87

Δευτερά 

Ο Αντώνης με τη Μαρίνα ανακοινώνουν την ημερομηνία του γάμου τους στο καφενείο και όλοι χαίρονται για αυτούς. Βέβαια εκείνη μοιάζει να έχει ακόμα επιφυλάξεις. Παράλληλα η Άσπα έρχεται και πάλι σε σύγκρουση με την Αργυρώ για το θέμα του Αστέρη.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Νικηφόρος μαθαίνει την πλεκτάνη της Τζένης

Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος-Αντώνης-

Δείτε ακόμα Δείτε τον Τόλη από τον Σασμό 11 χρόνια πριν σε γνώστη σειρά -Αγνώριστος

Στ0 μεταξύ ο Νικηφόρος μαθαίνει από την Νάντια για την ψεύτικη εγκυμοσύνη της Τζένης, ωστόσο θα την αιφνιδιάσει για μια ακόμη φορά. Ντύνεται γαμπρός και της κάνει πρόταση γάμου θέλοντας να δει πόσο θα τραβήξει το ψέμα της.

Εκείνη αισθάνεται χάλια γιατί έχει ήδη μάθει από την Θοδώρα πως ο Νικηφόρος γνωρίζει την αλήθεια. Την ίδια στιγμή ο Μαθιός εξακολουθεί να κρύβεται ενώ η δικοί του δίνουν αγώνα για να αποδειχτεί η αθωότητα του. Ο κλοιός γύρω από τον Φαρμάκη για το φόνο του Κώστα αρχίζει να στενεύει.

Δείτε ακόμα Σασμός : Μέσα στα αίματα παρακαλά για ένα θαύμα

Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος-Αργυρώ-Αστέρης-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Ελενα εισβάλει στη σειρά

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 88 στις 28/2/2023

Επεισόδιο 88

Τρίτη

Δύο νέα πρόσωπα καταφθάνουν απ’ τη Θεσσαλονίκη στην Κρήτη. Είναι ο Οδυσσέας και η Έλενα. Εκείνος είναι συνεργάτης του Ευθύμη και ένα από τα υψηλά στελέχη του κυκλώματος. Έρχεται στο νησί λόγω κάποιων συναντήσεων που θα γίνουν.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Μαθιός παραδίνεται

Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος-Αντώνης-Μαρίνα-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Θοδώρα πιάνει στο κρεβάτι το Λευτέρη με μια άλλη γυναίκα

Η Έλενα είναι η πρώην αρραβωνιαστικιά του Λευτέρη. Τον απάτησε με τον καλύτερό του φίλο λίγες μέρες πριν παντρευτούν. Γνωρίζει την πραγματική του ταυτότητα και τον εκβιάζει καθώς όταν τον βλέπει με την Θοδώρα φουντώνει και πάλι ο έρωτας της για αυτόν και μπαίνει στη διαδικασία να το διεκδικήσει.

Δείτε ακόμα Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 82 , 83 , 84 , 85 , 86

Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος-Αργυρώ-Αστέρης-

Δείτε ακόμα Σασμός: Το σκοτεινό μυστικό του Παύλου

Παράλληλα η Αργυρώ ψάχνει τρόπο να μιλήσει στον Αστέρη γιατί όλοι την πιέζουν να κάνει το σωστό. Στο μεταξύ η Θοδώρα συμπαραστέκεται στην Τζένη που βυθίζεται στην ντροπή για όσα συνέβησαν με τον Νικηφόρο. Ο Μαθιός συνεχίζει να κρύβεται και ελπίζει πως ο Αντώνης θα τον αθωώσει.

Δείτε ακόμα Σασμός: Έρχεται νέα εγκυμοσύνη;

Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος-Βασιλική-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ένας βοσκός λύνει τον γρίφο

Ο Φαρμάκης όμως δεν το κάνει εύκολο. Η Στέλλα αποκαλύπτει στην Αιμιλία το μυστικό του Τόλη. Της λέει πως έχει στα χέρια του ένα γράμμα που έγραψε ο Κώστας λίγο πριν τον σκοτώσουν στη φυλακή.

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 89 στις 3/3/2023

Επεισόδιο 89

Παρασκευή 

Ο Αντώνης προσπαθεί να στριμώξει τον Φαρμάκη ενώ η Αιμιλία δείχνει εγκλωβισμένη από τους ανώτερους της. Ο Μαθιός θολωμένος από την μοναξιά στη σπηλιά και την στέρηση των δικών του κάνει μία ριψοκίνδυνη κίνηση.

Δείτε ακόμα Σασμός: Οι 3 βαρβάτοι πρωταγωνιστές που αποχωρούν από τη σειρά

Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος-Καλλιόπη-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Νικηφόρος μαθαίνει την αλήθεια για τον Μαθιό

Αποφασίζει να επιστρέψει στο χωριό. Ο Αντώνης και η Μαρίνα ορίζουν ημερομηνία γάμου. Την ίδια στιγμή η Άσπα μετακομίζει στον Μύρωνα. Η Αργυρώ ψάχνει μάταια μία ευκαιρία να μιλήσει τον Αστέρη που είναι πια αποφασισμένος να είναι μαζί της παρά τις αντιρρήσεις της μάνας του.

Δείτε ακόμα Σασμός: Βρουλάκηδες και Σταματάκηδες ενώνονται

Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος-Τόλης-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Βαγγέλης εκδικείται για τον αδερφό του

Ενώ Μαθιός και Βασιλική, του στέκονται με αγάπη. Η παπαδιά δίνει καταφύγιο στην Τζένη που βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Ο Ευθύμης απειλεί το Δημήτρη που γνωρίζει για το θάνατο του Βασίλη Βρουλάκη στη φυλακή για να κρατήσει το στόμα του κλειστό. Η Έλενα γυροφέρνει την Θοδώρα που αντιλαμβάνεται πως ενδιαφέρεται για το Λευτέρη.

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 90 στις 4/3/2023

Επεισόδιο 90

Σάββατο

Η Αιμιλία μελετά το φάκελο της δολοφονίας του Παύλου. Ενώ την ίδια στιγμή ο Αντώνης δίνει εντολή για τη σύλληψη του Ευθύμη. Η Βασιλική πείθει τον Μαθιό να εμφανιστεί στην αστυνομία για να καταθέσει την ώρα που η Έλενα εισχωρεί όλο και περισσότερο στη ζωή του Λευτέρη με απρόβλεπτες συνέπειες.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Τόλης εκτός από το γράμμα έχει και άλλα μυστικά

Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος-Αργυρώ-

Δείτε ακόμα Σασμός: Παύλος και Καλλιόπη ήταν να λογοδοθούν

Η Άσπα μοιάζει να κάνει μια νέα αρχή στο σπίτι του Μύρωνα ενώ η Μαρίνα συνεχίζει τις ετοιμασίες του γάμου της με τον Αντώνη. Η Καλλιόπη θα απευθύνει μια τελευταία προειδοποίηση στον Παύλο για τον Φαρμάκη ενώ ίδιος ο Ευθύμης θα δεχτεί στο κρατητήριο μία απρόσμενη επίσκεψη. Πρόκειται για την Βασιλική που του λέει να αφήσει εκείνη και τον άντρα της ήσυχους.

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 91 στις 5/3/2023

Επεισόδιο 91

Κυριακή  

Οι προσπάθειες της Καλλιόπης να ξεκολλήσει τον Αστέρη από την Αργυρώ πέφτουν για μια ακόμη φορά στο κενό ενώ ο Παύλος υποψιάζεται ότι το ζευγάρι συναντιέται κανονικά μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα των οικογενειών τους.

Η Αιμιλία έπειτα από πιέσεις του Αντώνη στέλνει τον Μαθιό στο σπίτι του ενώ παλεύει μέσα της για το τι θα κάνει με τον Ευθύμη. Την ίδια στιγμή ο Λευτέρης ακροβατεί πάνω σε τεντωμένο σκοινί ενώ ο Νικηφόρος δεν μπορεί να ξεπεράσει την απογοήτευση του για την Τζένη και πως του φέρθηκε λέγοντάς του ψέματα τόσο καιρό.

Δείτε ακόμα Σασμός: Καρέ καρέ η σκηνή του φόνου του Αντώνη

Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος-Πέτρος-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Παύλος εκβιάζεται και η Άσπα παντρεύεται

Λίγο αργότερα Ευθύμης αντιμετωπίζει μία μεγάλη απειλή. Η Αιμιλία τον καλεί στο γραφείο της για ανάκριση κατηγορώντας τον ότι είναι ύποπτος για μια σειρά φόνων. Εκείνος της λέει πως δε χρειάζεται δικηγόρο γιατί δεν έχει να φοβηθεί για κάτι.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Μαθιός καταζητούμενος

Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος-Αργυρώ-γιαγιά Ειρήνη-

Δείτε ακόμα Σασμός: Νέα αρχή για Αστέρη και Αργυρώ

Η Αιμιλία τον αιφνιδιάζει λέγοντας του ότι έχει ένα πακέτο με στοιχεία που είχε αφήσει ο Πάνος για την περίπτωση που θα του συνέβαινε κάτι κακό. Τον συμβουλεύει λοιπόν να της δώσει ονόματα συνεργατών του προκειμένου να σώσει τον εαυτό του. Για πρώτη φορά ο Ευθύμης νιώθει πραγματικά στρυμωγμένος και αποφασίζει να μιλήσει.

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 92 , 93 , 94 , 95 , 96

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close