Σασμός: Η Βασιλική το χαμένο παιδί της Γιαγιάς Ειρήνης;

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα γίνουν τελείως ανατρεπτικές και μήπως τελικά αποδειχθεί πως η Βασιλική είναι το χαμένο παιδί της Γιαγιάς Ειρήνης;

TI EKANE ΛΕΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

Τα spoilers δίνουν και παίρνουν για την αγαπημένη σειρά του Alpha Σασμός , και μαζί με αυτά, οι χρήστες του twitter φτιάχνουν τα δικά τους σενάρια για την εξέλιξη και την πλοκή των νέων επεισοδίων. Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα σενάρια για την λήξη της διαμάχης Σταματάκηδων και Βρουλάκηδων το διαβάσαμε τελικά από χρήστρια του twitter .

Δείτε ακόμη Σασμός: Καλλιόπη και Παύλος προσπαθούν να τους χωρίσουν

Σασμός: Η Βασιλική το χαμένο παιδί της Γιαγιάς Ειρήνης;

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Οδυσσέας έρχεται να τα φέρει όλα τούμπα

Η Βασιλική να είναι το χαμένο παιδί της γιαγιάς Ειρήνης και ο Σασμός να μας έρθει από κει που ΔΕΝ το περιμένουμε. Συγκεκριμένα έγραψε:

Μήπως η Βασιλική είναι παιδί της γιαγιάς Ειρήνης της Βρουλάκενας που της το έκλεψαν; Μήπως είναι αυτός ο Σασμός που περιμένουμε; Σκεφτείτε το

 

Οφείλουμε να ομολογήσουμε πως θα μας άρεσε πολύ αυτή η εξέλιξη, αν θα συνέβαινε και σίγουρα θα είχε πολύ ενδιαφέρον για τους τηλεθεατές. Το λόγο όμως έχει ο σεναριογράφος και μόνο αυτός ξέρει τί μας επιφυλάσσει το μέλλον για την σειρά.

Σασμός: Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια αυτής της Εβδομάδας από Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου έως Παρασκευή

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου – Επεισόδιο 82

Μια έκπληξη περιμένει την Αργυρώ, με τον Αστέρη και τον Βαγγέλη. Ο Σταύρος έχει εγκαταλείψει την καλύβα κι έχει πάλι εξαφανιστεί με το παιδί. Όλες οι αστυνομικές δυνάμεις ενεργοποιούνται και η καταδίωξη αρχίζει.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Ευθύμης δίνει τον Παύλο για να γλιτώσει

Σασμός: Η Βασιλική το χαμένο παιδί της Γιαγιάς Ειρήνης;

Δείτε ακόμη Σασμός: Βρίσκουν την Ευτυχία και συγκατοικούν

Πίσω στο χωριό επικρατεί ανησυχία για την εξαφάνιση όλων και η Καλλιόπη είναι σε αναμμένα κάρβουνα για τους γιους της. Παράλληλα, ο Λευτέρης ενημερώνει τον Αντώνη για τον φόνο του Πάνου, ενώ ο Ευθύμης αντιμετωπίζει την οργή της Βασιλικής αλλά και του Παύλου.

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου – Επεισόδιο 83

Ο Βαγγέλης προσπαθεί να πείσει τον Σταύρο να δώσει το παιδί ενώ εκείνος του ζητά να τον βοηθήσει να το σκάσει. Ο Μαθιός και ο Αστέρης καταδιώκουν τον Σταύρο. Όλοι αγωνιούν για την κατάληξη της ιστορίας. Ο Λευτέρης ψάχνει τρόπο να βοηθήσει τον Μανόλη και το Νικηφόρο. Ο Παύλος ζητά από την Αιμιλία μια απάντηση για τη σχέση τους. Η Νάντια με το Νικηφόρο κάνουν το τεστ dna.

Δείτε ακόμη Σασμός: Άγαπημενος ηθοποιός από τις Άγριες Μέλισσες μπαίνει στη σειρά

Σασμός: Ο Νικηφόρος μαθαίνει την πλεκτάνη της Τζένης
Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου – Επεισόδιο 84

Η ανεύρεση του πτώματος του Πάνου φέρνει σε δύσκολη θέση την Αιμιλία, κάνει καχύποπτο τον Αντώνη και προκαλεί νέα σύγκρουση μεταξύ της Θοδώρας και του Λευτέρη, που καλείται να αποφασίσει πια ποιον δρόμο θα επιλέξει. Στο μεταξύ η Νάντια αποκαλύπτει στη Τζένη ότι γνωρίζει για τη ψεύτικη εγκυμοσύνη της, ενώ ο Νικηφόρος μιλά με τον παπα Μιχάλη για το παλιό test dna.

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 87 , 88 , 89 , 90 , 91

Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 87 , 88 , 89 , 90 , 91

Δείτε ακόμη Σασμός: H κρυφή συμφωνία που σοκάρει

Με τον Πετράκη πια στα χέρια της η Αργυρώ αναζητά τα επόμενα βήματά της με τον Αστέρη. Η αντίσταση της Μαρίνας και της Καλλιόπης, όμως, μοιάζει οριστική. Ο Παύλος από την άλλη καλείται να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα κατάματα. Η βεντέτα με τους Σταματάκηδες θα του κοστίσει τη γυναίκα της ζωής του.

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου – Επεισόδιο 85

Η Μαρίνα ανακοινώνει στην Αργυρώ κάτι που θα την ταράξει, ενώ Παύλος και Καλλιόπη έχουν μια συζήτηση που θα ξυπνήσει μνήμες του παρελθόντος. Ο Μαθιός και ο Αστέρης σχεδιάζουν τη ζωή τους με την Βασιλική και την Αργυρώ, δυστυχώς όμως τα γεγονότα θα τους προλάβουν για ακόμα μία φορά.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Νικηφόρος μαθαίνει την πλεκτάνη της Τζένης

Σασμός-Παύλος-

Δείτε ακόμη Σασμός : Μέσα στα αίματα παρακαλά για ένα θαύμα

Ο Λευτέρης βυθίζεται όλο και περισσότερο στην απόγνωση, την ίδια ώρα που ο κλοιός για το φόνο του Πάνου σφίγγει. Η δίψα για εκδίκηση δύο προσώπων θα ενοχοποιήσουν το πλέον απρόσμενο άτομο. Ο παπά-Μιχάλης προσπαθεί να συμβουλεύσει τον Νικηφόρο για το τεστ DNA. Ενώ η Τζένη παίρνει μια παράτολμη απόφαση.

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου – Επεισόδιο 86

Ο Μαθιός κρύβεται, για να μη συλληφθεί για τον φόνο του Πάνου. Ο Αστέρης σπεύδει να τον βοηθήσει, ενώ η Καλλιόπη κι η Βασιλική αγωνιούν. Παράλληλα ο Λευτέρης ταράζεται με την προειδοποίηση της Αιμιλίας, ενώ την ίδια στιγμή, ο Ευθύμης φαίνεται να έχει κάποιο δόλιο σχέδιο. Η σχέση της Αργυρώς με την Άσπα εντείνεται λόγω του Αστέρη και ο Μύρος κάνει μια απροσδόκητη πρόταση στην Άσπα που το σκέφτεται.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Ελενα εισβάλει στη σειρά

Σασμός-Αργυρώ-Αστέρης-

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Θοδώρα πιάνει στο κρεβάτι το Λευτέρη με μια άλλη γυναίκα

Η Μαρίνα με τον Αντώνη ανακοινώνουν τα νέα στην οικογένεια μέσα σε κλίμα χαράς. Κι ενώ η Τζένη είναι έτοιμη να πει στον Νικηφόρο την αλήθεια για την εγκυμοσύνη, η απόφασή της ανατρέπεται για άλλη μια φορά.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close