Σασμός-Καλλιόπη-Παύλος-

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού Παύλος και Καλλιόπη προσπαθούν να τους χωρίσουν. 

Εκεί που μας συμφέρει κάνουμε μια χαρά συμμαχίες!!

Παρά τις προειδοποιήσεις Αστέρης και Αργυρώ δεν αλλάζουν στάση και συνεχίζουν να συναντιούνται κρυφά, στον Σασμό. Το ερωτευμένο ζευγάρι αγνοεί πλήρως τόσο την Καλλιόπη όσο και τις απειλές του Παύλου Βρουλάκη, ζώντας τον έρωτα του.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Οδυσσέας έρχεται να τα φέρει όλα τούμπα

Σασμός-Παύλος-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Ευθύμης δίνει τον Παύλο για να γλιτώσει

Οι συναντήσεις τους γίνονται όλο και πιο τακτικές ενώ πλέον έχουν πάψει να ασχολούνται με τα αδιάκριτα βλέμματα. Αυτό όμως δεν αργεί να προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στις δύο οικογένειες, οι οποίες… τρέχουν για να προλάβουν τα χειρότερα! Οι εξελίξεις μάλιστα θα πάρουν μια απροσδόκητη τροπή…

Δείτε ακόμα Σασμός: Βρίσκουν την Ευτυχία και συγκατοικούν

Σασμός-Καλλιόπη-

Δείτε ακόμα Σασμός: Άγαπημενος ηθοποιός από τις Άγριες Μέλισσες μπαίνει στη σειρά

Η Καλλιόπη δεν θα διστάσει να απευθυνθεί στον Παύλο σύμφωνα με το youfly.com, με τους δύο θανάσιμους εχθρούς να βρίσκουν επιτέλους ένα σημείο ταύτισης. Μια μυστική συμμαχία μόλις ξεκίνησε στον Σασμό… Και έρχονται και άλλα που δεν θα τα πιστεύουμε από δω και στο εξής τίποτα δεν είναι το ίδιο….

Δείτε ακόμα Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 87 , 88 , 89 , 90 , 91

Σασμός-Καλλιόπη-

Δείτε ακόμα Σασμός: H κρυφή συμφωνία που σοκάρει

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

 

Close