Σασμός: Ένα τηλεφώνημα πέφτει σαν βόμβα και φέρνει την απόλυτη ανατροπή

Σασμός: οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι πολλές καθώς ένα τηλεφώνημα πέφτει σαν βόμβα και φέρνει την απόλυτη ανατροπή.

Μπορεί ο Μαθιός να είναι στο στόχαστρο της αστυνομίας για το φόνο του Στεφανή, αλλά όλα ανατρέπονται σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TV o’clock. Η Θεοδώρα για να εκδικηθεί τον Πετρή τον κατηγορεί για το φόνο του Στεφανή και ο Αντώνης έρευνα, αν το άλλοθι που του έδωσε η Αργυρώ για τη μέρα του φόνου είναι ψεύτικο.

Ο φόνος του Στεφανή  άνοιξε Ένα Νέο κύκλο αίματος για τους Βρουλάκηδες και τους Σταματάκηδες. Ωστόσο οι ψυχραιμότεροι, μπήκαν στη μέση, επικράτησε η λογική και δεν θρήνησαν θύματα.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Καλλιόπη βλέπει μαζί Αργυρώ και Αστέρη και πάει σε μοναστήρι

Σασμός: Ένα τηλεφώνημα πέφτει σαν βόμβα και φέρνει την απόλυτη ανατροπή

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Αργυρώ κάνει απόπειρα αυτοκτονίας

Το άλλοθι του Πέτρου για την ημέρα του φονικού ,τον έβγαλε από το κάδρο των υπόπτων. Αν και η Μαρίνα όλο αυτό το διάστημα ,ζει μαζί με το άγχος μήπως αποκαλυφθεί πως η Αργυρώ είπε ψέματα για να καλύψει αδερφό της.  Και ενώ οι υποψίες του αστυνόμου, για τον Μαθιό όλο και πληθαίνουν και ο παπάς σκέφτεται να προτείνει στις δύο οικογένειες να κάνουν Σασμό και να λήξει το μίσος ανάμεσά τους .μία καταγγελία τα ανατρέπει όλα.

Η Θεοδώρα είναι γεμάτη οργή για την απόρριψη από τον Πετρή και αποφασίζει να επισπεύσει το γάμο της με τον Γιώργη για εκδίκηση ,ενώ ο Πετρής τα ξανάβρισκει με τη Σεμίνα και η αποκάλυψη της επανασύνδεσης τους στο πλέον ακατάλληλο πρόσωπο τη Θεοδώρα, θα σημάνει την αρχή μιας πολυ μεγάλης περιπέτειας για τον ίδιο με συνέπειες  τραγικές.

Την ίδια ώρα η Μαρίνα, αποφασίζει να δεχτεί την πρόταση γάμου του Αντώνη και μαζί σχεδιάζουν το μέλλον τους .Το χάσμα μεταξύ των δύο οικογενειών δείχνει να μικραίνει και αυτό χαροποιεί ιδιαίτερα τη Μαρίνα καθώς είναι πια ήσυχη πως τα παιδιά της δεν κινδυνεύουν από τους Σταματάκηδες.  Ωστόσο λογαριάζει χωρίς να γνωρίζει το μένος που νιώθει η Θοδώρα για τον Πέτρο και τα αδίστακτα σχέδια της κοπέλας .

Ένα τηλεφώνημα πέφτει σαν βόμβα και φέρνει την απόλυτη ανατροπή

Σασμός: Ένα τηλεφώνημα πέφτει σαν βόμβα και φέρνει την απόλυτη ανατροπή

Δείτε ακόμη Σασμός: H Θοδώρα γίνεται μαμά αλλά η μοίρα είναι πολύ σκληρή μαζί της

Η στιγμή που περίμενε τόσο καιρό η Θεοδώρα έχει φτάσει και κατηγορεί και επίσημα τον Πέτρο για τον φόνο του Στεφανή.  Ο Αντώνης είναι σοκαρισμένος και δεν μπορεί να πιστέψει την τροπή που πήραν τα πράγματα. Το άλλοθι του Πέτρου κλονίζεται και ο αστυνόμος αποφασίζει να ανοίξει ξανά την υπόθεση, με τον Πετρή πια, να μπαίνει ξανά στο στόχαστρο της αστυνομίας.  Η Μαρίνα ανυποψίαστη  για όλα αυτά, αποφασίζει να καλέσει τον Αντώνη ύστερα από τόσα χρόνια στο σπίτι της για φαγητό.

Σασμός: Ένα τηλεφώνημα πέφτει σαν βόμβα και φέρνει την απόλυτη ανατροπή

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια : 70 , 71 , 72 , 73 , 74

Ωστόσο παρατηρεί την παράξενη στάση του και ανησυχεί .Ο Αντώνης είναι σε δίλημμα .Δεν ξέρει αν πρέπει να προειδοποιήσει τη Μαρίνα για την καταγγελία εναντίον του γιου της .Ενώ η εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο της κλονίζεται , όταν υποψιάζεται πως η Αργυρώ έδωσε ψεύτικο άλλοθι στον αδερφό της για την ημέρα του φόνου. Οι έρευνες για το φόνο του Στεφανή, τις επόμενες μέρες , εντείνονται . Η κατάθεση της Θεοδώρας έχει αλλάξει πια τα πάντα .Ο  Νικηφόρος, μαθαίνει ότι η αστυνομία ψάχνει τις κάμερες από την ημέρα του φόνου και τα νέα για τις έρευνες διαδίδονται γρήγορα σε όλους . Οπως θα δούμε μάλιστα στα επόμενα επεισόδια, ο Αντώνης όταν  ανακαλύπτει πως ο Πέτρος δεν βρισκόταν μαζί με την Αργυρώ στο βουνό όπως κατέθεσαν σοκάρεται.

Πως καταρρίπτεται το άλλοθι της Αργυρώς

Σασμός: Ένα τηλεφώνημα πέφτει σαν βόμβα και φέρνει την απόλυτη ανατροπή

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Θοδώρα στέλνει τον Πέτρο φυλακή

η Αργυρώ την ημέρα του φόνου, έκανε κάποιες διαδικτυακές αγορές,  εκείνη την ώρα που  είχε δηλώσει πως  ήταν στο χωράφι με τον Πέτρο και έτσι καταρρίπτεται το άλλοθι. Έτσι η καταγγελία της Θοδώρας, το ψεύτικο άλλοθ,ι τον βάζουν ξανά πρώτο στη λίστα με τους υπόπτους για το φόνο. Τα μάτια της αστυνομίας  είναι στραμμένα πάνω του, με με τον Αντώνη να φοβάται πως αν όλα αυτά βγουν αληθινά, ένας νέος κύκλος αίματος θα ανοίξει, Ανάμεσα σε Δύο οικογένειες πληγώνοντας αυτή τη φορά ανεπανόρθωτα τη Μαρίνα. Πως θα αντιδράσει ο Αστέρης όταν μάθει το ψεύτικο άλλοθι του Πετρή;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close