Σασμός: Έρχονται μεγάλες αποκαλύψεις – Τι θα γίνει με Αργυρώ, Μαθιό και Λευτέρη

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού ερχονται μεγάλες αποκαλύψεις. Τι θα γίνει με Αργυρώ, Μαθιό και Λευτέρη.

Θα μας φάει η αγωνία….

Στα «καλύτερα» επάνω θα μας αφήσει ο «Σασμός» την Μεγάλη Τρίτη.

Τρία επεισόδια απομένουν έως τη στιγμή που ο «Σασμός», η δημοφιλής σειρά του Alpha, θα κατεβάσει ρολά για Πάσχα, ανανεώνοντας το ραντεβού του με το κοινό για την Τετάρτη 19 Απριλίου.

Θα είναι το πρώτο «διάλειμμα» για τη σειρά από τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς και οι δημιουργοί της έχουν βάλει τα δυνατά τους για να μας αποζημιώσουν για όλε στις ημέρες που θα απουσιάσει.

Δείτε ακόμα: Σασμός: Καλλιόπη σε Αργυρώ – Το μικιό είναι αίμα και πρέπει να είναι στο σπιτικό μας

Σασμός: Έρχονται μεγάλες αποκαλύψεις – Τι θα γίνει με Αργυρώ, Μαθιό και Λευτέρη

Δείτε ακόμα: Σασμός, Η Γη της Ελιάς, Μαύρο Ρόδο και Παγιδευμένοι: Πότε επιστρέφουν μετά το Πάσχα

Οι συνταρακτικές αποκαλύψεις στα επόμενα επεισόδια του «Σασμού»:
Από σήμερα έως και την Μεγάλη Τρίτη, οι μάσκες θα πέσουν για τρεις βασικούς ήρωες της σειράς. Ο πρώτος είναι ο Λευτέρης. Ο Οδυσσέας θα πληροφορηθεί την πραγματική ταυτότητα του αστυνομικού, το μυστικό που φυλάει ως κόρην οφθαλμού ο Λευτέρης, διακινδυνεύοντας ακόμα και τον δεσμό του με τη Θοδώρα.

Δείτε ακόμα: Σασμός: Ο Αντώνης συνδέει το πάζλ της ζωής του

Σασμός: Έρχονται μεγάλες αποκαλύψεις – Τι θα γίνει με Αργυρώ, Μαθιό και Λευτέρη

Δείτε ακόμα: Σασμός: Η Βασιλική μαθαίνει την αλήθεια για τον Μαθιό και τον φόνο

Το δεξί χέρι του Φαρμάκη στο παράνομο εμπόριο όπλων θα ακούσει μια συνομιλία ανάμεσα στον Λευτέρη -ή Γιώργο, όπως είναι το πραγματικό όνομά του- και την Έλενα που θα επιβεβαιώσει τις χειρότερες υποψίες του. Όμως η παγίδα που θα στήσει στον Λευτέρη θα γυρίσει μπούμερανγκ και τελικά το τραγικό θύμα θα είναι ο ίδιος.

Ο Οδυσσέας θα προτείνει στον Λευτέρη να βγάλουν από τη μέση τον Ευθύμη για να αναλάβουν οι ίδιοι τις δουλειές του. Ατυχώς για τον ίδιο, ο Λευτέρης, που έχει μάθει να φυλάγεται, έχει προειδοποιήσει τον «εργοδότη» του για τις προθέσεις του συνεργάτη του κι έτσι, όταν ο Οδυσσέας σηκώνει το όπλο του για να πυροβολήσει τον αστυνομικό, μια σφαίρα κόβει το νήμα της ζωής του.

Δείτε ακόμα: Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 115 , 116 , 117

Σασμός: Έρχονται μεγάλες αποκαλύψεις – Τι θα γίνει με Αργυρώ, Μαθιό και Λευτέρη

Δείτε ακόμα: Σασμός: Η Καλλιόπη κλέβει το όπλο του φόνου

Ο δεύτερος ήρωας που θα δει τη γη να χάνεται κάτω από τα πόδια του είναι ο Μαθιός. Το όπλο που είχε κρύψει στο σπιτάκι, το οποίο παρασύρθηκε από τα νερά της νεροποντής, βρήκαν στο ρέμα ο Νικηφόρος με τον Μανόλη. Ο Νικηφόρος μάλιστα, ο οποίος δεν μπορεί να διανοηθεί την ιστορία του όπλου, το βγάζει στο τραπέζι όπου γευματίζουν οικογενειακώς και το δείχνει στον Μαθιό και την Καλλιόπη που έχουν χάσει το χρώμα τους.

Η εύρεση του όπλου θα σημάνει την αρχή της αντίστροφης μέτρησης για τον άνδρα της Βασιλικής, μέχρι την αποκάλυψη της αλήθειας για το τέλος του Στεφανή.

Δείτε ακόμα: Σασμός: Ο Μαθιός παθαίνει έμφραγμα;

Σασμός: Έρχονται μεγάλες αποκαλύψεις – Τι θα γίνει με Αργυρώ, Μαθιό και Λευτέρη

Δείτε ακόμα: Σασμός: Τόλη τι πας να κάνεις εκεί  Ο Αστέρης σαστισμένος

Ο τελευταίος άνθρωπος που θα δει τις ελπίδες και τα όνειρά του να συντρίβονται τις επόμενες ημέρες είναι η Αργυρώ. Όπως επιβεβαιώθηκε από τα πιο επίσημα χείλη, ο Αστέρης θα μάθει στο επεισόδιο της Μεγάλης Τρίτης σύμφωνα με το www.ieidiseis.gr ότι ο Πετρής είναι γιος του. Το σοκ της αποκάλυψης θα είναι μεγάλο και ο γιος της Καλλιόπης θα αντιδράσει με οργή και κούφιες απειλές που θα φέρουν το ζευγάρι αντιμέτωπο για άλλη μία φορά.

Η αποκάλυψη της Τίνας Μεσσαροπούλου για το επεισόδιο του «Σασμού» της Μεγάλης Τρίτης:

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close