Σασμός: Καλλιόπη σε Αργυρώ – Ο Πετρής είναι δικό μας κοπέλι

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού η Καλλιόπη λέει στην Αργυρώ Το μικιό είναι αίμα και πρέπει να είναι στο σπιτικό μας

Ποιος την κρατάει τώρα την καπετάνισσά…

Ο Αστέρης κάνει τα πάντα ώστε να μη μάθει μητέρα του πως ο Πετρής είναι δικό του αίμα. Τρέμει την αντίδραση της και το πως μπορεί να ξεσπάσει. Το ίδιο πιστεύει και η Στέλλα.

Δείτε ακόμα: Σασμός: Ο Αντώνης συνδέει το πάζλ της ζωής του

Σασμός: Καλλιόπη σε Αργυρώ – Ο Πετρής είναι δικό μας κοπέλι

Δείτε ακόμα: Σασμός: Η Βασιλική μαθαίνει την αλήθεια για τον Μαθιό και τον φόνο

Η Καλλιόπη έχει αγαπήσει το μικρό σαν δικό της εγγονάκι. Που να ‘ξερε και την αλήθεια. Σύντομα όμως η αλήθεια αποκαλύπτεται και όλα αλλάζουν. Η καπετάνισσα έξαλλη απειλή θεούς και δαίμονες. Κανείς δεν θα την στερήσει τον εγγονό της, ειδικά για μια Βρουλάκαινα.

Δείτε ακόμα: Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 115 , 116 , 117

Σασμός: Καλλιόπη σε Αργυρώ – Ο Πετρής είναι δικό μας κοπέλι

Δείτε ακόμα: Σασμός: Η Καλλιόπη κλέβει το όπλο του φόνου

“Ο Πετρής είναι δικό μας κοπέλι”, λέει στον γιο της. “Το μικιό είναι αίμα σου είναι Σταματάκης και πρέπει να είναι στο σπιτικό μας”, ξεσπάει και κατευθύνεται στο σπίτι των Βρουλάκηδων για να αντιμετωπίσει την Αργυρώ.

Δείτε ακόμα: Σασμός: Ο Μαθιός παθαίνει έμφραγμα;

Σασμός: Καλλιόπη σε Αργυρώ – Ο Πετρής είναι δικό μας κοπέλι

Δείτε ακόμα: Σασμός: Τόλη τι πας να κάνεις εκεί  Ο Αστέρης σαστισμένος

Η κουβέντα ανάμεσα στις δυο γυναίκες είναι έντονη και ξύπνα μνήμες του παρελθόντος, μνήμες με αίμα και νεκρούς. Η βεντέτα των δύο οικογενειών είναι το ίδιο ισχυρή όπως παλιά.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close