Σασμός: Έτσι η  Αργυρώ καταλαβαίνει το ψέμα του Αστέρη και ξεσπά πάνω του εξαγριωμένη

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι καταιγιστικές αφού η Αργυρώ καταλαβαίνει το ψέμα του Αστέρη και ξεσπά πάνω του εξαγριωμένη. 

Εμ Αστέρη μου, μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη…τι περίμενες;

Δείτε ακόμα Σασμός: Μαρίνα και Αστέρης τσακώνονται ξανά

Μπορεί στον Σασμό όλο το χωριό να ασχολείται με τον επικείμενο γάμο της Βασιλικής και του Μαθιού, ωστόσο η Αργυρώ και ο Αστέρης θα έχουν την πρώτη τους μεγάλη αναμέτρηση λίγο μετά του χειρουργείο.

Δείτε ακόμα Σασμός: Οι τραγικές στιγμές μετά τον ματωμένο γάμο

Ο Αντώνης συζητά με τη Μαρίνα για το καινούριο μεγάλο τους μυστικό: Την ταυτότητα του ανθρώπου που έσωσε την Αργυρώ. «Μαρίνα, αυτό καλά θα κάνεις να μην το αποκαλύψεις.

Σασμός-Μαρίνα-Αντώνης-

Δείτε ακόμα Σασμός: Τα τελευταία επεισόδια

Θα ταράξεις την Αργυρώ και σίγουρα θα κλονίσεις τη σχέση της με τον Σταύρο», της λέει ο φύλακας άγγελός της. «Για πρώτη φορά μετά από τόσες περιπέτειες βλέπω το παιδί μου να είναι καλά. Είναι δυνατόν να θέλω να της χαλάσω την ευτυχία;», τον ρωτά με τη σειρά της και η Μαρίνα.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ξαφνικός χωρισμός και έρωτας βόμβα στην β’ σεζόν

Σασμός-Μαρίνα-

Η συνάντηση Αργυρώς – Αστέρη – Σταύρου στον Σασμό

Η τύχη φέρνει τον Αστέρη και τον Σταύρο μαζί μια ανάσα μακριά από τη γυναίκα που σημάδεψε και τους δύο… Θα μάθει η Αργυρώ ότι ο μυστηριώδης φίλος του Σταύρου δεν είναι άλλος από τον Αστέρη;

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Παύλος Βρουλάκης έρχεται και ζητά εκδίκηση

Σασμός-Αστέρης-

Σύμφωνα με το TV24, η Αργυρώ μαθαίνει ότι ο Αστέρης πλησίασε τον Σταύρο με ψεύτικο όνομα και παθαίνει σοκ. Το ίδιο και ο Σταύρος, που συνειδητοποιεί ότι ο φίλος του ο «Χρήστος» τον κορόιδευε. Ο Αστέρης προσπαθεί να αντιμετωπίσει την οργή τους.

Δείτε ακόμα Ευγενία Σαμαρά: Η Στέλλα από τον Σασμό αποκαλύπτει τη διατροφή που κάνει και έχει τέλειους κοιλιακούς

Η Αργυρώ προσπαθεί να ξεπεράσει την κοροϊδία του Αστέρη απέναντι στο Σταύρο, ενώ η Μαρίνα έρχεται για άλλη μια φορά αντιμέτωπη μαζί του. «Θα σου είμαι πάντα ευγνώμων που την έσωσες αλλά ως εδώ ήταν.

Δείτε ακόμα Σασμός: Διαλύονται τα πάντα μέσα σε λίγες στιγμές

Σασμός-Αστέρης-Αργυρώ-

Δείτε ακόμη Σασμός: Οι τραγικές στιγμές μετά τον ματωμένο γάμο

Ξεχασέ τη και συνέχισε τη ζωή σου. Τι θες; Να αρχίσει νέος κύκλος αίματος; Γιατί να είσαι σίγουρος πως εκεί θα οδηγηθούμε», του λέει σε έντονο ύφος.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close