Σασμός: Το τέλος γράφεται με αίμα

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι δραματικές καθώς θα δούμε πως το τέλος γράφεται με αίμα.

Αχχ τι έχουμε να δούμεεε…. Να δούμε ποιος θα μέινει ζωντανός στο τέλος!!! Τον καφετζή να κάνει μνημόσυνα!!!


Συγκλονιστικό προβλέπεται το φινάλε της σειράς «Σασμός» καθώς οι εξελίξεις είναι δραματικές και δυο θάνατοι θα αλλάξουν τις ισορροπίες.

Σασμός-Αστέρης

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Κώστας πιάνει δουλειά στο αλουμινάδικο των Σταματάκηδων

Καθώς η σειρά του ALPHA οδεύει προς το τέλος της πρώτης σεζόν, διάφορα γεγονότα εξελίσσονται και σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε δυο θάνατοι θα φορτίσουν τους τηλεθεατές στο φινάλε, ενώ ερωτήματα θα μείνουν αναπάντητα μέχρι τη νέα σεζόν.

Δύο θάνατοι έρχονται στο φινάλε της σειράς «Σασμός»

Η γιαγιά Ειρήνη, έχοντας περάσει πολλές στεναχώριες, δεν είναι καλά. Η υγεία της έχει κλονιστεί και τα αγαπημένα της πρόσωπα βρίσκονται συνέχεια κοντά της, χωρίς όμως να μπορούν να αλλάξουν την κατάσταση. Έτσι, η γιαγιά Ειρήνη στο τελευταίο επεισόδιο πεθαίνει.

Εντωμεταξύ, η κόντρα ανάμεσα στην Καλλιόπη και τον Άγγελο όλο και μεγαλώνει και το μίσος της για εκείνον συνεχώς την κατατρώει.

Σασμός-Καλλιόπη

Δείτε ακόμη Σασμός: Μία νέα βεντέτα ξεκινά

Ο Άγγελος θέλοντας να μπει στο μάτι τηs Καλλιόπης και να της δείξει ότι αυτός πλέον είναι κυρίαρχοs στην περιουσία των Σταματάκηδων, προχωράει σε μια κίνηση και τους παίρνει την περιουσία, κάτι που εξοργίζει την Καλλιόπη.

Εκείνη, καθώς δεν μπορεί να ανεχτεί να βρεθούν τα παιδιά της σε αυτήν την κατάσταση, σύμφωνα με το Youfly.com, εξαγριωμένη δίνει τέλος στη ζωή του Άγγελου και έτσι ένας ακόμα θάνατος έρχεται να σημαδέψει το φινάλε της πρώτης σεζόν με την Άσπα να είναι απαρηγόρητη που χάνει τον άνθρωπο που αγάπησε.

Σασμός-Άσπα-Άγγελος

Δείτε ακόμη Σασμός: Ράκος ο Μανώλης μετά τον χωρισμό

Όμως ο άδικος θάνατος του Άγγελου θα είναι η αρχή ενός ακόμα κύκλου αίματος που θα παρακολουθήσουμε στα επεισόδια της νέας σεζόν.

Σασμός επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 141 στις 16/5/22

Επεισόδιο 141

Δευτέρα

Ο Νικηφόρος έχει στα χέρια του την απάντηση για το ποιος είναι ο πατέρας του. Θα τολμήσει όμως να την αντιμετωπίσει; Ο Αντώνης με τον Γεράσιμο ετοιμάζονται για το μεγάλο χτύπημα εναντίον του Καραπάνου. Στις ενισχύσεις που φτάνουν θα τους περιμένει μια ευχάριστη έκπληξη.

Σασμός-Νικηφόρος

Δείτε ακόμη Σασμός: Το τέλος στις 5 Ιουλίου – Τι έχει συμβεί;

Ο Μύρωνας επιστρέφει… επιστρέφει όμως κι ο Πετρής αλλά με τον δικό του τρόπο, για να συναντήσει το πιο αγαπημένο του πλάσμα… Ένας ακόμη αποχαιρετισμός έρχεται να γεμίσει συναισθήματα το σπίτι των Βρουλάκηδων.

Σασμός επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 142 στις 17/5/22

Επεισόδιο 142

Τρίτη

Η υγεία της γιαγιάς Ειρήνης επιδεινώνεται, προκαλώντας την ανησυχία Άσπας και Άγγελου. Η Αργυρώ παίρνει τη μεγάλη απόφαση να επιστρέψει με τη Μαρίνα, τον Σταύρο και το παιδί στην Κρήτη, γεγονός που θα δρομολογήσει εξελίξεις… Η ενέδρα για τη σύλληψη του κυκλώματος του Καραπάνου, έχει ήδη στηθεί και ο Γεράσιμος ρισκάρει τη ζωή του..

Σασμός-Αργυρώ

Δείτε ακόμη Σασμός: Γι αυτόν τον λόγο ο Αστέρης πλησιάζει τον Σταύρο

Ο Νικηφόρος προσπαθεί να πάρει δύναμη και κουράγιο από τον Παπα-Μιχάλη για να αντιμετωπίσει την κατάσταση και επιστρέφει στο σπίτι του. Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του τεστ DNA από το Νικηφόρο θα φέρει τον Μαθιό και τη Βασιλική προ εκπλήξεως.

Σασμός επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 143 στις 18/5/22

Επεισόδιο 143

Τετάρτη

Η οικογένεια Βρουλάκη είναι ξανά ενωμένη στην Κρήτη! Καθώς ο Σταύρος και η Αργυρώ ψάχνουν τα πατήματά τους στο καινούριο τους περιβάλλον, ο Αστέρης μαθαίνει το μεγάλο νέο και έρχεται αντιμέτωπος με τους φόβους και τις ελπίδες του… Η επιχείρηση του Αντώνη και του Γεράσιμου επιφέρει συντριπτικό πλήγμα στις δουλειές του Καραπάνου, προκαλώντας την οργή του.

Σασμός-Γεράσιμος

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Γεράσιμος εξομολογείται τα πάντα στη Στέλλα

Στέλλα και Γεράσιμος έρχονται επικίνδυνα κοντά, και μοιράζονται μια νύχτα πάθους. Την ίδια στιγμή, ο Θέμης ανακαλύπτει ένα καλά κρυμμένο μυστικό του Γεράσιμου και το ανακοινώνει στον Αντώνη. Στο μεταξύ ο Παπαφράγκος κάνει μία απρόσμενη πρόταση στον Μανόλη που τον αφήνει έκπληκτο.

Σασμός επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 144 στις 19/5/22

Επεισόδιο 144

Πέμπτη

Μετά την επιστροφή της οικογένειας Βρουλάκη στην Κρήτη όλοι προσπαθούν να βρουν τα πατήματά τους. Η Αργυρώ επιστρέφει στη δουλειά της στο ξενοδοχείο που εργαζόταν ενώ ο Σταύρος κλείνει το του πρώτο ραντεβού για δουλειά. Την ίδια ώρα ο Αντώνης αποκαλύπτει στον Γεράσιμο ότι γνωρίζει την αλήθεια για τον πατέρα του.

Σασμός-Στέλλα

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο γάμος Μαρίνας Αντώνη είναι γεγονός

Η πρώτη επίσκεψη της Κλαίρης στο χωριό, τους έχει φέρει όλους σε αμηχανία. Πώς θα αντιδράσει ο Παντελής όταν διαπιστώσει ότι είναι τυφλή; Η Στέλλα μαθαίνει έκπληκτη από τον Αστέρη για την επίσκεψη του Γεράσιμου στο μαγαζί των Σταματάκηδων, ενώ η Βασιλική μαθαίνει για μία παρέμβαση του Μαθιού στη ζωή της και γίνεται έξαλλή. Στο μεταξύ, η Μαρίνα θα κάνει μια αποκάλυψη στην Κατερίνα που θα τη σοκάρει.

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια : 145 , 146 , 147 , 148

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close