Σασμός-Αντώνης-Μαρίνα-

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές αφού η γιαγιά Ειρήνη και η Κατερίνα πιέζουν την Μαρίνα να παντρευτεί. 

Άντε βρε Μαρίνα, μέχρι και από την γιαγιά Ειρήνη πήρες το πράσινο φως, παντρέψου τον, τι τον τυραννάς;

Δείτε ακόμα Σασμός: Το τέλος γράφεται με αίμα

Ο Αντώνης και η Μαρίνα ξέρουμε ότι εδώ και πολλά χρόνια τρέφουν έναν τεράστιο έρωτα ο ένας για τον άλλον. Παρόλα αυτά η Μαρίνα έθετε συνεχώς σε προτεραιότητα τα παιδιά της, τα προβλήματα πάντα την ξεπερνούσαν και σκεφτόταν παράλληλα ότι είναι χήρα και ότι το χωριό θα την συζητάει.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Κώστας πιάνει δουλειά στο αλουμινάδικο των Σταματάκηδων

Σασμός-Αντώνης-Μαρίνα-

Ο Αντώνης από την άλλη, ήθελε όσο τίποτα να την κάνει δικιά του και δεν είχε σταματήσει στιγμή να την διεκδικεί με έναν γλυκό και διακριτικό τρόπο. Οι δικοί της άνθρωποι γνώριζαν για το ειδύλλιο ανάμεσα τους και μπορεί όλα αυτά τα χρόνια να ήταν αμέτοχοι αλλά τώρα αποφάσισαν να βοηθήσουν.

Δείτε ακόμα Σασμός: Μία νέα βεντέτα ξεκινά

Μιλάμε πιο συγκεκριμένα για την αγαπημένη μας γιαγιά Ειρήνη και την παπαδιά Κατερίνα. Έχουν αντιληφθεί πως ο Αντώνης όχι μόνο την αγαπάει, αλλά είναι σε θέση να της προσφέρει σταθερότητα, ασφάλεια και τρυφερότητα και αποφασίζουν να τους βοηθήσουν.

Σασμός-Αντώνης-Μαρίνα-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ράκος ο Μανώλης μετά τον χωρισμό

Ενώνουν λοιπόν τις δυνάμεις τους και σαν Κρητικές όπως είναι ξεκινούν να συνωμοτούν και να στήνουν σχέδια έτσι ώστε ο Αντώνης με την Μαρίνα να έρθουν πιο κοντά. Θα μπορούσε να πει κανείς ότι θυμίζει και λίγο τις 7 θανάσιμες πεθερές, όταν η πεθερά αντιλαμβανόταν ότι έκανε χαζομάρα και ήθελε να τα ξανά βρει στο ζευγάρι.

Δείτε ακόμα Σασμός: Το τέλος στις 5 Ιουλίου – Τι έχει συμβεί;

Εκτός του ότι η παπαδιά και η γιαγιά Ειρήνη θα θέσουν μία πιο ευχάριστη νότα στην σειρά Σασμός, αφού είμαστε σίγουροι ότι τα κατορθώματά τους, θα κάνουν λίγο το χειλάκι μας να σκάσει, το πιο ευχάριστο είναι ότι εν τέλει τα καταφέρνουν και Μαρίνα και Αντώνης σε λίγο καιρό θα ζουν τον έρωτά τους σε κάποια παραλία της Κρήτης. Αχ, και στα δικά μας!

Σασμός-Αντώνης-Μαρίνα-

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close