Σασμός-Μαθιός-

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού οι αλλαγές που θα γίνουν θα είναι τόσο ριζικές που ήδη κάνουν άνω κάτω τον Alpha. 

Μας κατέστρεψαν Καλλιόπη μου…Φώναξε τους δικούς σου να καθαρίσουν. Θα το κάνουμε να φανεί με ατύχημα.

Δείτε ακόμα Σασμός: Το τέλος γράφεται με αίμα

Πιο συγκεκριμένα ο Alpha εξασφάλισε φέτος τα τηλεοπτικά δικαιώματα της διοργάνωσης UEFA Nations League οπότε από τις 2 Ιουνίου θα φιλοξενήσει τους ποδοσφαιρικούς αγώνες της Εθνικής Ελλάδος. Το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου και κάθε Πέμπτη και Κυριακή οι ποδοσφαιρικοί αγώνες θα προβάλλονται στις 21:45.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Κώστας πιάνει δουλειά στο αλουμινάδικο των Σταματάκηδων

Σασμός-Βασιλική-Μαθιός-

Όμως ο Σασμός θα παίζει σίγουρα όλο τον Ιούνιο και μέχρι τουλάχιστον την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου. Αυτό σημαίνει ότι ο Alpha αυτή τη στιγμή είναι ανάστατος αφού ψάχνει λύσεις έτσι ώστε ο Σασμός να συνεχίσει να προβάλλεται κανονικά και τις τέσσερις φορές την εβδομάδα χωρίς όμως να υπάρξει μείωση των επεισοδίων.

Δείτε ακόμα Σασμός: Μία νέα βεντέτα ξεκινά

Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι ο Σασμός είναι σίγουρα ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά του Alpha για φέτος. Από τις 2 Ιουνίου λοιπόν ο Σασμός λογικά δεν θα προβάλλεται την Πέμπτη και θα αντικατασταθεί η μέρα αυτή με κάποια άλλη της εβδομάδας που μέχρι τώρα συζητιέται να είναι η Παρασκευή.

Το τραγικό φινάλε του Σασμού

Έχουμε κάνει ήδη γνωστό ότι ο Σασμός θα αφήσει το τηλεοπτικό κοινό με ένα βάρος αλλά και με τεράστια αγωνία για το τι πρόκειται να συμβεί στον δεύτερο κύκλο, όσων αφορά το φινάλε του πρώτου κύκλου. Δύο θάνατοι θα έρθουν να συνταράξουν το τηλεοπτικό κοινό.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ράκος ο Μανώλης μετά τον χωρισμό

Σασμός-γιαγιά Ειρήνη-Αστέρης-

Ο πρώτος θάνατος είναι αυτός της αγαπημένης μας γιαγιάς Ειρήνης που ο ρόλος της και οι ερμηνείες της φέτος ήταν καθηλωτικές ακόμη και για ανθρώπους που δεν παρακολουθούν την σειρά. Όλα αυτά τα βάσανα που της συνέβησαν και η προχωρημένη της ηλικία, θα κάνουν την καρδιά της να την προδώσει.

Δείτε ακόμα Σασμός: Το τέλος στις 5 Ιουλίου – Τι έχει συμβεί;

Σασμός-Βασιλική-

Ο δεύτερος θάνατος όμως είναι αυτός που θα ανακατέψει την τράπουλα και θα ανοίξει νέες ιστορίες, μία επερχόμενη νέα βεντέτα και σίγουρα θα φέρει πολλές αναταραχές. Μιλάμε φυσικά για τον Άγγελο, που από την στιγμή που ξεκίνησε να διεκδικεί περιουσία της Καλλιόπης και των παιδιών της, έγινε ο χειρότερος εχθρός της Καλλιόπης.

Δείτε ακόμα Σασμός: Γι’ αυτόν τον λόγο ο Αστέρης πλησιάζει τον Σταύρο

Σασμός-Καλλιόπη-

Μάλιστα όταν ο Αστέρης δέχεται να πουλήσει στον Άγγελο ακόμη ένα χωράφι των Σταματάκηδων η Καλλιόπη γίνεται έξαλλη. Δεν μπορεί να αφήσει έναν Βρουλάκη να παίρνει περιουσία των παιδιών της και αυτή να μην κάνει τίποτα.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Γεράσιμος εξομολογείται τα πάντα στη Στέλλα

Αποφασίζει λοιπόν να πάρει τον νόμο στα χέρια της στήνοντας δολοφονικό καρτέρι στον Άγγελο και δυστυχώς τα καταφέρνει. Μία νέα βεντέτα λοιπόν ξεκινά ενώ την ίδια στιγμή η αστυνομία έχει βάλει στο μάτι τον Μαθιό σχετικά με την δολοφονία του Στεφανή και οι ψίθυροι στο χωριό όλο και αυξάνονται. Καλλιόπη και Μαθιός ζουν κάτω από διαρκή φόβο.

Σασμός-Μαθιός-

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close