Σασμός: Γι’ αυτόν τον λόγο ο Αστέρης πλησιάζει τον Σταύρο

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ενδιαφέρουσες αφού θα μάθουμε επιτέλους τον λόγο που ο Αστέρης πλησιάζει τον Σταύρο

Παίζεις βρώμικα Αστέρη…Συνέχισε. ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Γεράσιμος εξομολογείται τα πάντα στη Στέλλα

Μέσα από το Daddy-Cool.gr κάναμε γνωστό πριν λίγες μέρες ότι ο Αστέρης και ο Σταύρος στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα γίνουν τυχαία πολύ καλοί φίλοι. Συγκεκριμένα θα γνωριστούν τυχαία στην Κρήτη. Ο Σταύρος ανυποψίαστος είναι πολύ φιλικός με τον Αστέρη.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο γάμος Μαρίνας Αντώνη είναι γεγονός

Ο Αστέρης από την άλλη γνωρίζει ποιος είναι αυτός που μιλάει, οπότε αποφασίζει να αποκρύψει την ταυτότητά του και στα επόμενα επεισόδια της σειράς οι δύο άντρες θα έρθουν πιο κοντά. Η Αργυρώ έχει επιστρέψει στην Κρήτη μαζί με την Μαρίνα, τον μικρό Πέτρο και τον Σταύρο.

Σασμός-Αστέρης-

Δείτε ακόμα Σασμός επόμενα επεισόδια : 145 , 146 , 147 , 148

Εξακολουθεί να μην θέλει να έχει καμία σχέση με τον Αστέρη, αν και η καρδούλα της λέει άλλα. Ακόμη και ο Σταύρος θα ξεκινήσει να συνειδητοποιεί ότι στην Κρήτη είναι πολλά αυτά που στοιχειώνουν την Αργυρώ και θα μετανιώσει την απόφασή του να έρθουν να εγκατασταθούν στο νησί. Είναι όμως πολύ αργά για να το πάρει πίσω.

Δείτε ακόμα Σασμός: Μαθιός και Βασιλική ετοιμάζουν τον γάμο τους

Στο μεταξύ ο Σταύρος και ο Αστέρης θα έχουν μία τυχαία συνάντηση που θα τους φέρει πιο κοντά. Ο Σταύρος θα είναι πολύ φιλικός με τον Αστέρη και ο δεύτερος θα του κρύψει την πραγματική του ταυτότητα για να έρθει ακόμη πιο κοντά του.

Σασμός-Αστέρης-

Δείτε ακόμα Σασμός: Το τραγικό φινάλε της σειράς με δύο θανάτους και έναν χωρισμό

Στην αρχή σκεφτήκαμε ότι ο Αστέρης είναι απλά πολύ ευγενικός και θέλει να είναι σίγουρος πως η Αργυρώ είναι με ένα καλό παιδί. Όμως στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα δούμε τον Αστέρη να γίνεται φίλος με τον Σταύρο με σκοπό να τον χωρίσει από την Αργυρώ.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Αργυρώ μαλακώνει με τον Αστέρη

Ο έρωτας του Αστέρη από την Αργυρώ γίνεται όλο και πιο δυνατός και θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να την κάνει και πάλι δική του. Ο Σταύρος θα τον εμπιστευτεί και θα του ανοίξει όλα του τα χαρτιά. Ο Αστέρης όμως έχει κρυμμένα μυστικά και…ντοκουμέντα. Η συνέχεια στις οθόνες σας.

Σασμός-Αστέρης-

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close