Σασμός-Μαρίνα-Αντώνης

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο γάμος Μαρίνας Αντώνη είναι γεγονός

Αχου περιμένουμε πως και πως …. Αυτά είναι νέα, με τις ευχές μας …

Η γιαγιά Ειρήνη και η Κατερίνα προτρέπουν τη Μαρίνα και τον Αντώνη, να επισημοποιήσουν τη σχέση τους κάτι που δεν θα αργήσει να συμβεί. Eχοντας δει την αγάπη τους να περνάει από 40 κύματα και να βγαίνει αλώβητη, η Μαρίνα και ο Αντώνης αποφασίζουν να ανταλλάξουν όρκους παντοτινής αγάπης.

Σασμός-Αντώνης

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια : 145 , 146 , 147 , 148

Όπως θα δούμε μέχρι το φινάλε του πρώτου κύκλου οι δύο τους πρόκειται να παντρευτούν, έχοντας στο πλευρό τους όλα τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Σασμός-Μαρίνα-Αντώνης

Δείτε ακόμη Σασμός: Μαθιός και Βασιλική ετοιμάζουν τον γάμο τους

Είμαι σίγουρος πως ο Πετρής θα μας βλέπει από κει ψηλά και θα είναι χαρούμενος, λέει ο Αντώνης στη Μαρίνα, με την ίδια να κοιτάει δακρυσμένη τον ουρανό. Μέχρι να συμβεί ο Γάμος Μαρίνας Αντώνη, ο Κώστας πιάνει δουλειά στο αλουμινάδικο τον Σταματάκηδων, γεγονός που θα προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις.

Σασμός-Μανώλης-Κλαίρη

Δείτε ακόμη Σασμός: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου

Η Καλλιόπη έρχεται σε σύγκρουση με τον Αστέρη για την πώληση του κτήματος, εκείνος ωστόσο προχωρεί τη διαδικασία, προκαλώντας την οργή της. Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του περιοδικού τηλεόραση, από την άλλη ο Μανώλης και η Κλαίρη μη αντέχοντας άλλο το βάρος των διλημμάτων που έχουν να αντιμετωπίζουν χωρίζουν, με τον πρώτο να είναι απαρηγόρητος.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close