Σασμός: Το τραγικό φινάλε της σειράς με δύο θανάτους & έναν χωρισμό

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού το τραγικό φινάλε θα έχει δύο θανάτους και έναν χωρισμό. 

Ετοιμαστείτε να πάρετε pop corn και χαρτομάντηλα…Μπόλικα χαρτομάντηλα…

Όσα θα δούμε στο φινάλε του Σασμού

Ας δούμε, όμως, τι πρόκειται να συμβεί. Η υγεία της γιαγιάς Ειρήνης έχει κλονιστεί ανεπανόρθωτα. Όλοι είναι συντετριμμένοι και βρίσκονται μέρα νύχτα στο πλευρό της. Ωστόσο, η γιαγιά Ειρήνη δεν θα αντέξει και, όπως θα δούμε στα τελευταία επεισόδια, ένας από τους δύο θανάτους θα είναι ο δικός της. Ο άλλος θάνατος ωστόσο θα είναι και πιο οδυνηρός.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Παντελής γνωρίζει την Κλαίρη και σαστίζει

Από την ερχόμενη εβδομάδα θα αρχίσει να διαφαίνεται η σχέση μίσους που ήδη έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στην Καλλιόπη και τον Άγγελο. Ο Άγγελος είναι το κόκκινο πανί για την Καλλιόπη, μέχρι που μια κίνηση του Άγγελου τη φτάνει στα όριά της.

Σασμός-Καλλιόπη-

Ο άντρας που έχει φέρει την οικογένειά της σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, παίρνοντας την περιουσία της μάνας του, κάνει ένα ακόμα βήμα που εξοργίζει την Καλλιόπη.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Αργυρώ μαλακώνει με τον Αστέρη

Αγοράζει από τον Αστέρη ένα ακόμα κτήμα, όχι τόσο για να τους αποδυναμώσει κι άλλο οικονομικά, όσο για να μπει στο μάτι της Καλλιόπης, ότι αυτός πλέον είναι κυρίαρχος στην περιουσία των Σταματάκηδων.

Ένας Βρουλάκης τούς τα πήρε όλα…

Η Καλλιόπη πλέον δεν ανέχεται τα δικά της κοπέλια να είναι σ’ αυτή τη μοίρα και πάνω στην οργή της σκοτώνει τον Άγγελο. Αυτός είναι ο δεύτερος θάνατος που θα σημάνει το τέλος του φετινού κύκλου. Με το αίμα του Άγγελου θα γραφτεί το φινάλε, αλλά και με αυτό θα ανοίξει ένας ακόμα κύκλος.

Σύμφωνα με το TV24, ο χαμός του θα ανοίξει νέες πληγές στην οικογένειά του και στην Άσπα που είναι απαρηγόρητη. Όλοι ξέρουν ότι ο άδικος θάνατος του Άγγελου θα έχει συνέπειες και θα φέρει έναν ακόμα κύκλο αίματος.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Κώστας σκοτώνει τον Άγγελο

Το τέλος λοιπόν θα είναι δραματικό, όμως δεν έχει να κάνει μόνο με τους δύο θανάτους. Ο Μαθιός θα ζει με τον φόβο της αποκάλυψης ότι αυτός σκότωσε τον Στεφανή και κάθε μέρα θα αισθάνεται ότι ήρθε η στιγμή να πληρώσει.

Σασμός-Μαθιός-Βασιλική-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Αστέρης έρχεται κοντά με τον Σταύρο

Ο αστυνόμος τον έχει στο στόχαστρο, ενώ πολλά έχουν αρχίσει να ψιθυρίζονται, ειδικά μετά τον ορισμό του γάμου του με τη Βασιλική και την αποκάλυψη της παλιάς τους σχέσης. Τόσο ο ίδιος όσο και η Καλλιόπη θα ζουν κάτω από ένα καθεστώς φόβου και ανασφάλειας, περιμένοντας πότε θα γίνει το κακό.

Σασμός-Νικηφόρος-

Τι θα δούμε τη νέα σεζόν

Νέος κύκλος ανοίγει από το φθινόπωρο στον «Σασμό». Ανάμεσα στα άλλα θα παρακολουθήσουμε μια ακόμα δυστυχία που έρχεται να χτυπήσει την πόρτα της οικογένειας της Αργυρώς.

Πρόκειται για μια ασθένεια. Μια αρρώστια που θα γίνει η αρχή για νέες αποκαλύψεις. Το παιδί της Αργυρώς και του Αστέρη, ο μικρός Πέτρος, θα έχει ένα πρόβλημα υγείας πολύ σοβαρό.

Αυτή η ιστορία θα αναπτυχθεί στα νέα επεισόδια της νέας σεζόν και θα έχει συγκλονιστικές εξελίξεις, που έχουν να κάνουν με την αποκάλυψη της αλήθειας για το ποιος είναι τελικά ο πατέρας του παιδιού.

Σασμός-Αργυρώ-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Αργυρώ καταρρέει στα χέρια της Βασιλικής

Πρόκειται για μια δυνατή ιστορία, με συναισθηματικές εξάρσεις και ιδιαίτερη πλοκή, που θα μας καθηλώσει για πάρα πολλά επεισόδια. Επίσης θα δούμε τον έρωτα του Αστέρη και της Αργυρώς που δεν έχει σβήσει και που όπως φαίνεται είναι τόσο δυνατός, που θα έχει επιπτώσεις στον γάμο της με τον Σταύρο.

Ο Σταύρος φυσικά και έχει καταλάβει ότι ο μεγάλος έρωτας της Αργυρώς είναι μόνο ο Αστέρης. Όπως κάνει όμως πάντα θα μείνει στο πλευρό της γιατί την αγαπάει βαθιά και όταν έρθει εκείνη η ώρα, για να της το αποδείξει, θα το κάνει… θα φύγει!

Σασμός-Αστέρης-

Θα την αφήσει ελεύθερη, όσο κι αν τον πονέσει αυτό. Η αγάπη του για την Αργυρώ είναι τόσο μεγάλη που προτιμάει να πονέσει ο ίδιος αλλά να την κάνει ευτυχισμένη.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Μύρωνας επιστρέφει αλλά όχι για πολύ

Όπως θα δούμε τη νέα σεζόν, από τον βασικό κορμό των πρωταγωνιστών δεν θα υπάρξουν απώλειες, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες θα μπουν και αρκετά νέα πρόσωπα στη σειρά. Ωστόσο, δεν θα λείψουν από τον β΄ κύκλο οι θάνατοι και μάλιστα σε επίπεδο πρωταγωνιστών!

Σασμός-Αστέρης-

Close