Σασμός επόμενα επεισόδια : 145 , 146 , 147 , 148

Σασμός επόμενα επεισόδια: Περιλήψεις των επεισοδίων 145 , 146 , 147 , 148Tι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA. Διαβάστε τα πρώτοι στο daddy-cool.gr.

Σασμός επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 145  στις 23/5/22

Επεισόδιο 145

Δευτέρα

Η εξομολόγηση του Αμερικανού λίγο πριν πεθάνει ανοίγει και πάλι τον φάκελο της δολοφονίας του Στεφανή, ενώ ο Μαθιός ανησυχεί για τις έρευνές του Φραγκιουδάκη. Στη σκέψη πως μπορεί να βρεθεί ξανά στο στόχαστρο της αστυνομίας λούζεται από κρύο ιδρώτα και ο πανικός τον κυριεύει.

Σασμός-Στέλλα

Δείτε επίσης Σασμός: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου

Την ώρα που ο Γεράσιμος προβαίνει σε μία κίνηση που εξοργίζει τη Στέλλα, η Αργυρώ κάνει ό,τι μπορεί για να αποφύγει τον Αστέρη, ενώ ο Σταύρος φοβάται πως η επιστροφή τους στην Κρήτη ήταν μεγάλο λάθος. Στη σκέψη πως το παρελθόν της γυναίκας που αγαπάει θα τους χτυπήσει και πάλι την πόρτα, λούζεται από κρύο ιδρώτα και δεν ξέρει τι να κάνει.

Κι ενώ ο Αντώνης ζει στιγμές ευτυχίας κοντά στη Μαρίνα, η Καλλιόπη προσπαθεί να κλείσει τα μέτωπα που ανοίγονται γύρω της, αλλά ένα τηλεφώνημα του αστυνόμου στη Βασιλική θα δείξει ότι ασκός του Αιόλου έχει πλέον ανοίξει για τα καλά.

Σασμός επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 146  στις 24/5/22

Επεισόδιο 146

Τρίτη

Η νέα ανατροπή στην υπόθεση της δολοφονίας του Στεφανή σαρώνει το χωριό. Βασιλική και Νικηφόρος έρχονται πάλι αντιμέτωποι με τις σκιές του παρελθόντος, ενώ η Καλλιόπη στέκεται δίπλα στο Μαθιό, που βλέπει τον εφιάλτη της αποκάλυψης να πλησιάζει: Δεν πρέπει κανείς να μάθει την αλήθεια. Καταστραφήκαμε, λέει η Καλλιόπη στον γιο της, με τον Αντώνη να εξομολογείται στο Γεράσιμο τις υποψίες του.

Δείτε ακόμη Σασμός: Μαθιός και Βασιλική ετοιμάζουν τον γάμο τους

Σασμός-Καλλιόπη

Δείτε επίσης Σασμός: Το τραγικό φινάλε της σειράς με δύο θανάτους και έναν χωρισμό

Εκείνος, όμως, καταδιώκεται από μία άλλη αλήθεια. Είναι άραγε η στιγμή που θα πάρει επιτέλους την απόφαση να τη μοιραστεί και να πει σε όλους πώς είναι ο γιος του Καραπάνου;

Σασμός επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 147  στις 25/5/22

Επεισόδιο 147

Τέταρτη

Μέσα σε όλα αυτά, ο Αστέρης πέφτει πάνω στον Σταυρό και η γνωριμία τους είναι γεγονός. Η Στέλλα έκπληκτη ακούει τον Γεράσιμο να της λέει τα νέα για τον γιο του Καραπάνου και βλέπει έναν διαφορετικό Γεράσιμο που την συγκινεί. Θα τα καταφέρουν να τα βρούνε;

Σασμός-Νικηφόρος

Δείτε επίσης Σασμός: Η Αργυρώ μαλακώνει με τον Αστέρη

Ο Νικηφόρος θα επισκεφτεί τον Φραγκιαδάκη, ψάχνοντας μία απάντηση για τον φονιά του πατέρα του, ενώ ο Μαθιός θα κάνει μία κίνηση που θα αφήσει έκπληκτους Νικηφόρο και Βασιλική. Ο Άγγελος από την άλλη σκέφτεται να κάνει μία αγορά που θα ταράξει πολύ τη γιαγιά Ειρήνη και τη Μαρίνα. Τα σχέδια του πρόκειται να αναζωπυρώσουν τη βεντέτα, με τις συνέπειες, κυρίως για τον ίδιο να είναι δραματικές.

Σασμός επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 148  στις 26/5/22

Επεισόδιο 148

Πέμπτη

Ο Μαθιός και η Βασιλική ορίζουν ημερομηνία για τον γάμο τους και το χωριό μαθαίνει τα ευχάριστα νέα! Ό,τι και να συμβεί δεν θα χωρίσουμε ποτέ. Η αγάπη μας ξεπερνάει πάντα όλα τα εμπόδια, λέει ο Μαθιός στη Βασιλική και οι δυο τους ξεκινούν τις ετοιμασίες του γάμου τους.

Σασμός-Μαθιός

Δείτε επίσης Σασμός: Ο Αστέρης έρχεται κοντά με τον Σταύρο

Εντωμεταξύ η γιαγιά Ειρήνη και η Κατερίνα προτρέπουν τη Μαρίνα και τον Αντώνη, αντίστοιχα, να επισημοποιήσουν τη σχέση τους. Ο Κώστας πιάνει δουλειά στο αλουμινάδικο των Σταματάκηδων, γεγονός που θα προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις.

Η Καλλιόπη έρχεται σε σύγκρουση με τον Αστέρη για την πώληση του καταστήματος, εκείνος ωστόσο προχωρεί τη διαδικασία, προκαλώντας την οργή της. Από την άλλη, ο Μανώλης και η Κλαίρη μην αντέχοντας άλλο το βάρος των διλημμάτων που έχουν να αντιμετωπίζουν χωρίζουν, με τον πρώτο να είναι απαρηγόρητος.

Σασμός-Αστέρης

Δείτε επίσης : Σασμός επόμενα επεισόδια : 141, 142, 143, 144

Την ίδια στιγμή, ο Αστέρης προσεγγίζει τον ανυποψίαστο Σταύρο σε ένα γήπεδο. Ο Αστέρης συνειδητοποιώντας ποιον έχει απέναντί του, του συστήνεται με ψεύτικο όνομα για να μην δημιουργήσει πρόβλημα στην Αργυρώ. Οι δύο άντρες έρχονται κοντά και φαίνεται πως ανάμεσά τους γεννιέται μία φιλία.

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια : 149 , 150 , 151 , 152

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close