Σασμός: Η Αργυρώ μαλακώνει με τον Αστέρη

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πώς η Αργυρώ μαλακώνει με τον Αστέρη.

Άντε βρε Αργυρώ μου μαλάκωσε και εσύ λίγο να δούμε τι θα γίνει…

Στο σπίτι των Βρουλάκηδων η γιαγιά Ειρήνη είναι καταβεβλημένη από το χαμό της Μανταρινάς, κάθεται πλέον μόνη της με μόνη παρηγοριά τα πουλιά και τα λουλούδια που τους μιλάει και τα περιποιείται χωρίς σταματημό.

Σασμός-Γιαγιά-Ειρήνη

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Αστέρης έρχεται κοντά με τον Σταύρο

Η Μαρίνα ακούγοντας την τόσο απελπισμένη από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής, νιώθει πως ήρθε η ώρα να επιστρέψει στο σπίτι της. Μαμά, είσαι σίγουρη πως είναι τόσο σοβαρό που χρειάζεται να πας πίσω στην Κρήτη;, τη ρωτά η Αργυρώ.

Δεν είναι καλά η γιαγιά σου. Είναι πλέον ολομόναχη. Και ο Άγγελος μου είπε πως δεν τη βλέπει καλά. Θα πεθάνει, Αργυρούλα μου, απο το μαράζι της αν δεν πάω λίγο κοντά της, της απαντά συγκεκριμένη.

Σασμός-Αργυρώ-Μαρίνα

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Κώστας σκοτώνει τον Άγγελο

Η κατάσταση υγείας της γιαγιάς Ειρήνης επιδεινώνονται προκαλώντας την ανησυχία της Άσπας και του Άγγελου. Η Αργυρώ παίρνει τη μεγάλη απόφαση να επιστρέψει με τη Μαρίνα, τον Σταυρό και το παιδί στην Κρήτη. Λίγες μέρες αργότερα, η οικογένεια Βρουλάκη είναι ξανά ενωμένοι στην Κρήτη.

Καθώς ο Σταύρος και Αργυρώ ψάχνουν τα πατήματά τους στο καινούργιο τους περιβάλλον, ο Αστέρης μαθαίνει το μεγάλο νέο και έρχεται αντιμέτωπος με τους σκοτεινότερους φόβους του, αλλά και με τις μεγαλύτερες του ελπίδες.

Σασμός-Αργυρώ

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Αργυρώ καταρρέει στα χέρια της Βασιλικής

Η επιστροφή της Μαρίνας γεμίζει τον Αντώνη χαρά, όμως ενώ η πρώτη συνάντηση του Αστέρη με την Αργυρώ στην Κρήτη μετά από καιρό θα τους φέρει αντιμέτωπους με τα συναισθήματά τους.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μύρωνας επιστρέφει αλλά όχι για πολύ

Πάντα σε περίμενα. Το ήξερα πως θα έρθεις στον τόπο που ερωτευτήκαμε. Αργυρώ, δεν έχω σταματήσει να σκέφτομαι πως εμείς οι δύο θα είμαστε ξανά μαζί αλλά προς το παρόν μου αρκεί που σε βλέπω να ξέρω πως είσαι καλά. Έστω κι αν εδώ δεν είσαι μόνη, της λέει και για πρώτη φορά η Αργυρώ δεν αντιδρά. Κάτι έχει μαλακώσει μέσα της μετά από τόσο καιρό.

Σιγά σιγά μπαίνουν οι βάσεις για την αρχή του Σασμού…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close