Σασμός: Για αυτό το λόγο το σκάνε Μαρίνα και Αργυρώ

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι δραματικές καθώς θα δούμε πως για αυτό τον λόγο το σκάνε Μαρίνα και Αργυρώ

Αχ θα σας φάει η ξενιτιά μάνα και κόρη…Μια καλή ιδέα θα ήταν να κρατήσει η Αργυρώ το παιδί και να το πάνε στην Καλλιόπη να το γνωρίσει.  Εκεί να δεις γλέντια …

Έγκυος η Αργυρώ φεύγει από την Κρήτη

Σασμός- Μαρίνα- Αργυρώ-

Δείτε επίσης : Σασμός: Η Αργυρώ κάνει απόπειρα δολοφονίας κατά του Αστέρη

Η σχέση του Αστέρη και της Αργυρώς ανήκει πια στο παρελθόν με τις τελευταίες εξελίξεις. Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού μας, η μοίρα παίζει περίεργα παιχνίδια στο ζευγάρι, καθώς σύντομα η Αργυρώ ανακαλύπτει πως είναι έγκυος. Μάλιστα, τότε, παίρνει μία καθοριστική απόφαση.

Ο Αστέρης στη φυλακή βυθίζεται όλο και περισσότερο στη μελαγχολία χωρίς να φαίνεται να υπάρχει κανείς που να μπορεί να τον βοηθήσει. Όσο οι μέρες περνούν, όμως, και η κατάσταση της Αργυρώς δεν δείχνει να αλλάζει μιας και συνεχίζει να πνίγεται από τα αναπάντητα ερωτήματα για το χαμό του αδελφού της. Έτσι, αποφασίζει να βάλει ένα τέλος σε όσα τη βασανίζουν.

Σασμός - Αστερης -

Δείτε επίσης : Σασμός: Ο αστυνόμος Χριστογιάννης ξεσκεπάζει την Θοδώρα

Και αυτό θα γίνει μόνο όταν πάρει τις απαντήσεις που χρειάζεται από το δολοφόνο του Πετρή. Η Αργυρώ, αποφασισμένη να συναντήσει τον αστέρι στη φυλακή, θα αναζητήσει τον πλέον απρόσμενο σύμμαχο. Η Μαρίνα, από την άλλη, είναι απελπισμένη από την κατάσταση της Αργυρώς και αντιλαμβάνεται πως πρέπει να δράσει άμεσα προκειμένου να βοηθήσει την κόρη της να σταθεί ξανά στα πόδια της. Φοβάται μήπως η Αργυρώ οδηγηθεί και πάλι στη μελαγχολία και κάνει ακόμα μία απόπειρα αυτοκτονίας.

Γι’ αυτό, λοιπόν, ετοιμάζεται να πάρει μία απόφαση που θα αφήσει άφωνο τον Αντώνη. Εν τω μεταξύ, πριν προλάβει η Αργυρώ να προγραμματίσει τη συνάντηση της Αστέρη, ο νεαρός καταρρέει στη φυλακή και η μεταφορά του στο νοσοκομείο αλλάζει ακόμη μία φορά τις ισορροπίες στο χωριό. Ο Αντώνης αποκαλύπτει στη Μαρίνα πως ο Αστέρης βρίσκεται εκτός φυλακής και εκείνη φοβάται ότι η Αργυρώ σχεδιάζει να τον συναντήσει. Πράγματι, με τη βοήθεια της Ασπας, η Αργυρώ έχει φτάσει μία ανάσα στο στόχο της.

Σασμός - Ασπα -

Η μεγάλη συνάντηση της Αργυρώς και του Αστέρη είναι γεγονός σύμφωνα με το MY TV και ο κίνδυνος να ξεφύγουν τα πράγματα μεγάλος. Η επίσκεψη Αργυρώς στο νοσοκομείο, όμως, θα πάρει μία αναπάντεχη τροπή, όταν θα γίνει αντιληπτή από ένα τρίτο πρόσωπο. Η κοπέλα φεύγει από το νοσοκομείο σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ενώ τις επόμενες ημέρες η Μαρίνα ανακαλύπτει ότι η παράξενη συμπεριφορά της Αργυρώς σημαίνει πολύ περισσότερο απ’ όσα νόμιζε.

Δείτε επίσης : Σασμός: Το τραγικό τέλος του Μαθιού

Σασμός - Μαρινα - Αντώνης-

Δείτε ακόμη Σασμός: O Τόλης είναι ικανός για όλα

Όπως θα παρακολουθήσουμε, η Αργυρώ ανακαλύπτει πως είναι έγκυος από τον Αστέρη. Η κοπέλα είναι σε αδιέξοδο. Από τη μία δεν θέλει να ρίξει αυτό το μωρό και από την άλλη είναι ο καρπός ενός απαγορευμένου έρωτα ανάμεσα σε εκείνη και το δολοφόνο του αδερφού της. Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, η Μαρίνα αποφασίζει να μην κάνει τα ίδια λάθη με την Ειρήνη. Στηρίζει την Αργυρώ. Μάλιστα, οι δυο τους θα φύγουν από το χωριό προκειμένου να μην μάθει ποτέ κανείς πως είναι έγκυος.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close