Σασμός: Γιαγιά δεν θα αντέξω να τον χάσω ξανά

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού η Αργυρώ εξομολογείται “Γιαγιά δεν θα αντέξω να τον χάσω ξανά”

Άντε πες το πια μας έσκασες

Η Αργυρώ ψάχνει τρόπο να μιλήσει στον Aστέρη για τον Πέτρο, όμως δεν ξέρει τι λέξεις να χρησιμοποιήσει αφού είναι σίγουρη πως αυτό θα φέρει ένταση στης σχέσης τους.

Δείτε ακόμα: Σασμός: Ο Μαθιός κατηγορούμενος για την δολοφονία του Αντώνη;

Σασμός: Γιαγιά δεν θα αντέξω να τον χάσω ξανά

Δείτε ακόμα: Σασμός: Η Αιμιλία στέλνει τον Παύλο στη φυλακή

“Του έκρυψα το μεγαλύτερο μυστικό. Δεν είμαι σίγουρη πως θα θέλει να μου μιλήσει μετά από αυτή την αποκάλυψη. Και δεν ξέρω αν θα αντέξω να τον χάσω ξανά. Για πρώτη φορά μετά από τόσο καιρό νιώθω πως είμαστε καλά, αλλά νομίζω πως όταν μάθει ότι του στέρησα το γιο του, δεν θα θέλει να με δει ξανά μπροστά του, γιαγιά”

Δείτε ακόμα: Σασμός: Μια σχέση περνά ξανά δύσκολα

Σασμός: Γιαγιά δεν θα αντέξω να τον χάσω ξανά

Δείτε ακόμα: Σασμός : Δύσκολες ώρες για τον Μαθιό Ικετεύει να είχε πεθάνει

της ομολογεί, αλλά εκείνη την σπρώχνει του μιλήσει, τώρα όσο είναι ακόμα καιρός πριν γίνουν χειρότερα τα πράγματα ή πριν μάθει ο Αστέρης από άλλον το μεγάλο της αυτό μυστικό.

Δείτε ακόμα: Σασμός: Αστέρης και Αργυρώ αποχωρούν από τον τρίτο κύκλο;

Σασμός: Γιαγιά δεν θα αντέξω να τον χάσω ξανά

Δείτε ακόμα: Σασμός: Η Βασιλική το χαμένο παιδί της Γιαγιάς Ειρήνης;

Όλοι την συμβουλεύουν να του το πει και της υπόσχονται πως με τον καιρό θα μαλακώσει και εκείνος και θα καταλάβεις σε τι θέση βρέθηκε για να το κρύψει ένα τόσο μεγάλο γεγονός, τη γέννηση του ίδιου του παιδιού. Τι θα κάνει η Αργυρώ;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close