Σασμός-Αιμιλία-Παύλος-

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού η Αιμιλία στέλνει τον Παύλο στη φυλακή. 

Απαπα!!! ΧΑΜΟΣ!

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς. Η Αιμιλία μαθαίνει την εμπλοκή του Παύλου σε δύο φόνους και έρχεται αντιμέτωπη με ένα ηθικό δίλημμα. Ο Φαρμάκης έχει αποδείξει πως μπορεί να φτάσει στα άκρα προκειμένου να καταφέρει να ολοκληρώσει τα σχέδια του.

Αυτή τη φορά όμως όπως θα παρακολουθήσουμε θα φτάσει στο σημείο να προδώσει ένα πολύ δικό του άνθρωπο, προκειμένου να σωθεί ο ίδιος και να γλιτώσει την φυλακή. Όλα αρχίζουν όταν ο Αντώνης δίνει εντολή για να τον συλλάβουν για το φόνο του Κώστα στη φυλακή.

Δείτε ακόμα Σασμός: Μια σχέση περνά ξανά δύσκολα

Σασμός-Αιμιλία-

Δείτε ακόμα Σασμός : Δύσκολες ώρες για τον Μαθιό – Ικετεύει να είχε πεθάνει

Τα περιθώρια για τον Φαρμάκη στενεύουν αλλά κρύβει αρκετούς άσσους στο μανίκι του. Δεν θα είναι εύκολο να το κρατήσουν για πολύ φυλακισμένο μιας και έχει μία άτυπη συμφωνία με κάποιους ανώτερους της Αιμιλίας προκειμένου να δίνει πληροφορίες στην αστυνομία.

Δείτε ακόμα Σασμός: Αστέρης και Αργυρώ αποχωρούν από τον τρίτο κύκλο;

Σασμός-Ευθύμης-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Βασιλική το χαμένο παιδί της Γιαγιάς Ειρήνης;

Ωστόσο η τελευταία κάνει τα πάντα ώστε να μην την γλυτώσει. Τότε ο Ευθύμης ξεπερνάει κάθε ηθικό φραγμό. Αποκαλύπτει στην Αιμιλία πως ο Παύλος εμπλέκεται τόσο στην δολοφονική επίθεση εναντίον του Βασίλη Σταματάκη όσο και στην πιο πρόσφατη εναντίον του Κώστα.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Οδυσσέας έρχεται να τα φέρει όλα τούμπα

Σασμός-Παύλος-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Ευθύμης δίνει τον Παύλο για να γλιτώσει

Μάλιστα ο Φαρμάκης εκβιάζει την Αιμιλία πως αν επιμείνει να θέλει να τον κλείσει στην φυλακή τότε θα πάρει μαζί του και τον Παύλο. Έπειτα από αυτές τις αποκαλύψεις η Αιμιλία είναι σοκαρισμένη. Παλεύει μέσα της για το θέμα του Ευθύμη και την ενοχή του Παύλου δημιουργώντας έντονες υποψίες στη Στέλλα.

Δείτε ακόμα Σασμός: Βρίσκουν την Ευτυχία και συγκατοικούν

Σασμός-Παύλος-

Δείτε ακόμα Σασμός: Άγαπημενος ηθοποιός από τις Άγριες Μέλισσες μπαίνει στη σειρά

Βρίσκεται σε δίλημμα απέναντι στον Παύλο και τον Ευθύμη μη γνωρίζοντας αν πρέπει να ακολουθήσει τις επιταγές του νόμου ή την καρδιά της. Όσο όμως ο χρόνος περνάει πρέπει να αποφασίσει αν θα στείλει τον Παύλο στη φυλακή.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close