Σασμός-Μαθιός-

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού θα δούμε αν ο Μαθιός βρεθεί κατηγορούμενος για την δολοφονία του Αντώνη.

Σε λίγο θα του φορτώσετε και την δολοφονία του γείτονα! Δεν φτάνει που φεύγει ο Αντώνης, θα κατηγορείτε και τον Μαθιό για όποια δολοφονία συμβαίνει;

Η ωραιότερη στιγμή στη ζωή του Αντώνη και της Μαρίνας θα βαφτεί με αίμα. Ο Ευθύμης Φαρμάκης πυροβολεί τη Μαρίνα λίγο μετά το μυστήριο. Ο Αντώνης μπαίνει μπροστά της για να την σώσει και τελικά τρώει την σφαίρα. Το πρωινό εκείνης της ημέρας δεν μαρτυρούσε τίποτα το δράμα που θα ακολουθούσε.

Ο Παύλος και ο Παντελής βρέθηκαν από νωρίς στο σπίτι του Αντώνη για να τον ξυρίσουν και στη συνέχεια να τον ντύσουν ενώ στο σπίτι της Μαρίνας ήταν εκτός από την κόρη της η Άσπα, η γιαγιά και η Κατερίνα. Ο Αντώνης στολίζεται με μαύρο σμόκιν και λευκό σαρίκι και στους ώμους του και πηγαίνει στο σημείο συνάντησης που έχουν ορίσει με τη Μαρίνα.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Αιμιλία στέλνει τον Παύλο στη φυλακή

Σασμός-Αντώνης-Μαρίνα-

Δείτε ακόμα Σασμός: Μια σχέση περνά ξανά δύσκολα

Το σημείο στο οποίο θα σφραγίσουν τους όρκους αγάπης που έχουν δώσει από καιρό. Εκείνη υπέρλαμπρη μες το κατάλευκο νυφικό της εμφανίζεται μπροστά του ξαφνικά και παίρνει αμέσως τα χέρια της την ανθοδέσμη με τα λευκά τριαντάφυλλα που εκείνος προσφέρει με δάκρυα συγκίνησης στα μάτια.

Την καλεί να τον συνοδεύσει μέσα στην εκκλησία. Λίγα λεπτά αργότερα ο παπά Μιχάλης τους βάζει να χορέψουν το χώρο του Ησαΐα. Κανείς δεν μπορεί να τους κλέψει το χαμόγελο από τα χείλη αφού εκείνη τη στιγμή είναι το πιο ευτυχισμένο ζευγάρι της Κρήτης.

Δείτε ακόμα Σασμός: Αστέρης και Αργυρώ αποχωρούν από τον τρίτο κύκλο;

Σασμός-Αντώνης-Μαρίνα-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Βασιλική το χαμένο παιδί της Γιαγιάς Ειρήνης;

Αμέσως μετά το μυστήριο και έχοντας τους δικούς τους ανθρώπους στο πλάι τους δέχονται ευχές και φωτογραφίζονται όπως ορίζει το έθιμο της ημέρας. Όμως μέσα σε όλη αυτή την δίνη χαράς ο Αντώνης βλέπει από μακριά κι ανάμεσα στις φυλλωσιές κάτι να γυαλίζει.

Καταλαβαίνει πως οι δυο τους έχουν γίνει στόχος και μπαίνει μπροστά από την Μαρίνα για να την σώσει. Μία σφαίρα τον βρίσκει στο κεφάλι και την επόμενη στιγμή όλα έχουν βαφτεί με αίμα. Η Μαρίνα έχει στην αγκαλιά της το σύζυγό της αλλά για πρώτη φορά κλαίει.

Δείτε ακόμα Σασμός: Καλλιόπη και Παύλος προσπαθούν να τους χωρίσουν

Σασμός-Μαθιός-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Οδυσσέας έρχεται να τα φέρει όλα τούμπα

Όλοι είναι ανάστατοι καθώς οι νιόπαντροι οδηγούνται στο νοσοκομείο του χωριού. Ο Παύλος βαθιά μέσα του πιστεύει πως πίσω από αυτό το χτύπημα βρίσκεται ο Μαθιός.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close