Σασμός-Τζένη-Νικηφόρος-

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού η Τζένη ομολογεί στον Νικηφόρο πως είναι έγκυος. 

Δεν μας τα λες καλά Τζενάκι…

Ενώ ο Νικηφόρος δεν έχει μάτια για άλλη παρά μόνο για την Νάντια, η Τζένη σκαρφίζεται ένα σχέδιο για να τον κάνει και πάλι δικό της. Του λέει ότι περιμένει το παιδί τους κάτι που φυσικά δεν ισχύει αφού δεν έχει μείνει έγκυος.

Την ίδια στιγμή ο Παύλος σχεδιάζει να χωρίσει μια για πάντα τον Αστέρη και την Αργυρώ ενώ ο Σταύρος έχει το δικό του πλάνο κατά του ζευγαριού που του κατέστρεψε τη ζωή. Η Τζένη βλέπει τον Νικηφόρο να είναι πια απόμακρος και να έχει μάτια μόνο για την Νάντια και τρελαίνεται γιατί καταλαβαίνει πως δεν έχει πια πιθανότητες να τον κάνει ξανά δικό της.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο φονιάς που θέλει να του κλέψει την γυναίκα

Σασμός-Νάντια-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Στέλλα σε θανάσιμο κίνδυνο

Αποφασίζει λοιπόν να του πει πως είναι έγκυος με το παιδί του. Ο Νικηφόρος είναι σε αδιέξοδο γιατί βλέπει ότι η σχέση του με την Νάντια δεν μπορεί να προχωρήσει μετά την εξέλιξη αυτή. Ποια κοπέλα θα ήθελε να είναι μαζί του όταν αυτός θα γίνει πατέρας από μία άλλη;

Μπροστά στο ηθικό δίλημμα που αντιμετωπίζει σκέφτεται ότι πρέπει να σταθεί στην Τζένη και στο μωρό της και να μην την αφήσει μόνη της αυτήν την ευαίσθητη περίοδο της ζωής της. Ταυτόχρονα και ο Μανώλης συνεχίζει να βλέπει ερωτικά την Τζένη και δεν τον σταματά ούτε η εγκυμοσύνη της.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Βασιλική παρατάει τον Μαθιό και φεύγει από το σπίτι

Σασμός-Νικηφόρος-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Αιμιλία ανάμεσα σε Δημήτρη και Παύλο και η εκδίκηση

Πιστεύει πως οι δυο τους έχουν χημεία και μπορεί να τα καταφέρουν παρά τις αντίξοες συνθήκες. Όταν πια αποκαλύπτεται πως η Νάντια έχει πατέρα τον Στεφανή και άρα είναι αδερφή του Νικηφόρου η Τζένη δεν μπορεί πια να κάνει πίσω και να του πει την αλήθεια.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο εμφύλιος ξεκινά με τα πρώτα μαχαίρια να έχουν βγει!

Σασμός-Μανώλης-Τζένη-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Ειρήνη φέρνει ξανά κοντά Αργυρώ και Αστέρη

Συνεχίζει να χρησιμοποιεί το χαρτί της εγκυμοσύνης ώστε να κερδίσει τον έρωτα της ζωής της. Την ίδια στιγμή ο Νικηφόρος με την Νάντια μένουν πια μαζί στο σπίτι του Μαθιού και της Βασιλικής αλλά εκείνος δεν μπορεί να σταματήσει να νιώθει πράγματα για την ετεροθαλή αδερφή του όσο κι αν προσπαθεί να φρενάρει την καρδιά του.

Εκδίκηση

Όταν ο Παύλος μαθαίνει από την Άσπα πως η Αργυρώ με τον Αστέρη ήταν ζευγάρι και σκόπευαν μάλιστα να παντρευτούν βάζει τα κομμάτια του παζλ στη θέση τους και συνειδητοποιεί πως αυτοί οι δύο δεν πρέπει με τίποτα να ξανασμίξουν.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η σκηνή που θα κόψει την ανάσα

Σασμός-Παύλος-

Δείτε ακόμα Σασμός: Πέφτουν οι μάσκες

Ο θάνατος του Πέτρου εξαιτίας του Αστέρη έστω κι αν δεν ήταν δικό του σφάλμα έβαλε την διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στις δύο οικογένειες. Ο Βρουλάκης θα κάνει τα πάντα ώστε να αποτρέψει μια πιθανή επανασύνδεση αυτών των δύο ακόμα κι αν χρειαστεί να πει ψέματα ή να αποκαλύψει πράγματα που έπρεπε να μείνουν καλά κρυμμένα.

Σταύρος εν υαλοπωλείο

Δεν πρόκειται να καθίσει με σταυρωμένα χέρια ο Σταύρος. Θεωρεί ότι η Αργυρώ τον πρόδωσε με το χειρότερο τρόπο και τώρα πρέπει να πληρώσει. Ο έρωτας που ένιωθε για εκείνη μετατρέπεται σε δυνατό μίσος και θέλει διακαώς να την πληγώσει όσο πλήγωσε και εκείνη αυτόν.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Τόλης αποτελειώνει την οικογένεια Σταματάκη

Σασμός-Σταύρος-Αργυρώ-

Δείτε ακόμα Σασμος : Δείτε τον παπά Μιχάλη πριν από έντεκα χρόνια – Αγνώριστος

Γνωρίζει βέβαια πως το δέσιμο της με τον Αστέρη είναι πολύ ισχυρό όμως έχει τα πυρομαχικά για να τον κάνει να την μισήσει.  Του στέρησε το γιο του όλα αυτά τα χρόνια και ο Σταματάκης πρέπει να μάθει για τι είναι ικανή η Αργυρώ.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close