Σασμός-Αστέρης

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε τον θάνατος σοκ απο τα πρώτα επεισόδια.

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΛΕΕΙ….

Τα πάνω κάτω πρόκειται να έρθουν στα επόμενα επεισόδια του Σασμού που θα ξεκινήσουν να προβάλλονται τον Ιανουάριο. Στο επίκεντρο των εξελίξεων θα βρεθούν η Αργυρώ και ο Αστέρης οι οποίοι θα έρθουν αντιμέτωποι με μεγάλες αλήθειες. Έχοντας μάθει πως ο Αστέρης ήταν εκείνος που της έσωσε τη ζωή, η Αργυρώ πέφτει στην αγκαλιά του και του εξομολογείται το μεγάλο της μυστικό. Ο Πετρής είναι ο γιος σου, λέει, με εκείνον να χάνει την γη κάτω από τα πόδια του.

Από τη μία ενθουσιάζεται είναι από την άλλη δεν μπορεί να πιστέψει όλο αυτό το καιρό η γυναίκα που δεν έπαψε ποτέ να αγαπά το κράτησε κάτι τόσο σημαντικό κρυφό. Η εξέλιξη αυτή κάνει έξαλλη την Καλλιόπη που δίχως να χάνει χρόνο ζητάει εξηγήσεις από την Αργυρώ.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Τζένη ομολογεί στον Νικηφόρο ότι είναι έγκυος

Σασμός: Η Τζένη λέει στον Νικηφόρο ότι είναι έγκυος

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο φονιάς που θέλει να του κλέψει την γυναίκα

Πως μπόρεσες να με κρατήσεις μακριά από τον εγγονό μου; της λέει όμως συνειδητοποιώντας πως ο γιος της μόνο με αυτή τη γυναίκα θα γίνει ευτυχισμένος, αναγκαστικά κάνει πίσω. Την ώρα που ο Αστέρης και η Αργυρώ έχουν γυρίσει οριστικά σελίδα στη ζωή τους, χωρίς πλέον να κρύβουν μεταξύ τους μυστικά η μοίρα δεν έχει πει ακόμα την τελευταία τους κουβέντα.

Και αυτό γιατί η Αργυρώ θα έρθει αντιμέτωπη με μια δύσκολη απώλεια. Συγκεκριμένα μπορεί η αγάπη της για τον Σταύρο να μετατράπηκε σε μίσος, η Αργυρώ δεν έπαψε να νοιάζεται για εκείνον. Αυτός είναι και ο λόγος που όταν μάθει για την τραγική του κατάληξη θα σπαράξει στο κλάμα.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Στέλλα σε θανάσιμο κίνδυνο

Σασμός: Ο φονιάς που θέλει να του κλέψει την γυναίκα

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Στέλλα σε θανάσιμο κίνδυνο

Όλα ξεκινούν όταν ο Βαγγέλης καταφθάνει στην Κρήτη για να συμπαρασταθεί στον Σταύρο μετά το χωρισμό του από την Αργυρώ. Ο νεαρός εκτός από το ότι έχει μπλέξει με τον υπόκοσμο θέλει να συνεργαστεί με τον Ευθύμη. Γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα να κυλήσει ξανά στο τζόγο.

Ο Βαγγέλης χάνει η υπέρογκα ποσά με τους δανειστές να τον κυνηγούν αν δε μας δώσει τα λεφτά που μας χρωστάς θα πεθάνεις, του λένε. Εκείνος όμως δεν έχει την παραμικρή διάθεση να πληρώσει γι’ αυτό και οι δανειστές του αποφασίζουν να τον χτυπήσουν εκεί που πονάει περισσότερο.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Βασιλική παρατάει τον Μαθιό και φεύγει από το σπίτι

Σασμός: Η Αργυρώ λιώνει στην αγκαλιά του Αστέρη

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Αργυρώ λιώνει στην αγκαλιά του Αστέρη

Έτσι βάζουν στόχο τον Σταύρο. Συγκεκριμένα του στήνουν ενέδρα θανάτου με την Αργυρώ να βρίσκει το πτώμα του Σταύρου πλημμυρισμένο με στο αίμα. Ο θάνατος του την βυθίζει το πένθος με την Αργυρώ να μένει απαρηγόρητη.

Μέσα σε όλα αυτά η Θοδώρα και ο Λευτέρης πάρα τα προβλήματα της σχέσης τους, αποφασίζουν να δώσουν μία δεύτερη ευκαιρία στην αγάπη τους.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Αιμιλία ανάμεσα σε Δημήτρη και Παύλο και η εκδίκηση

Σασμός: Η Αργυρώ λιώνει στην αγκαλιά του Αστέρη

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο εμφύλιος ξεκινά με τα πρώτα μαχαίρια να έχουν βγει!

Ο Λευτέρης θα της αποκαλύψει την πραγματική του ταυτότητα αλλά και τον λόγο που τόσο καιρό είχε αυτή την ανεξήγητη συμπεριφορά. Αν και στην αρχή είναι διστακτική έπειτα αποφασίζει να ακολουθήσει το ένστικτο της καρδιάς της.

Όταν μάλιστα εκείνος της ζητάει να γίνει η γυναίκα του και να περάσουν το υπόλοιπο της ζωής τους μαζί, δεν αργεί να ξεστομίσει το πολυπόθητο ναι. Μετά το θάνατο του Γιώργου η Θοδώρα αισθάνεται πως τώρα είναι η ευκαιρία της για να γνωρίσει την αληθινή ευτυχία.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Ειρήνη φέρνει ξανά κοντά Αργυρώ και Αστέρη

Σασμός-Λευτέρης-Θοδώρα

Δείτε ακόμη Σασμός: Η σκηνή που θα κόψει την ανάσα

Μαζί με τον Λευτέρη ξεκινούν τις ετοιμασίες του γάμου τους με τον Παντελή και την Άννα να μη σταματούν να καμαρώνουν για την κόρη τους. Σύμφωνα με το TiVi Σιριαλ, άρα κι αυτή τη φορά η τύχη της χαμογέλασε.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close